Øst for Storebælt: Gæsternes favoritter i 2022

thumb image
Foto: Studenterkilden

Gæsterne har talt, og de bedst anmeldte restauranter i 2022 er nu fundet! Se her, hvilke restauranter gæsterne har været gladest for på Sjælland og Møn i det forgangne år.

Listen rummer et bredt spektrum af gastronomiske genrer, hvilket vidner om et publikum med en bred smag. Gourmetmad, vinbarer og en italiensk darling er blot nogle af nøgleordene for de restauranter, der pryder listen for 2022. Gæsterne har i den grad udtrykt deres begejstring over navne som Vores Vinbar, Famosi E Golosi og ikke mindst Studenterkilden, som igen i år er at finde i toppen af listen.

Se den hele herunder:

Top 10 over gæsternes favoritter i 2022

  1. Studenterkilden, Klampenborg
  2. Vores Vinbar, København V
  3. Restaurant ND122, Borre
  4. Restaurant Krebsegaarden, København K
  5. Hey Ida – Bistro & Bar, København V
  6. Øens Spisested, København S
  7. Restaurant Schønnemann, København K
  8. Madkollektivet Naboskaber, Fredensborg
  9. Bloom Vesterbro, København V
  10. Famosi E Golosi, Frederiksberg C

Velkendt navn indtager førstepladsen igen i år

Det er bestemt ikke første gang, at Studenterkilden med den dygtige Anita Klemensen i spidsen har gjort sig særligt positivt bemærket hos gæsterne. Fra første åbningsdag har stuerne været pakket med forventningsfulde gæster – og de er ikke gået skuffede derfra.

Hver eneste gang vi kommer på Studenterkilden går vi lykkelige hjem. Alt spiller og hver gang går alt op i en højere enhed.

Ina, gæst på Studenterkilden
Foto: Studenterkilden

Du kan læse et fint portræt af Studenterkilden og Anita Klemensen her.

Vin, madfællesskab og uformel, men ambitiøs gastronomi

Foto: Vores Vinbar

Listen byder også på mange andre skønne steder, som gæsterne har bemærket og besøgt gang på gang for deres gastronomiske kunnen, bemærkelsesværdige service og hyggelige omgivelser. På listens andenplads ligger Vores Vinbar, som blandt andet roses for deres tapas, deres gode service og atmosfære.

Fantastisk stemning og atmosfære. Servicen var i top og tjenerne er yderst opmærksomme. Maden var af høj kvalitet med gode franske råvarer. Vinen var velvagt til vores planke, der bestod af gode franske oste og dansk pølse og franske terriner. Klart et besøg værd!

Palle, Gæst hos Vores Vinbar

På listens 8. plads ligger Madkollektivet Naboskaber; et moderne madfællesskab i Fredensborg, som låner det bedste fra moderne forsamlingshuse, restauranter og folkekøkkener. Her kan du både holde dine fester, deltage i fællesspisning og meget, meget mere. Listen rummer også en perle på Møn, Restaurant ND122 i Borre, som har åbent fra april til december. Hos Restaurant ND122 kan du se frem til et uformelt, men ambitiøst køkken, som utallige gange er blevet hyldet som en gæstefavorit.

Sommervibes og solrig terrasse tiltrækker gæster

Et nyere navn på listen er Hey Ida Bistro & Bar, som har til huse på Kalvebod Brygge i København. Her sidder du næsten med fødderne i vandet, og gæsterne roser især stedet for deres brunch og lækre retter – ovenikøbet til en fair pris. Hey Ida har lukket i vinterhalvåret, men så er der meget at glæde sig til, når solen igen begynder at varme i april.

Foto: Hey Ida Bistro og Bar

Sådan opgøres listen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får gæsten tilsendt et spørgeskema, hvor vedkommende kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

Opgørelsen er baseret på i alt 236,661 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...