Guide: 5 populære spisesteder med cocktails

thumb image

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og så er det tid til læskende og iskolde cocktails. Her får du oversigten over de 5 mest populære spisesteder med cocktails og drinks.

Der står maj i kalenderen, og det betyder, at sommeren nu for alvor er ved at være tæt på. Varme sommeraftenener venter forude, og de må for de fleste danskeres vedkommende gerne være ledsaget af lækre og forfriskende drinks og cocktails. Derfor får du her de 5 mest populære restauranter i København, som samtidig er kendt for at lave sublime cocktails.

Listen er baseret på gæsternes restaurantanmeldelser på DinnerBooking.com, hvor du også selv kan søge efter netop din foretrukne restauranttype. Hver måned modtager vi ca. 20.000 nye anmeldelser.

Nimb Bar

Nimb Bar byder på indbydende cocktails med et nyskabende twist og et udvalg af champagne. De lækre drikkevarer kan du nyde i de bløde stole og sofaer i den adelige gamle balsal, der byder på en gæstfri lounge-atmosfære. Udover det store udvalg af cocktails kan du se frem til lette retter på barkortet – eksempelvis østers eller et lækkert charcuteribræt.

Nimb Bar

Adresse: Bernstorffsgade 5, 1577 København V


Book bord på Nimb ➤

Köd København

På KöD København er konceptet klart: bøffer af de bedste udskæringer fra Danmark, USA og Uruguay kombineret med det lækre udvalg af side orders og saucer. Til at ledsage bøffen kan du gå ombord i et indbydende drinkskort, der bl.a. indeholder den særlige Limönade a la Köd.

Köd kbh

Adresse: Admiralgade 25, 1066 København K


Book bord på Köd København ➤

Renés Brasserie og Restaurant

Renés Brasserie og Restaurant byder på klassiske brasserie-specialiteter fra det franske køkken og traditionsrige retter fra det danske. Dertil følger et ganske imponerede udvalg af klassiske cocktails og drinks, som du kan afslutte aftenen med.

Renesbrasserie

Adresse: Axeltorv 6, 1609 København V


Book bord på Renés Brasserie og Restaurant ➤

Spise\Bar Nr. 20

På Spise\Bar Nr. 20 i Rantzausgade kreeres der gamle klassikere i nyfortolkning, nordisk inspireret mad samt et lækkert udvalg af charcuteri. Og hertil disker spisebaren op med et godt udvalg af cocktails – eksempelvis en Hazel Sour eller en Pommegrante Rosemay. På Spisebaren er der desuden mulighed for at fortsætte aftenen, nå DJ’s kigger forbi i weekenderne.

Spisebar nr 20

Adresse: Rantzausgade 20, 2200 København N


Book bord på Spisebar Nr 20 ➤

Foto: Restaurant LêLê

Foto: Restaurant LêLê

Restaurant LêLê

Restaurant LêLê er beliggende på Vesterbrogade i København og er med sin livlige og kosmopolitiske stemning det ideelle spisested for en festlig aften i byen. Restauranten serverer retter fra det moderne, vietnamesiske køkken, og hertil finder du et bugnende cocktail-kort – giv dig eksempelvis i kast med en Spicy Saigon eller en Mango Em Oi.

Lêlê

Adresse: Vesterbrogade 40, 1620 København V


Book bord på LêLê ➤

Flere restaurant nyheder...