Cocktail O’Clock: Her kan du sippe farvestrålende drinks til maden

thumb image

Vild med cocktails? Er du også træt af at skulle vente med drinks til efter maden? Se ni restauranter, der har farvestrålende cocktails på menuen under middagen

Cocktails er begyndt at snige sig mere og mere ud af baren og ind på middagsbordet. De stjæler territorium fra de mere traditionelle drikke til maden som vin og øl – og vi kan li’ det!

Cocktails kan kombineres i det uendelige, så de passer perfekt til maden på tallerkenen, og flere restauranter har et veludrustet cocktailkort med alt fra de klassiske til de mere unikke smags-kombinationer. Se ni bud på en god middag med gode cocktails lige her.

NOI

Marble Bar er at finde på Restaurant NOI på det fine Nobis hotel midt i København. I baren kan du nyde en cocktail før og efter middagen – men du kan også få dem ned til bordet, mens du spiser i restauranten. Marbel Bar har designet deres egne syv signatur-cocktails inspireret af sæsonen. Prøv Oriental Highball med umeshu, kefir lime blade, hvidvinsirup, citronsyre og soda eller Sloe, Sweet & Bitter med Amaro Di Angostura, Sloe gin, hvid chokoladelikør og lime. Du kan også prøve barens klassiske cocktails som en Golden Gin Fizz med gin, citron, sukker, æggeblomme og danskvand.


Book på NOI ➤

GORILLA

På Gorilla i Kødbyen midt i bro-kvarteret Vesterbro er der masser af tiltalende drinks på kortet, som du kan nyde til de mange småretter, der serveres her. Du kan både sippe til de krydrede, de søde og de sure cocktails. Er du til at dele (eller bare meget tørstig), kan du også bestille Gorilla Pitchers. Prøv blandt andet en Lemon Thyme med hyldeblomst, gin, citron, Chartreuse og æggehvider eller en Passion Fruit med vodka, maraschino, citrongræssirup og half n’ half.


Book på GORILLA ➤

Hey Darling

Hey Darling på Østerbro er kendt for sine meatballs i alverdens variationer. Her kan du skylle kødbollerne og alverdens lækkert tilbehør ned med herlige, færdigblandede cocktails fra Nohrlund. Prøv en drink med smag af jordbær og rababer, hyldeblomst og ingefær eller hvad med gulerod og vanilje?


Book på Hey Darling ➤

Neigbourhood

Er du vild med nye smagkombinationer langt fra det, du kender?

På Neighbourhood står den på pizza og cocktails. De er kendte for at eksperimentere med fyldet på deres pizza, som kan være lige fra friske æbler til blomkål og brie. Og de befinder sig også i det eksperimenterende hjørne, når det kommer til deres cocktail, der er en kombination af hjemmeinfuseret alkohol med friske grøntsager, frugt juicer, urter, bær og meget mere. Prøv en Pumpkin Sour med appelsin-infuseret rom, hjemmelavet græskarpuré, citron og æggehvider eller en Nordic Pears med pæreinfuseret aquavit, pære and champagnesirup og citron.


Book på Neighbourhood Frederiksborggade ➤

Nimb Bar’n’Grill

Lækkerier fra grillen tilsat asiatisk touch? Det er præcis det, du kan opleve på Nimb Bar’N’Grill. I Asien drikker de ofte øl og drinks, når de spiser. Vin er knap så traditionelt at skåle i til maden i denne del af verden. Derfor har du på Nimb Bar’N’Grill rig mulighed for at bestille cocktails med asiatiske smagsnoter, når du skal slukke tørsten. Drik en Phuket Colada med mørk rom og falernum med kokos, litchi, lime og sukker. Eller hvad med en Pi nan Margarita med jordbær- og sort peberinfuseret tequila med orange Curaçao, agavesirup og lime?


Book på Nimb ➤

DADA

På det farvestrålende, mellemøstlige madmekka DADA på SKT. PETRI Hotel, kan du selvfølgelig også få farverige drinks til din middag. Her byder drikkekortet blandt andet på Coconut Daiquiri med rom, kokoscreme, lime og sukker eller en Make coriander great again med tequila, lillet blanc, friske koriander, lime, sukker og æggehvider.


Book på DADA ➤

Condesa

Condesa er i manges bevidstehed et gå-i-byen sted, hvor du kan danse natten lang. Men det mexicanske casa har altså også meget at byde på, både når det kommer til mad og drinks – og så gør det jo ikke noget, at man kan fortsætte aftenen eller hele natten her efter maden, der blandt andet byder på et taco-feast. Her er der selvfølgelig masser af drinks med tequila – vi er jo i Mexico. Her kan du få en helt klassisk Tequila Sunrise med friskpresset appelsinjuice og grenadine, eller for de mere modige en Smokey Mexican Sour med jalapeñosinfuseret vida mezcal med lime, agave og æggehvider. Du kan selvfølgelig også få en klassisk Margarita og meget mere!


Book på Condesa ➤

Falang

Thai-mad og cocktails. En ret god kombi, hvis du spørger os?

Falang er nok en af Københavns mest farvestrålende restauranter. Her er alle regnbuens farver (og mere til) repræsenteret på både vægge, service, interiør og pynt i det intime lokale på Istedgade. Og deres drinks er selvfølgelig lige så kulørte som omgivelser. Nyd en pad thai, panang eller friske forårsruller sammen med en Ginger Passion med ingefær og passionsfrugt, en helt klassisk Margarita eller måske en husets spritzer med granatæble?


Book på Falang ➤

Motto

Klassiske cocktail fra Italien – ja tak! På motto kan du forkæle ganen med Amaretto sour med bourbon, citron og sirup. Prøve den klassiske Aperol Spritz, eller kaste dig ud i en Ginger Aperol med vodka, aperol, agavesirup og grapefrugt. Du kan også smage en af Mottos egne favoritter – Giro d’Italia med bourbon, citronjuice, agavesirup, cherry tomat og basilikum. Du kan selvfølgelig spise en masse lækker pizza, pasta og andre italienske mundgodter til din drink.


Book på Motto ➤

You may also like...