Vest for Storebælt: Disse var jeres favoritrestauranter i 2022

thumb image
Foto: Syttende

Søger du dit næste restaurantbesøg vest for Storebælt, men er i tvivl om, hvor du skal lede? Så er du landet det helt rigtige sted. DinnerBookings brugere har flittigt anmeldt restauranter på Fyn og i Jylland, og vi har samlet jeres top 10 restauranter i 2022.

Man behøver ikke være kok eller professionel madanmelder for at komme med ris og ros til den restaurant, man netop har nydt et måltid mad på. Her hos DinnerBooking er I rigtig gode til at tilkendegive jeres meninger om alt fra den gastronomiske smagsoplevelse til kvaliteten af den service, I får.

Vi er dykket ned i jeres anmeldelser, hvor I har anmeldt restauranterne på en skala fra én til seks stjerner. Her har vi lavet en liste over de restauranter, I gav topkarakterer. Vi skal blandt andet et smut forbi Ree Safari Park, Nordens Paris og H.C. Andersens fødeby!

Nr. 10: Admiralen, Kolding

Foto: Admiralen

I Kolding ligger restauranten Admiralen, der byder på frisk fisk, skaldyr og møre bøffer. Her kan du og dit selskab blive vartet op om dagen til frokost eller om aftenen til en lækker middag. Den centrale placering ved Kolding Havn tillader desuden, at du kan komme et smut forbi inden koncerten på Godset eller afslutte aftenen på fornemmeste vis efter teaterforestillingen ved Mungo Park.

Som altid kun tilfredshed efter 30 års julefrokost – Børge

Karakter: 5.69

Adresse: Toldbodgade 14, 6000 Kolding

Nr. 9: Katanga Hill Dining, Ebeltoft

Foto: Katanga Hill Dining

Danmarks mest eventyrlige selskabslokale finder du hos Katanga Hill Dining. Her kan du og dit selskab nyde et udsøgt gourmetmåltid, mens løver lusker rundt på den anden side af ruden. Det går igen i mange af jeres flotte anmeldelser, at det var en stor oplevelse – både hvad angår maden og omgivelserne.

Igen en oplevelse man aldrig glemmer – Niels Ole

Karakter: 5.69

Adresse: Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft

Nr. 8: Karikatur, Sønderborg

Foto: Karikatur

Skønne Karikatur i Sønderjylland har fået jer helt op at ringe! Restauranten har fået mange lange, flotte anmeldelser, der i den grad vidner om, at servicen og maden er af højeste kvalitet. I nævner blandt andet, at personalet er professionelt, men også fuld af humor og personlighed. Er man på disse kanter, har I gjort det meget klart: spis hos Karikatur!

Perfekt menu med ligeså perfekte cocktails. Havde aldrig troet en rødbede kan smage så godt – Peter

Karakter: 5.70

Adresse: Østergade 4, 6400 Sønderborg

Nr. 7: Restaurant HOS, Odense C

Foto: Restaurant HOS

I midten af Danmark på herlige Fyn ligger en restaurant, hvor økologi, bæredygtighed og gastronomi er deres mærkesager. Restaurant HOS laver ikke kun lækkert smørrebrød og elegante retter. Personalet gør alt i deres magt for, at du som gæst bliver set, vartet op og vejledt hvad angår mad og vin. Hos Restaurant Hos er du i gode hænder, og du vil ikke opleve at famle i blinde og føle dig overset.

Det var en kæmpe oplevelse og har aldrig fået så god mad. Alle de smage og indtryk i samtlige retter var imponerende. Vinene passede perfekt til maden. Super dygtigt personale løftede aften op på 6 stjerner ud af 5. Tak for en fantastisk aften. Vi kommer selfølgelig igen – Mette & Martin

Karakter: 5.71

Adresse: Store Kongensgade 65, 5000 Odense C

Nr. 6: Rositas Bistro, Aalborg

Foto: Rositas Bistro

I Nordens Paris ligger der en restaurant, der samler på gode anmeldelser. Rositas Bistro leverer varen igen og igen, og det har I gæster haft for øje. Restaurantens atmosfære oser af sjæl og charme, hvor du som gæst straks føler dig godt tilpas og velkommen.

Hos Rositas Bistro er maden primært inspireret af det franske køkken, hvor du kan starte din aften ud med kølige bobler eller en cocktail, som bliver fulgt af en udsøgt 14-retters menu.

I gæster har i den grad hæftet jer ved den helhedsoplevelse, man kan få hos Rositas. Så er du i Aalborg, bør du kigge forbi til en aften fyldt med hjertevarme og lækker mad.

Vi og vore gæster havde en fantastisk aften på Rositas. Fantastisk mad, vin og betjening. Tak for en rigtig god oplevelse. – Finn

Karakter: 5.71

Adresse: Borgergade 20, 9000 Aalborg

Nr. 5: Restaurant Kram, Fredericia

Foto: Restaurant Kram

Restaurant Kram er igen i år at finde på jeres top 10 over restauranter vest for Storebæltsbroen. Og det er ikke så underligt endda, når man dykker ned i de fine anmeldelser, som I har skrevet.

I siger blandt andet restauranten er ‘en perle midt i Fredericia’, smørrebrødet er ‘sublimt’, atmosfæren er ‘hyggelig’ og betjeningen er ‘super god og opmærksom’ – og vigtigst af alt er stedet ‘anbefalelsesværdigt’.

Som altid, en helt igennem fantastisk oplevelse at besøge KRAM ❤️ – Inge

Karakter: 5.74

Adresse: Jyllandsgade 47a, 7000 Fredericia

Nr. 4: Vester Vedsted Vingård – Vingårdens Bord, Ribe

Foto: Vester Vedsted Vingård – Vingårdens Bord

Befinder du dig i Ribe eller omegn, bør du og dine madglade venner eller familie kigge forbi Vester Vedsted Vingård – Vingårdens Bord. Her kan du spise dig mæt i udsøgte retter, hvor råvarer og ingredienser fra nabobonden forvandles til specialiteter som hjemmetørret skinke, mozzarella, rygeost, pølser og parfaiter.

Helhedsoplevelse, helstøbt oplevelse.. Kært barn har mange navne. Og I har i allerhøjeste grad givet udtryk for, at Vester Vedsted Vingård – Vingårdens Bord er et besøg værd og et sted, man bare gerne vil tilbage til.

Et super hyggeligt sted med en hjemlig atmosfære. Maden og den egenproducerede vin er spændende og i top kvalitet. – Mie

Karakter: 5.74

Adresse: V. Vedsted Vej 64, 6760 Ribe

Nr. 3: Højslev Kro, Højslev

Foto: Højslev Kro

Højslev Kro, som er beliggende i Højslev, Midtjylland, er blevet rost til skyerne af deres gæster. På den idylliske landevejskro kan du som gæst opleve traditionel dansk mad med et thailandsk twist. På denne adresse er der blevet vartet op for sultne gæster siden 1870, og stedets nye ejere har stolt taget stafetten.

Er du på farten, lokal eller på et kort visit, så er jeres anmeldelser helt tydelige. Sving forbi og lad dig og dit selskab få en helstøbt gastronomisk oplevelse.

“Højslev Kro var en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Maden var fantastisk og serveringen var i top. Vi kommer gerne igen”. – Linne

Karakter: 5.77

Adresse: Viborgvej 220, 7840 Højslev

Nr. 2: Selskabsrestaurant Himmelhav, Frederikshavn

Foto: Selskabsrestaurant Himmelhav

På en flot andenplads finder vi Selskabsrestaurant Himmelhav, hvor der, som navnet antyder, både er udsigt til himmel og hav. Dog byder stedet på meget mere end blot en god udsigt.

Hos Himmelhav tilpasser de deres menuer efter årstiden, og de bestræber sig på altid at nytænke og inspirere gæsterne. Derfor arbejder kokkene hele tiden på at nytænke menuens elementer, så du altid kan forvente spændende overraskelser på tallerkenen. Få for eksempel en all inclusive gourmetoplevelse i form af Himmelhavs madkoncept: “Onsdage på Toppen”.

“Det var en rigtig dejlig aften. Super lækker mad. Betjeningen kunne ikke være bedre, vi følte os så velkomne og fik en fantastisk behandling. Det var anden gang vi var til onsdage på toppen, og vi kommer helt sikkert igen”. – Anne 

Karakter: 5.79

Adresse: Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Nr. 1: Syttende, Sønderborg

Foto: Syttende

Og den bedst gæsteanmeldte restaurant i 2022 er… Syttende i Sønderborg! Den eksklusive gourmetrestaurant har indtaget 1. pladsen med en score på 5.86, og det er bestemt ikke uden grund.

Den topanmeldte restaurant ligger, som navnet antyder, på 17. etage på det smukke Hotel Alsik ved Sønderborgs Havnefront. Manden bag Syttende er den anerkendte Masterchef-dommer Jesper Koch. I 2020 blev han kåret til Kokkenes Kok af Fonden Dansk Gastronomi ved Sol Over Gudhjem og hans restaurant Syttende har endda haft sit eget TV-program: ‘Koch’en på toppen’.

Koch og hans team går ikke på kompromis med den enkelte gæsts helhedsoplevelse af smag, rammer, udsigt og udtryk, og derfor er der også kun syv borde på den lille, minimalistiske restaurant. Denne restaurant egner sig perfekt til at fejre mærkedage eller hvis du skal nyde en romantisk middag med din partner.

”Besøget var en oplevelse som vi havde set meget frem til. Vi blev på ingen måde skuffet.
Alt var perfekt fra det øjeblik vi ankom. Mad og vinmenu var perfekt afstemt og personalet var yderst professionelt”. – Lars

Karakter: 5.86

Adresse: Nørre Havnegade 21-25, 6400 Sønderborg

Sådan opgøres listen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får gæsten tilsendt et spørgeskema, hvor vedkommende kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

Opgørelsen er baseret på i alt 236,661 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...