Påske i Jylland: Spis påskefrokost på disse skønne restauranter

thumb image
Foto: Holgers Kro

Nu er det endelig tid til påskefrokost i samvær med familie og venner. Skal påsken være noget særligt, kan I fejre højtiden på en af de mange lækre restauranter i Jylland! Få et overblik over de lækre påskemenuer her.

Påsken er højtiden, hvor vi ruller de gule bordduge ud og pynter dem med farverige påskeæg og duftende liljer. Men det vigtigste, vi sætter på bordet, er de tonsvins af lækre påskeretter, som vi kan spise os stopmætte i. Og for at sætte prikke over i’et, skal der selvfølgelig være rigeligt med kold påskebryg og snaps, som vi kan skylle fiskefrikadellerne og hønsesalaten ned med.

Rundt omkring i landet byder flere restauranter på dansk traditionsrigt påskebord. Og det er altså dejligt, bare at skulle møde op og spise god mad fremfor at stresse hele dagen med bordopdækning, boblende gryder og en kedelig omgang oprydning.

Vi har lavet en liste med fire gode bud på, hvor du kan nyde en sublim påskefrokost i smukke jyske omgivelser.

Molskroen

Hvis du vil nyde din påskefrokost omringet af landets smukkeste natur, så bør du overveje Molskroen i Ebeltoft. Her kan du nyde havudsigt og idyl i samværet med dine venner og familier, imens det yderst professionelle og venlige personale sørger for, at I får jer en uforglemmelig påskefrokost.

Molskroen tilbyder både en påskefrokost og en påskebrunch, hvor der til hver af begivenhederne serveres skønne anretninger til bordets selskab.

Deres påskefrokost består af pocheret æg med sprøde kartoffeltern og karse, grillet unghane med morkler, asparges og meget, meget mere samt en lækker dessert til at afslutte frokosten med.

Til deres påskebrunch, som selvfølgelig tilbydes lidt tidligere på dagen, kan du vælge alt fra kanelsnurrer og danske oste til lun leverpostej og konditorens hjemmelavede påskeæg. En yderst lækker morgenmad, fuld af herlige valgmuligheder, som nok skal få dig til at forblive mæt resten af påsken!

Påskefrokost: 450 kr. + gebyr. Fra d. 9. april – 18. april i tidsrummet kl. 12:30 – 14:30

Påskebrunch: 395 kr. + gebyr. Fra d. 14. – 18. april i tidsrummet kl. 9:00 – 11:00

Adresse: Hovedgaden 16, 8400 Ebeltoft

Holgers Kro

Et besøg på Holgers Kro er som at komme hjem i sine bedsteforældres lune stue. Her kan du læne dig tilbage i de komfortable sofasæder og nyde stemningen på den hjertevarme kro. Så hvis du drømmer om en dejlig påskefrokost ude, men med en hjemlig atmosfære i hyggelige omgivelser, er Holgers Kro bestemt et sted for dig.

På Christianshavns Holgers Kro elsker de hygge og højtider, og påsken er ingen undtagelse. I år tilbyder de en dejlig, traditionel påskemenu med et tvist. På menuen kan du finde påskeklassikere som sprøde fiskefileter med hjemmerørt remoulade, smilende æg med rejer og vildtfrikadeller med syltet rødkål og meget mere. Efter den overdådige frokostservering kan du og dit selskab slutte af med tre forskellige slags oste med lækker kompot og knækbrød.

Tidspunkt: D. 12 – 16. april, kl. 11:30 – 15:30

Pris: 365 kr. + gebyr

Adresse: Søndergade 20a, 8600 Silkeborg

Nørre Vosborg Herregård

Fejr påsken på den charmerende herregård Nørre Vosborg i Vestjylland ved Vemb. Nørre Vosborg har en spændende historie, betagende lokaler og smukke naturomgivelser, hvor et påske-besøg stensikkert vil gøre højtiden til noget helt særligt.

Påskefrokosten består af klassiske påskeretter, som er lavet fra bunden og af de bedste råvarer. Hele menuen serveres som en lille buffet på jeres bord, kun for jer og gæsterne i jeres selskab. Glæd jer til koldrøget laks, sild, hønsesalat, æg og rejer samt lam i dildsauce, tarte flambée og rødspættefilet. Tag hele familien med ud på herregården og nyd en gåtur i den smukke natur efter jeres frokost.

Tidspunkt: D. 14. – 17. april, kl. 12:00 – 15:00

Pris: 399 kr. + gebyr

Adresse: Vembvej 35, 7570 Vemb

Katanga Hill Dining i Ree Safari Park: Central Station

Midt i det storslåede og naturskønne Ree Safaripark ligger Tapanga Hill Dining. Her kan du komme til påskefrokost på Central Station Caféen og nyde en storslået påskemenu. Med i købet får du en billet til Amerika Expressen, som er et ægte gammeldags jernbanekøretog, som suser ud over den nordamerikanske prærie, imens bisoner, bjørne og ulve færdes i nærheden. En fuldstændig enestående oplevelse og helt perfekt aktivitet at nyde i det gode forårsvejr.

Udover påskebobler og -snacks kan du forvente at få serveret grillet lammeculotte og påskekylling med lækre forårssalater, revet æggeblomme, kartofler samt en masse lækkert tilbehør. Efter togturen med Amerika Ekspressen venter der dig en påskehare, som er chokoladebrud med citronfromage, mazarin og rabarberpuré.

Tidspunkt: D. 15. – 16. april kl. 17:30 – 22.00

Pris: 395 kr. + gebyr // Inkl. vinmenu og kaffe: 595 kr. + gebyr // Børn under 12 år: 210 kr. + gebyr

Adresse: Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft


Hvis du vil nyde påskemiddagen derhjemme, kan menuen bestilles som take-away.
Det kan du afhente i Cafe Bush Camp på dagen i tidsrummet kl. 14:00 – 15:00.

Flere restaurant nyheder...