Gastronomi, der overrasker: Kom med til pop-up i Tivoli

thumb image
Foto: ROKS

To exceptionelle færøske kokke fortsætter pop-up eventyret i Tivoli, når de gæster Københavns fortryllende have i Halloween-sæsonen. Her vil de byde indenfor til overdådige skaldyrsoplevelser, særligt sammensat til Tivolis gæster!

Det Japanske Tårn i Tivoli forvandles endnu engang til en pop-up restaurant fra den 13. oktober til den 5. november – med færøske ROKS som vært.

ROKS er søsterrestaurant til den to-stjernede Michelin-restaurant, KOKS, som gæstede Tivoli i sommeren 2021.

Og nu er det altså ROKS’ tur til at forkæle Tivolis gæster. Køkkenchefen fra KOKS, Poul Andrias Ziskas, og chefkok på ROKS, Mantas Vaidelis, slår kræfterne sammen og inviterer indenfor til en oplevelse udover det sædvanlige.

Unik efterårsoplevelse med Michelin-middag og Halloween

Halloween i Tivoli er altid et besøg værd, når den fortryllende have omdannes til vaskeægte hyggelig uhygge.

Her kan du opleve hele 20.000 græskar, sjove Halloween-forlystelser og en masse eventyrlige Halloween-overraskelser, der venter rundt om hvert hjørne.

Og nu er Halloween-sæsonen altså blevet endnu bedre, når madglade gæster kan smage sig igennem færøske delikatesser på Michelin-plan.

Færøerne er kendt for overfloden og kvaliteten af deres friske fisk og skaldyr, som kammuslinger, hestemuslinger, molboøsters, krabber, søpindsvin og jomfruhummere.

Den unikt sammensatte menu af ROKS byder på fisk og skaldyr i topklasse fra Færøernes kolde, klare vande, og viser virkelig færøsk gastronomi fra en side, du helt sikkert ikke har oplevet før.

Den faste menu serveres i de smukkeste omgivelser både til frokost og aften – så bliver det altså ikke bedre!

Pris: 800 kr. (+gebyr) til frokost // 1.200 kr. (+gebyr) til aften
Hvor: Det Japanske Tårn i Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V.

You may also like...