Spis Michelin-mad til få penge i Det japanske Tårn i Tivoli

thumb image

Nu kan gæster booke bord på den Københavnske restaurant AOC eller KOKS fra Færøerne. Michelin-restauranterne dukker op med pop up-koncept i Det japanske Tårn i Tivoli, hvor du kan spise sublim mad til rimelige penge.

Tivoli har indgået et samarbejde med to nytænkende restauranter: AOC og KOKS, som skal sikre, at gæsternes smagsløg får en ordentlig rutsjetur.

Begge restauranter er kendte på den internationale madscene og er belønnet med to stjerner i Michelinguiden.

Hvis du gerne vil spise Michelin-værdig mad til gode penge, så er det det nu, du skal slå til.

AOC – en publikumsfavorit


AOC inviterer indenfor til gourmet fra den 2. juni til og med 13. juli i Det japanske Tårn.

Restauranten har to stjerner i Michelinguiden og er en publikumsfavorit, når det kommer til nordisk køkkenkunst. Bag AOC står den prisbelønnede sommelier Christian Aarø og topkokken Søren Selin:

”Det bliver en ‘sommer i Danmark’, hvor vi alle skal nyde vores eget land. Derfor ser vi frem til at give gæsterne en ekstra gastronomisk forlystelse med i Det japanske Tårn”, fortæller Christian Aarø.

Menu med japansk touch

AOC har ladet sig inspirere af den japanske kokkekunst. Her får du serveret 8 unikke retter:

  • Bao med kammusling fra Hitra og løjrom med tomat tonkatsu
  • Limfjordsøsters og æble med dild og wasabi
  • Ærter og Baerii prestige Caviar med ærtebælg chawan mushi
  • Grillet Læsø jomfruhummer med katsuobushi og ponzu
  • Nye løg og shiitake svampe med vin jaune og kombu
  • Sommerbuk med grillet grønt, marv og sort hvidløg
  • Hvide ribs og hyldeblomst med kakigori
  • Røde bær med miso-karamel og solbærgrene

Du kan både booke bord til frokost, som koster 600 kr. per person for 5 retter eller til aftenen for 1000 kr., hvor du får serveret 8 retter.

Menuen ændres i takt med sæsonens råvarer.

Hvor: København V, Tivoli
Hvornår:
2. juni-13. juli
Pris: 600 kr. // 1000 kr. per person


* KOKS fra Færøerne åbner pop up-restaurant fra den 17. juli – 4. september. Vi deler mere information, når vi nærmer os datoen.

Unik plads i Det japanske Tårn


Tivoli ser frem til at byde gæsterne indenfor i restauranten, som er placeret i det 120-år gamle tårn. Det 25 meter høje ikoniske tårn er uden tvivl den mest fotograferede bygning i Tivoli sammen med Nimb og Hovedindgangen.

Til de to pop up-restauranter har Tivoli indrettet efter de japanske stilarter: klassisk minimalisme møder dansk design.

”Vi er stolte af at have indgået et partnerskab med to af de bedste og samtidig mest nytænkende restauranter i Norden, for vi ved, at gæster fra ind- og udland er parate til at rejse langt for at opleve det udsøgte måltid”, fortæller Susanne Mørch Koch, Tivolis direktør.

Med det nye partnerskab tænker både restauranterne og Tivoli nyt, og der bliver slået et slag for den sublime madoplevelse til demokratiske priser, som mange gæster nu kan se frem til, tilføjer hun.

You may also like...