Ærke-italienske restauranter i København - DinnerBooking Blog
thumb image

Ærke-italienske restauranter i København

København bugner af gode italienske spisesteder. Her får du en række fremragende restauranter, der  serverer et stykke af Italien i København. 

Det italienske køkken har længe været en favorit i Danmark, og det ses tydeligt i restaurant-landskabet. Der er et hav af italienske restauranter at vælge iblandt, når man vil spise god, italiensk mad i København.

Vi har samlet en guide med forskellige bud på gode italienske restauranter i København. Der er både gamle kendinge og nye drenge i klassen – måske der er nogle, som du mangler at prøve?

 

Ché Fè

På Ché Fè laver de mad, som italienerne selv laver det i Støvlelandet. Det er en økologisk italiensk restaurant, hvor samtlige råvarer kommer fra italienske producenter, der prioriterer økologi og bæredygtighed.

Hvor: Borgergade 17A, 1300 København K 


Book bord på Ché Fè ➤

Brace

Brace er en fusion af det italienske og det nordiske køkken. Her kan du se frem til velsmagende retter lavet af kvalitetsråvarer fra både Italien og norden. Restauranten har fået et hav af gode anmeldelser, siden den åbnede tidligere på året.

Hvor: Teglgårdstræde 8, 1452 København K


Book bord på Brace ➤

Famo

Siden 2005 har Famo serveret god gedigen italiensk mad i restauranten på Vesterbro. Famo er et moderne, italiensk osteria med fokus på den hyggelige og uformelle stemning samt indbydende rustik mad i rigelige mængder.

Hvor: Saxogade 3, 1662 København V


Book bord på Famo ➤

 

Era Ora

Foto: Era Ora/ Kristian Septimius Krogh

Era Ora er Danmarks ældste Michelin-restaurant, og for nyligt blev stedet kåret som verdens bedste italienske spisested uden for Italien. Hvis du vil have en italiensk spiseoplevelse ud over det sædvanlige, så er Era Ora et rigtig godt bud.

Hvor: Overgaden Neden Vandet 33B, 1414 København K


Book bord på Era Ora ➤

 

Cicchetti

Foto: Cicchetti

På Cicchetti serverer de antipasti i lange baner. Her er der masser af italienske småretter på menuen – og masser af skønner vine at skylle dem ned med! Snup et par enkelte retter og et glas vin eller spis dig godt mæt i fritterede lækkerier, italienske oste og pølser, crostini og meget mere.

Hvor: Nørrebrogade 56. 2200 København N


Book bord på Cicchetti ➤

Mosto

Eataly i bunden af Illum er et sandt madmekka for alle, der elsker italiensk mad – og nu har de fået en ny restaurant, Mosto, der ligger i stueetagen. På Mosto serverer de italiensk antipasti baseret på de bedste ingredienser fra Eataly, frisk hjemmelavet pasta og lækker vin.

Hvor: Pilestræde 3, 1001 København K


Book bord på Mosto ➤

 

Osteria Alfredo

På Osteria Alfredo – tidligere Il Grappolo Blu – serveres både antipasti, primi, secondi, dolce og ikke mindst sprøde napolitanske pizzaer. Restauranten åbnede helt tilbage i 1999, og den dag i dag er den stadig en af de mest populære italienske restauranter i København.

Hvor: Vester Farimagsgade 35, 1606 København V


Book bord på Osteria Alfredo ➤

L’imperatore

L’imperatore på Østerbro fokuserer på autentisk italiensk madlavning, og det er særligt sicilianske specialiteter som f.eks.  frisk hjemmelavet fettuccine med vildsvin, alt godt fra havet, røde kæmperejer eller hummer, der pryder menukortet.

Hvor: Olufsvej 2, 2100 København Ø


Book bord på L'imperatore ➤

Barabba

De populære Pluto- og Gorilla restauranter har fået en italiensk fætter, der i tråd med den italienske ånd serverer pasta til sent. På den nyåbnede Barabba kan du kigge forbi til en god gang pasta og gode italienske vine helt til kl. 02 om natten.

Hvor: Store Kongensgade 34, 1264 København K


Book bord på Barabba ➤

 

Flere restaurant nyheder...

3 Responses

 1. Lis Kühnel siger:

  Helt ærlig hvor blev San Giorgio af i anmeldelsen? Det er et fantastisk sted. Det er autentisk oh delikat mad. Betjeningen er super!

 2. Frans Bevort siger:

  Scarpetta er faktisk forrygende til prisen….

  • Frans Bevort siger:

   (fortsat) vi var der med en italiener og fik rissotto og en bachalau-ret + flere pastaretter, som alle var glimrende. Vedkommede var begejstret.