Alexanders Bistro er det ultimative hangout-sted i København

thumb image
Foto: Alexanders Bistro

Alexanders Bistro i Carlsberg-byen har de allerbedste rammer for en hyggelig aften – uanset om du er til brætspil, cocktails, store isdesserter eller en god middag.

Ved Alexanders Bistro virker der til at være tænkt over det hele. Her er der både en isbar, spillerum med over 100 brætspil, pejsestue og bistro!

Manden bag bistroen er søn af den anerkendte chocolatier Peter Beier, nemlig Alexander Beier.

Alexanders forbindelse med Peter Beier Chokolade er tydelig, da du kan smage over 30 forskellige, hjemmelavede isvarianter ved bistroen. Så den helt store udfordring bliver at vælge, hvilken is du skal have!

Et hverdagssted, hvor du kan slappe af

Ved Alexanders Bistro kan du sagtens bruge mange timer. Der er nemlig skabt de hyggeligste rammer, så du kan føle dig hjemme.

Hvad med at starte med en cocktail og et brætspil inden aftensmaden? Slå dig endelig ned i de bløde lænestole ved biopejsen, hvor det servicemindede personale gerne hjælper med brætspil-regler og en refill.

Generelt er Alexanders Bistro et rart sted at være, og det er blandt andet fordi, at restauranten er bygget med akustikvægge, så I er sikret de bedste rammer for en behagelig samtale. Indretningen, lyset og selv vægten på bestikket er nøje udvalgt, så der er tænkt over den mindste detalje.

Prikken over i’et: maden!

Der er også god grund til at tage forbi Alexanders Bistro for madoplevelsen i sig selv. Køkkenet er signeret dansk/fransk bistro-stil, hvor dedikerede kokke tager afsæt i lokale råvarer af højeste kvalitet.

Det økologiske oksekød kommer fra Ørsholt Gods, som er Alexanders barndomshjem, og fisken, der serveres, er fra de danske farvandet, som leveres frisk hver formiddag.

Spis 3-retters middag til en skarp pris

Til DinnerDays i efterårsferien kan du spise ved Alexanders Bistro til en særlig pris.

Her serverer de 3 lækre retter, hvor du kan vælge mellem en almindelig menu og en vegetarmenu:

Almindelig menu

  • Forret: Ceviche hamachi med agurk og mynte
  • Hovedret: Chateaubriand med nye løg, solbærsauce, kartoffelcreme og madagascarpeber
  • Dessert: Crème anglaise med kokosis og kirsebær

Vegetarmenu

  • Forret: Mille feuille med knoldselleri og fermenteret hvidløg
  • Hovedret: Græskarsymfoni med appelsin og salvie
  • Dessert: Crème anglaise med kokosis og kirsebær

Pris: 245 kr. +gebyr
Dato: 14. – 23. oktober 2022

You may also like...