Mæt på budget: Prisvenlige restauranter i Aarhus

thumb image

Er køleskabet tomt eller trænger du til hverdagsforkælelse? Der er mange spisesteder i Aarhus, hvor du kan spise godt til en billig pris. Læs med her. 

At blive mæt på budget i Aarhus er ingen sag! Mange gode restauranter serverer budgetvenlig mad uden at gå på kompromis med kvaliteten. På vores liste nedenfor finder du noget for enhver smag og til enhver lejlighed – alt sammen til under 300 kr. pr. pers.

Restaurant Indo

Restaurant INDO tager udgangspunkt i det asiatiske køkken med europæisk inspiration og danske råvarer. Her kan du vælge blandt småretter til 25-85 kr eller fx snuppe en smagfuld portion ramen til 125 kr.

Hvor: Vestergade 47, Aarhus C


Book bord på INDO ➤

Krofatters mad og ølbar

Skal det være dansk, godt og økonomisk forsvarligt? Så er Krofatters Mad & Ølbar et godt bud. Her kan du fx få dig en mættende portion stegt flæsk med hele pivtøjet for 139 kr eller springe på ad libitum 199 kr. Der er også stjerneskud, bøfsandwich og tarteletter på menuen.

Hvor: Guldsmedgade 32, Aarhus C


Book bord på Krofatters mad & bar ➤

Slap Af

Foto: Slap Af Aarhus

Skal den have hele armen på en hverdagsaften, uden at prisen stikker af? På spisestedet Slap Af kan man alle ugens dage få 3 retter for 250 kr eller 4 retter + snacks OG  ganerenser for kun 300 kr. I hverdagene er der desuden en anden ekstra billig mulighed: man-tors byder på 2 retter og 2 glas vin for kun 222 kr.

Hvor: Studsgade 8, Aarhus C


Book bord på Slap Af ➤

AmoRoma

På Restaurant AmoRoma byder de dig velkommen til Italien midt i Aarhus. Du kan sagtens ‘nøjes’ med en af deres fremragende pizzaer til omkring 90 kr eller en god gang risotto til 135 kr, men du kan også springe på en 2., 3., eller 4. retters menu til kun 225, 265, eller 295 kr.

Hvor: Vestergade 60, Aarhus C


Book bord på AmoRoma ➤

A+ Siam Sushi

Sushi behøver ikke at være dyrt. På A+ Siam Sushi kan du man-tors aften gå ombord i deres all you can eat sushi til kun 228 kr pr mand (248 kr i weekenden). Stedet høster masser af roser fra både gæster og anmeldere for at servere sushi af høj kvalitet til billige penge.

Hvor: Skolegade 27, Aarhus C


Book bord på A+ Siam Sushi ➤

Frøken Koch

Var det noget med en gang budget-gourmet med udsøgt udsigt? Brødrene Koch kan lidt af hvert: De kan blandt andet lave enkle og ærlige retter med inspiration fra det klassiske danske køkken, og det kan de endnu gøre til en lav pris! Deres 3-retters menu på restaurant Frøken Koch koster kun 295 kr.

Hvor: Kystpromenaden 5, Aarhus C


Book bord på Frøken Koch ➤

You may also like...