Guide: 6 populære italienske spisesteder - DinnerBooking Blog
thumb image

Guide: 6 populære italienske spisesteder

Er du til italienske klassikere og masser af god rødvin til? Her får du de seks mest populære italienske restauranter i København. 

Nu hvor dagene bevæger sig mod efterår, er det lidt fristende at kigge mod syden, hvor temperaturerne stadig er høje, hvor tempoet er lidt lavere – og hvor maden bare altid smager dejligt.

Er du ikke så heldig, at du kan tage en smuttur til Italien, får du her inspiration til seks restauranter, du kan besøge for at få lidt af den samme italienske stemning og smag.

LÆS OGSÅ: DinnerDays åbner billetsalg: Her kan du spise billigt i uge 42

1. La Rocca

La Rocca er italiensk ned til fingerspidserne, og på menukortet finder du et bredt udvalg af autentiske italienske retter, som de italienske kokke tilbereder af friske råvarer. Hver aften fremtryller de desuden en ’menu-surprise’, hvis du er i dit eventyrlystne hjørne.

La Rocca

Adresse: Vendersgade 23-25, 1363 København K


Book bord på La Rocca ➤

2. Ristorante Da Claudio

Ristorante Da Claudio er den første italienske restaurant på Frederiksberg og har altid været berømt for sin enkle og velsmagende italienske gastronomi. Her serveres det bedste fra det traditionelle italienske køkken, og al pizzabrød, brød, pasta og is er hjemmelavet.

Da Claudio

Adresse: Godthåbsvej 42, 2000 Frederiksberg


Book bord på Da Claudio ➤

3. Osteria 16

Ved Enghave Plads på Vesterbro finder du den lille uformelle antipasti restaurant og bar Osteria 16. Stedet er startet af Morten Kaltoft, som står bag de italienske FAMO-restauranter, og han har taget den italienske inspiration med sig, men det er tydeligt, at Osteria 16 ikke tager den italienske dogmatik lige så alvorligt. Blandt retterne kan der eksempelvis også snige sig en pakistansk curry ind.

Osteria 16

Adresse: Haderslevgade 16, 1671 København V


Book bord på Osteria 16 ➤

4. Il Senso Vinbar

På Il Senso Vinbar er den gode vin selvsagt i fokus, men herudover finder du også en række lækre italienske retter.  De har klassisk italiensk antipasti (tapas) og varme retter, der smager af middelhavets køkken. Du kan således både stille den lille såvel som den store sult – eksempelvis med Il Sensos populære 3-retters menu.

Il Senso Vinbar

Adresse: Gothersgade 87, 1123 København K


Book bord på Il Senso ➤

5. Da Salvo

For enden af søerne i København ved Gl. Kongevej ligger Da Salvo, der længe har været kendt som et yndet sted at hente sin pizza med hjem. For nyligt er der også åbnet op for servering af en menu di digustione med 8 små retter. Forvent et sted der gør meget ud af at finde de unikke råvarer i Italien, så du kan nyde dem i din antipasti, primo eller secondo piatto.

Da Salvo

Adresse: Gl. Kongevej 41, 1610 København V


Book bord på Da Salvo ➤

6. Fabio’s Paparazzi 

Fabio’s Paparazzi er at finde i hjertet af København, hvor det italiensk-danske par Fabio Avenoso og Christine Aagaard har åbnet deres restaurant. Her har de to etableret et personligt ”Cucina Casareccia”(landkøkken) inspireret af Fabios mor og mormor. Køkkenet byder på enkle, traditionelle og smagsfulde italienske retter.

Fabios Paparazzi


Book bord på Fabios Paparazzi ➤

Flere restaurant nyheder...