Bearnaise-kongen kommer til Aarhus

thumb image

Den 12. maj åbner Københavns førende bøfrestaurant Retour Steak på Banegårdspladsen

Spørger man restaurantanmeldere om, hvor man får Danmarks bedste steak med bearnaise, så vil de fleste pege i retning af Rasmus Oubæk.

Han har i en årrække været en institution i København, hvor han sammen med Jesper Marcussen står bag Restaurant Pluto, Gorilla, OTTO, Barbie samt de to populære Retour-restauranter. Nu er Retour Steak klar til at åbne dørene i Aarhus – nærmere bestemt i den gamle TGV-café på Banegårdspladsen 4.

LÆS OGSÅ: Billetsalget er nu startet til Spis & Støt 2016

”Der er virkelig gang i den århusianske madscene. Flere og flere vælger at gå ud og være sammen og hygge på stemningsfyldte restauranter i stedet for at sidde derhjemme. Derfor er nye, lækre steder skudt op…især steder, hvor man oplever høj kvalitet, der er til at betale. Det er præcis dét, Retour Steak står for og grunden til vi glæder os vildt meget til at åbne i Aarhus”, forklarer Jesper Marcussen.

René Hansen, som senest har været en del af det populære Pluto i København, bliver medejer og køkkenchef på Retour Steak Aarhus.

“Vores fokus ligger på steaks af højeste kvalitet –  eksempelvis kød af Black Angus kvæg fra Uruguay og fra Varde får vi sortbroget kvæg, vi selv krogmodner. Derudover vil der være masser af grøntsager. Dem får vi fra det århusianske opland, der huser nogle af landets bedste producenter. Og ja… vores nærmest ikoniske Rib-eye med Oubæks bearnaise og pommes frites vil naturligvis også være på kortet”, forsikrer René Hansen.

Retour

René Hansen får selskab af restaurantchef Lasse Bruun, der tidligere har været på Retour Steak Vesterbro, men nu er flyttet tilbage til Aarhus.

”Vores tjenere er en væsentlig del af den uformelle og hyggelige stemning, der kendetegner Retour Steak. Det samme er vores barkort, hvor der kan vælges mellem en lang række lækre cocktails. Og den bedste bøf fortjener et rigtig godt glas vin… så der er vi selvfølgelig også leveringsdygtige”, fortæller Lasse Bruun.

Lokalerne har været igennem en total renovering og fremstår nu i elegant bistro-stil med sort marmor.

”Nu ved man jo aldrig rigtigt med den danske sommer, men når vejret tillader det, vil vi åbne facaden og også servere udenfor på det lille torv. Den mulighed har Retour Steak i København ikke. Så hvem ved… måske tager københavnerne fremover turen til Aarhus for at nyde den bedste bøf under åben himmel”, slutter René Hansen.


Book bord på Retour Steak Aarhus ➤

You may also like...