Guide: Populære italienske restauranter i København

thumb image

Du behøver ikke rejse mod syd for en autentisk, italiensk smagsoplevelser. I København findes der flere italienske restaurantperler, som mestrer det klassiske køkken. Vi guider dig her til seks af byens bedste. Foto: Magnus Omme

Det italienske køkken hitter herhjemme. Vi har samlet seks restauranter, som byder på ægte italiensk stemning og autentiske retter.

La Rocca

La Rocca er italiensk ned til fingerspidserne, og på menukortet finder du et bredt udvalg af autentiske italienske retter, som de italienske kokke tilbereder af friske råvarer. Hver aften fremtryller de desuden en ’menu-surprise’, hvis du er i dit eventyrlystne hjørne.

Hvor: Vendersgade 23-25, 1363 København K


Book bord på La Rocca ➤

Mangia

Mangia blev etableret med drømmen om at servere italienske pastaretter uden så mange dikkedarer. Og det lever de op til. På denne italienske restaurant får du serveret sublime pastaretter i uformelle omgivelser, hvor al maden laves fra bunden af de tre italienske kokke. Prøv deres håndlavede spaghetti med anderagout eller fyldt pasta med svampe i ostesauce.

Hvor: Bagerstræde 9, 1617 København V


Book bord på Mangia ➤

Osteria 16

Ved Enghave Plads på Vesterbro finder du den lille uformelle antipasti restaurant, som serverer enkle retter og gode vine til rimelige priser. Menuen består af friske råvarer fra lokalområdet såvel som Italien, og det giver smagen af italienske traditioner og det sæsonprægede danske køkken. Spisestedet tillader sig også at hente inspiration fra andre kulturer, og der kan derfor snige sig en pakistansk curry ind på menukortet. Desuden er vinkortet lige så fransk, som det er italiensk.

Hvor: Haderslevgade 16, 1671 København V


Book bord på Osteria 16 ➤

Italo Disco

Du er garanteret en autentisk italiensk madoplevelse, når du besøger Italo Disco. Ris, ricotta pølser og polenta importeres fra Italien, mens kød og fisk leveres af lokale. På restauranten er der én menu, der kan skifte fra dag til dag efter sæson, og hvad råvareproducenterne kan levere. Som gæst er det derfor bare at sætte sig til rette og nyde den afslappede stemning, lige der midt på Vesterbro.  

Hvor: Oehlenschlægergade 5, 1663 København V


Book bord på Italo Disco ➤

Public

Restauranten er en ”Italian Social Dining Bar”, og deleretter er derfor en vigtig del af menuen. Den afslappede spisestil giver dig rig mulighed for at smage dig mæt i flere forskellige italienske lækkerier. Public har egen import for at sikre en autentisk smag, og derfor vil du også finde unikke specialiteter på menukortet, som byder på alt godt fra diverse italienske regioner. Herudover kan du gå på opdagelse i vinkortet, hvor du finder et væld af klassiske italienske vine til rimelige priser.

Hvor: Halmtorvet 36, 1700 København V


Book bord på Public ➤

You may also like...

1 Response

  1. Bjørn Melgaard siger:

    Vi er mange i det ældre segment som jævnligt går ud og spiser. Da vi ikke længere besidder den samme hørelse som i ungdommen, og da vi gerne går ud at spise med venner, er akustikken en vigtig parameter – sekundært til maden – i vores valg af restaurant. Vi vil derfor sætte pris på – og bruge – en enkel kort vurdering af akustikken ved omtale af restauranter.