15 steder du kan spise morgenmad for under 100 kroner i København - DinnerBooking Blog
thumb image

15 steder du kan spise morgenmad for under 100 kroner i København

Morgenmad på budget: Vil du gerne have stillet din morgensult uden at din konto går i minus? Vi har samlet 15 steder, hvor du kan spise morgenmad for under 100 kroner.

Foto: Frenchy

Det er ikke noget som at mødes over en kop kaffe og en bid morgenmad ude i byen. Men de mange brunchtallerkener, friskpressede juicer og kaffe til overpris kan hurtigt gøre ondt i pengepungen – især sidst på måneden. Men det har vi råd for!

Der er nemlig masser af muligheder for at stille sulten med friskbagte surdejsboller med smør og ost, blødkogte æg, overnight oats og øllebrød til under 100 kroner. Nogen steder er prisen faktisk så fornuftig, at du også kan få dit koffeinfix uden at overskride budgettet.

Vi har fundet 15 steder i København, hvor du kan spise morgenmad for under 100 kroner.

– Vi tager forbehold for ændringer i menuerne. Tjek derfor gerne restaurantens hjemmeside.

Mirabelle

Får surdejsbrød din mund til at løbe i vand? Så er Mirabelle Bakery et godt bud på dit billige morgenmadsfix. Her kan du få deres morgentallerken med blødkogt æg, vesterhavsost, syltetøj, surdejsbrød, rugbrød og smør til bare 75 kroner. Så er der også lige til et glas æblejuice til 25 kroner.

Hvor: Guldbergsgade 29, 2200 København N


Book på Mirabelle ➤

Babbo-ria

Glæd maven med surdejsbrød på Babbo-ria på Frederiksberg. Her kan du sætte tænderne i et Babbo Board med friskt surdejsbrød, blødkogt æg, skinke, ost, marmelade og wienerbrød til 95 kroner.

Hvor: Godthåbsvej 10, 2000 Frederiksberg


Book på Babbo-ria ➤

Sanders

På det instagram-venlige Hotel Sanders, kan du både glæde ganen og din kameralinse. Her kan du sætte tænderne i en Bircher müsli med overnight oats, grønne æbler, tranebær og kanel til bare 55 kroner. Så kan du samtidig også få en blåbærmuffin eller en halv grapefrugt med sukker og mandelolie til 35 kroner.

Hvor: Tordenskjoldsgade 15, 1050 København K


Book på Sanders ➤

Il Buco

På Il Bucu på Islands Brygge kan du stille morgensulten med både hjemmebagte økologiske boller, øllebrød og andet godt. Du kan få en bolle eller rugbrød med smør og ost til bare 35 kroner. Eller hvad med øllebrød med creme fraiche og æbler til 55 kroner? Her har du også råd til en tår kaffe.

Hvor: Njalsgade 19C, 2300 København S


Book på Il Buco ➤

Frenchy

På franske Frenchy i indre by kan du opleve intim pariserstemning til smagen af to blødkogte æg med friskbagt brød og smør til bare 49 kroner. Du kan også bestille en juice til 30 kroner eller en Café latte til 36 kroner.

Hvor: Hyskensstræde 16, 1207 København K


Book på Frenchy ➤

SimpleRAW

På Gråbrødre Torv står SimpleRaw klar til at forkæle de morgenfriske med sunde smoothiebowls med crunch og frugt for 75 kroner. Der kan også bestilles en avocado toast Avocado på langtidshævet sorghumbrød med syltet rødløg, semidried tomat, purløg og sesam til 65 kroner.

Hvor: Gråbrødretorv 9, 1154 København K


Book på SimpleRAW ➤

Fars dreng

På Fars dreng er der rig mulighed for at få maven fyldt, hvad enten du er til brød eller morgenmad i skål. Prøv deres Acai bowl med blåbær, avocado, banan og acai blendet med mandelmælk og toppet med granola, ristet kokos og frisk frugt til bare 60 kroner. Du kan også prøve deres morgenmads brioche med salsa, spinat, serrano, spejlæg og tabasco til 85 kroner.

Hvor: Rosengården 12, 1174 København K


Book på Fars dreng ➤

Sokkelund

På Sokkelund koster mange af deres morgenmadsanretninger under 100 kroner. Få en omelet, røræg eller to spejlæg med brød eller rugbrød til bare 55 kroner. Du kan også vælge yoghurt eller grød med topping for 65 kroner, en ostemad med Arla Unika ost til 39 kroner eller en Eggs Benedict eller Croque madame til 99 kroner.

Hvor: Smallegade 36, 2000 Frederiksberg


Book på Sokkelund ➤

Hønen & Ægget

På Hønen & Ægget på Østerbro kan du vælge mellem alverdens små morgenretter. Hvis du skal holde det til under 100 kroner, kan du få et blødkogt æg til 25 kroner, ost til 20 kroner og grillet brød til 20 kroner.

Hvor: Øster Farimagsgade 16, 2100 København Ø


Book på Hønen & Ægget ➤

Mad & Kaffe

På Mad & Kaffe vælger du selv dine retter blandt mejeri, bageri, protein, grønt og “jeg må godt i dag” Her kan du vælge tre elementer for 94 kroner. Der kan vælges mellem æg, pølser, ost, brød, avocado og meget mere, så den passer lige til dig og dine morgenfavoritter.

Hvor: Sønder Boulevard 68, 1720 København V


Book på Mad & Kaffe Vesterbro ➤

Du kan også prøve Mad & Kaffe på Amagerbro og Frederiksberg

Maude’s Salon

På Gammel Kongevej finder du hyggelige Maude’s. Her kan du i hverdagen prøve deres sunde morgentallerken med brød, skyr, knækbrød med brie, frisk frugt, avocado og glutenfri daddelkugle til 89 kroner. Alle dage kan du spise ristet rugbrød med avocado, ristede græskarkerner og et blødkogt æg til 69 kroner eller to skiver økologisk rugbrød med ost og et blødkogt æg til 59 kroner. Du kan også bestille en grovbolle med ost, skinke og peberfrugt til 49 kroner – så er der også til en croissant eller en kop kaffe on the side.

Hvor: Gammel Kongevej 164, 1850 Frederikberg C


Book på Maude´s ➤

Sidecar

I hverdagene kan du bestille en fuldkornsbolle med ost eller skinke til bare 39 kroner. Eller en hjemmelavet kokos-chiagrød med kompot, blåbær, mynte og ristede mandler til 59. kroner. Så er er også lidt tilovers til en kop kaffe, eller en friskbagt croissant eller wienerbrød til 23 kroner.

Hvor: Skyttegade 5, 2200 København N


Book på Sidecar ➤

Café Pelikan

I weekenden kan du få deres brunch-tallerken til 99 kroner med røræg, bacon, pålæg, musli, pandekager. I hverdagene kan du få Pelikanens morgentallerken til 79 kroner med røræg, salat, ost, hummus oliven-tapenade, brød og smør.

Hvor: Amagerbrogade 84, 2300 København S


Book på Pelikanen ➤

The Modern

På Skt Annæ Plads kan du smutte forbi The Modern til en surdejsbolle med ost, skinke eller hjemmelavet smør til 40 kroner. Du kan også få en omelet med on the side til 50 kroner eller en croissant til 25 kroner. Der er også mulighed for at bestille en Croque monsieur til 80 kroner.

Hvor: Sankt Annæ Plads 19, 1051 København K


Book på The Modern ➤

Ahaaa Authentic Arabic Cuisine

Vil du kaste dig ud i en lidt mere utraditionel morgenmad, så kan du sætte dig til rette på Ahaaa Authentic Arabic Cuisine i Blågårdsgade. Her byder den arabiske vegetarbrunch på labane, humus, foul, halloumi, æg, oliven, brød og arabisk myntete eller kaffe. Prisen for alle herlighederne er bare 99 kroner. Bonusinfo: Ahaaa vandt verdensmesterskabet i falafel i 2019!

Hvor: Blågårdsgade 21, 2200 København N


Book på Ahaaa ➤

Flere restaurant nyheder...