Kom til skaldyr og havudsigt på kajen

thumb image

Fejr sommeren på behørig vis med skaldyr og Københavns måske flotteste udsigt.

Fiskerikajen og Ofelia i Glashusene er gået sammen om et appetitvækkende sommerevent. Fra den 23. juli til den 29. august kan du spise en anderledes middag, når Ofelia inviterer til middag i glashusene, som ligger helt ud til Københavns kanal.

Bjergtagende udsigt

Der er nu ikke noget så betagende som at kigge ud over vandet. Det skulle lige være ham eller hende, der sidder overfor dig. Med en frokost eller middag på Ofelia har du mulighed for at kombinere havets mange kundskaber med godt selskab.

Vælg mellem tre forskellige seatings: 14.30, 17.30 eller 20.00, og de kompakte glashuse har plads til max fire personer i hver. Med setting, seating og selskab på plads, er der bare tilbage at se frem til menuen.

Alt godt fra havet

Mæsk jer i østers, jomfruhummer og krabbekløer fra danske taskekrabber, mens I skåler i kolde drikkevarer. Derudover byder menuen på saftige pil-selv-rejer, flodkrebs og alverdens skønne tilbehør fra Meyers køkken. Det klassiske ølandshvedebrød med rørt smør, grillet citron, hjemmelavet aioli, vinaigrette og meget mere.

Med alt godt fra havet, smukt præsenteret i tråd med omgivelserne, er der ikke en finger at sætte på din sommeraften.
Skal du alligevel toppe den med lidt ekstra luksus, er det muligt at tilkøbe både caviar og en hel hummer.

Spis i jeres egen lille boble

Den danske sommer er lunefuld, og et øjebliks sol kan med ét erstattes af byger og blæst. Ofelias glashuse på første parket til vandet er en innovativ måde, hvorpå I kan spise en udendørs middag, mens I sidder i læ for vind og vejr. Så kan sommeren snildt vare helt til september.

En anden fordel ved glashusene er, at I her kan sidde uforstyrret og spise. God mad i de rette rammer inviterer til dybe samtaler og romantiske øjeblikke, og ved at sidde i glashuset kan I lukke alle andre forstyrrende elementer ude.


Hvor: Sankt Annæ Plads 36, 1252 København K
Hvornår: 23. juli – 29. august


Spis skaldyr i glashusene ➤

You may also like...