Det Gamle Mejeri genåbner med stjernekok bag gryderne

thumb image

Det Game Mejeri genåbner med nye nyt navn og nye ejere, og det er ikke hvem om helst, der bliver køkkenchef, når restauranten åbner igen.

Tidligere på året kunne holdet bag Det Gamle Mejeri annoncere, at de havde valgt at sælge restauranten og til gengæld sætte fokus på deres anden restaurant – Michelin-restauranten Gastromé. Men heldigvis har to restauratører nu valgt at føre faklen videre og genåbne restauranten med navnet Restaurant Mejeriet.

Restauranten har i et stykke tid budt på brunch i weekenden, men den 9. juni åbner de op for à la carte restauranten.

Og det er ikke hvilken som helst, som vil kokkerere på Mejeriet fremover. Køkkenchefen bliver Allan Poulsen, der har en fortid på bl.a.  Michelin-restauranten Henne Kirkeby Kro, Nimb i Tivoli og Bagatelle i Oslo. Og mens Allan styrer køkkenet, vil partneren Martin Lemvig stå for det administrative.

Og ifølge ham er ambitionerne for den nye restaurant tårnhøje:

”Vi skal lave et så godt produkt, som vi overhovedet kan, og det bliver retter fra øverste hylde. Håbet er selvfølgelig, at vi kan blive blandt Aarhus’ bedste restauranter,” fortæller Martin Lemvig.

LÆS OGSÅ: 5 bedste restauranter i Jylland i april

Foto: Grøn asparges med fjordrejer og strandurter.

Foto: Grøn asparges med fjordrejer og strandurter.

Fokus på à la carte

Martin Lemvig fortæller endvidere, at Mejeriet vil gå imod trenden, der ellers hersker på de århusianske restauranter lige nu:

”I Aarhus har restauranterne meget fokus på menuer lige nu, men vi vil gerne gå imod trenden og lave et à la carte kort. Gæsterne har jo forskellige behov, og vi synes også, at der skal være mulighed for at tage ud og bare få en enkelt ret – eksempelvis til en forretningsfrokost,” fortæller han.

Herudover vil der være et stort fokus på at skabe et vinkort med overkommelige priser:

”Det skal være et vinkort med gode vine til fair priser, så man går herfra med følelsen af, at man har gjort en god handel,” fortæller Martin Lemvig.

Han fortæller endvidere, at det bliver sommelier, Tim Funder – der har fortid på noma og Kommandanten – der bliver ansvarlig for vinkortet.

Restauranten vil både have fokus på à la carte restaurant og på at afholde selskaber.

Har du lyst til at opleve den nye udgave af Restaurant Mejeriet, kan du sikre dig bord allerede nu.


Book bord på Mejeriet ➤

You may also like...