Vild med krydret mad? Asiatisk spot på Fyn scorer 5 ud af 6 stjerner

thumb image
Foto: Phi Phi

Trods en udfordrende start med en åbning under corona, så oplever restaurant Phi Phi forrygende succes i dag. Restauranten, som ligger i Kerteminde, får nemlig stor ros for sine høje ambitioner, charmerende betjening og farverige mad.

Da Phi Phi åbnede dørene op for første gang i efteråret 2020, blev de mødt af modgang og en masse restriktioner. Men i dag er situationen en helt anden, og restauranten bliver nu anerkendt for at lave autentisk asiatisk mad af høj kvalitet.

Bag restauranten står den succesfulde kok, Phong Thanh, og den lokale iværksætter, Louise Andreasen, som sammen skaber autentiske spiseoplevelser inspireret af blandt andet Vietnam og Thailand.

Oplever stor ros fra både anmeldere og gæster

Phi Phi’s evner i køkkenet er ikke gået ubemærket hen. Fyens Stiftstidende lagde vejen forbi restauranten i august 2023 og krediterede dem med hele 5 ud af 6 stjerner. De flotte stjerner er blandt andet baseret på stedets smukke anretninger og det gode vinudvalg.

Peter Lilja, madanmelder og journalist, fra Fyens Stiftstidende fortæller begejstret:

Der er sødme fra peberfrugterne, og sursød-saucen rammer klokkerent balancen mellem, ja, det sure og det søde.”

Og det er ikke kun madanmeldere, som er vilde med stedet. Phi Phi er også en favorit blandt gæsterne, som roser maden, stemningen og personalet til skyerne.

Besøg Phi Phi i din efterårsferie

Foto: Phi Phi

Phi Phi forkæler ofte sine gæster med gode tilbud og spændende events. Lige nu kan du få serveret hele tre retter til kun 245 kr. (+gebyr), når stedet deltager i DinnerDays i uge 42.

Menuen, som du kan sætte tænderne i, består af:

  • Forret: Ceviche af hvidfisk med frisk mango, forårsløg og wasabicreme.
  • Hovedret: Kylling-cashew i wok med cashewnødder, peberfrugt, forårsløg, ananas og sesam.
  • Dessert: Passions-panna cotta toppet med sprød chokolade.

Du kan også vælge en vegetarisk menu, som du kan se lige her.

Phi Phi ligger kun 100 meter væk fra vandet i Kerteminde, så du kan endda kombinere dit besøg hos restauranten med en frisk gåtur langs kysten. I vaskeægte efterårsstil har du mulighed for at varme dig under varmelamperne i restaurantens overdækkede gårdhave.

You may also like...