Top 5 Aarhus: Ny franskmand på førstepladsen

thumb image

Maj måned var en regnfuld én af slagsen, men på den nye franskinspirerede restaurant Atelier 33 regnede det kun med roser. Her var gæsterne særligt begejstrede for at lægge vejen forbi. Læs hvorfor her!

“Fantastisk åbningsaften – super stemning, smukke lokaler. Virkelig lækker mad. Smagfuldt, veltilberedt, smukt. Tillykke til jer og velkommen i karréen,” lyder ordene fra en glad gæst.

Der er ingen tvivl om, at restaurant Atelier 33 i M. P Bruuns Gade 33 har fået godt fat i de madglade aarhusianere. De åbnede 21. maj, og på den korte tid har de vundet titlen som den bedst anmeldte restaurant for hele måneden ifølge gæsterne. De har tildelt Atelier 33 en score på 5,9 ud af 6 og roser den opmærksomme betjening, atmosfæren og selvfølgelig tallerkenernes indhold.

Fransk menukort til fornuftige priser

Hos Atelier 33 serverer de mad med afsæt i det franske køkken, og menukortet byder blandt andet på Croque Madame med skinke, vesterhavsost og sommertrøffel, rørt tartar med fritter, hummerbisque og mange andre retter, som får mundvandet til at løbe. Vælg frit fra kortet eller få kokken til at sammensætte en sæsonafstemt 4-retters menu. Priserne ligger i et niveau, som alle kan være med på, med retter fra 28 kr. til 288 kr. Prisen for fire retter er 400 kr.

Atelier 33 har desuden et velassorteret vinkort med vine fra det meste af Europa.

Folkende bag Atelier 33

Restauranten bliver drevet af vennerne Kenny, Frederik og Lasse – alle tre dygtige restauratører, som tidligere slog deres folder på den anerkendte Restaurant ET. Sammen udgør de et skudsikkert hold, som i dén grad forstår at navigere i de franske køkkentraditioner.

“Vores ambition er at skabe et sted, som forener nærvær, kvalitet, håndværk og gode råvarer,” skriver drengene, og det lader de til at være lykkedes ret godt med.

Hvor: M.P. Bruuns Gade 33, 8000 Aarhus

Top 5 Aarhus og omegn

  1. Atelier 33, Aarhus
  2. Katanga Hill, Ebeltoft
  3. Miró, Aarhus
  4. Morena Mia, Aarhus
  5. Restaurant Fru Larsen, Langå

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor vedkommende kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for maj 2021 er baseret på i alt 26,986 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere anmeldelser her

You may also like...