Børnevenlige restauranter i Odense: her er det sjovt at spise for børn

thumb image
Foto: Som regel er det en rodet affære, når den mindste skal spise - og det er der plads til ved disse spisesteder.

Er du på udkig efter børnevenlige spisesteder? I Odense er der flere gode caféer og restauranter for børn med blandt andet børnemenu, legehjørne, puslerum og barnestole.

Der er mange praktiske ting, der skal gå op, når bebsen skal med på tur. Det kræver ofte noget planlægning, for der skal tænkes i oppakning, pauser og snacks – og hvad nu, hvis den mindste bliver gnaven?

Det skal IKKE afholde jer fra at få gode spiseoplevelser i byen. Flere restauranter i Odense viser stor forståelse for småbørnsfamilier og har fine børnefaciliteter, som gør det nemmere for jer at tage ud på tur.

Stort legeområde for børn i Storms Pakhus

I 2022 har Storms Pakhus gjort et større nummer ud af at gøre hallen meget familievenlig. Stedet har netop renoveret deres store legeområde, der består af et piratskib! Her er der også tænkt på forældrene, hvor der er et tilhørende sidde/læse/hygge-område, så I kan slappe af, imens ungerne får fyret noget energi af.
 
Organisationen Home-Start Odense, der støtter småbørnsfamilier, har en container ved siden af Lege-området, hvor man kan slænge sig i sofaer, læse børnebøger og tegne.
 
Der er RIGELIGT med plads til barnevogne – og så har Storms Parkhus også stolearrangementer til børn og babyer.

I forhold til maden, så er der er et bredt udvalg af forskellige køkkener, da Pakhuset er fuld af lækre madboder. Hvad med sprøde forårsruller ved Joy Street food, grillspyd med saftig kylling fra Tandoori BBQ eller et hjemmelavet pitabrød fra Yazzy’s Pita? Der er noget for selv den mest kræsne barnemund!

Hold i øvrigt øje med Pakhusets kalender, hvor der ofte er børnevenlige events såsom perlepladeværksted, pizzabagning eller fastelavn.

Faciliteter: Barnestol, legeområde, børnevenlig menu, plads til barnevogne, puslebord

Hvor: Lerchesgade 4, 5000 Odense C

Børnebrunch hos Froggy’s Café

Den højtelskede Froggy’s Café på Vestergade har gennem 28 år inviteret store som små indenfor til lækker mad og god stemning.

Her får børnene en højstol at sidde på og noget at tegne med, mens barnevognen trygt kan holde parkeret indenfor i læ for regn og vind.

Og mad til små munde er der selvfølgelig også tænkt på. Børnemenuen byder på både kyllingenuggets og grøntsagsstave, cheeseburger og kyllingeburger samt lune pandekager med vaniljeis og chokoladesauce til dessert.

I weekenden i tidsrummet 9.30-14 kan I ligeledes se frem til Froggy’s populære brunchbuffet, hvor små børn under 5 år spiser for bare 49 kr., de større børn mellem 5 og 11 år spiser for 89 kr., mens de voksne kan nyde de overdådige brunchretter for 169 kr.

Faciliteter: Højstole, tegneredskaber, plads til barnevogn, børnemenu, puslefaciliteter

Hvor: Vestergade 68, 5000 Odense C

Bambino menu ved Marcantonio Trattoria

Ved hyggelige Vintapperstræde ligger der en autentisk, italiensk restaurant, der byder på det bedste fra støvlelandet. Stedet har vundet flere priser af bla. TripAdvisor for dets udsøgte mad, venlige personale og hyggelige atmosfære. Og her kan I roligt tage ind med barneflokken.

Der er god plads til barnevogn og hele familien. Restauranten har både et større udendørs spiseområde på Odenses hyggeligste gågade, samt en stor 1. etage, hvor der er plads til børneleg.

Til de mindste er der legetøj og en lækker menu bambino (børnemenu til max 12 år) med pizza, pasta og lasagne. En spaghetti bolognese eller salami-pizza er bare en sikker vinder til de fleste børn!

Her er I sikret en rigtig god spiseoplevelse, hvor der er gode rammer for de mindste.

Faciliteter: Plads til barnevogn, legetøj, børnevenlig menu

Hvor: Vintapperstræde 8, 5000 Odense C

Sjov for både store og små hos Mitchell’s Carvery

På den stemningsfulde Kongensgade midt i Odense åbnede den britisk-inspirerede pub Mitchell’s Carvery i begyndelsen af april 2022. Deres koncept er baseret på The Great British Carvery, og her slår de sig på at lave hjemmelavede, smagfulde retter baseret på britisk madkultur.

Og børn er mere end velkomne! Restauranten har virkelig gjort sig umage for at gøre plads til de yngste gæster, da der både er legerum, babylounge og separate børnetoiletter. Mitchell’s Carvery mener nemlig, at det ikke kun bør være de voksne, der skal kunne nyde et måltid ude.

Til børnene er der ligeledes en skøn menu, hvor der kan vælges imellem fire forskellige børnevenlige retter – og pandekage, cupcake og fri isbar til dessert!

Her er I altså sikret en lækker gastropub-oplevelse, hvor både børn og voksne kan hygge sig. Win-win!

Faciliteter: Babylounge, legerum, børnetoiletter, børnemenu

Hvor: Kongensgade 34, 5000 Odense C

You may also like...