Gode restauranter med cocktails i Aarhus - DinnerBooking Blog
thumb image

Gode restauranter med cocktails i Aarhus

Flere og flere restauranter fokuserer på at servere knivskarpe cocktails til maden.  Her får du oversigten over nogle af de mest populære århusianske spisesteder med cocktails og drinks.

Det er efterhånden ret udbredt i Danmark at drikke cocktails til maden. Vil du også gerne nyde en god middag ledsaget af lækre og forfriskende drinks og cocktails?

Så hop med på bølgen og prøv en af disse restauranter i Aarhus, som samtidig er kendt for at lave sublime cocktails.

1. St. Pauls Apothek

Foto: St. Pauls Apothek

Foto: St. Pauls Apothek

På St. Pauls Apothek gøres der en dyd ud af at skabe retter, der passer perfekt til dejlige cocktails. Prøv fx en Bank Margarita med en fadlagret tequila, agavesirup og frisk limesaft til fisken eller en cocktail med Bourbon eller whiskey til din bøf. Har du lyst til at gå all in, kan du også vælge Apotheker-kuren, som består af en champagne-cocktail, tre retter med tre cocktails.

Hvor: Jægergaardsgade 76, 8000 Aarhus C


Book bord på St. Pauls Apothek ➤

 

2. Slap Af

Slap af er en hyggelig restaurant og cocktailbar samlet i ét. I restauranten serveres velsmagende a la carte-retter samt en to- og tre-retters menu. I cocktailbaren serveres skønne cocktails – både gamle kendinge og kreative nyfortolkninger. Slap Af er det oplagte sted at fortsætte den gode aften med forfriskende drinks efter måltidet.

Hvor: Studsgade 8-10, 8000 Aarhus C


Book bord på Slap Af ➤

3. MASH

Foto: MASH

MASH er uden tvivl mest kendt for deres sublime steaks, men de har faktisk også et rigtig lækkert barkort. Hvorfor ikke skylle din ribeye eller mørbrad ned med en iskold og velsmagende cocktail? På kortet finder du et udvalg af de bedste gamle klassikere samt MASH’ egne nyfortolkninger. Prøv fx deres MASH Margarita eller deres MASH Signature Old Fashioned.

Hvor: Banegårdspladsen 12, 8000 Aarhus C


Book bord på Mash Aarhus ➤

4. FF

‘Casual Eating. Social Drinking’ – sådan beskriver FF sig selv. Det betyder, at der her er spændende deleretter samt skarpe cocktails på menuen. FF er en moderne og casual restaurant og loungebar med en hyggelig og afslappet stemning. Det er et oplagt sted til en god aften med vennerne.

Hvor: Åboulevarden 30, 8000 Aarhus C


Book bord på FF ➤

Flere restaurant nyheder...