Tid til brunch: Spis lækker morgenmad i eventyrlige Odense - DinnerBooking Blog
thumb image

Tid til brunch: Spis lækker morgenmad i eventyrlige Odense

Er du på udkig efter et godt sted at spise brunch i H.C Andersens hjemby? Her er et overblik over, hvor du skal tage hen, hvis du vil nyde en god brunch i Odense. 

Så er det brunchtid i Odense! H.C Andersens hjemby og den fynske hovedstad er ved at være et sandt paradis for brunch-entusiaster!

Vi har samlet en liste med nogle af de restauranter, der serverer en god brunch i Odense. Der er noget for enhver smag – hvad end du er til overflod af æg og bacon, luksus-udgaven med pagne, overdådige buffetter, det mere utraditionelle eller noget helt femte. Der er lagt i kakkelovnen til en virkelig god start på dagen.

God appetit!

Eydes

Kan du ikke få nok af alle de klassiske brunchretter og et overflødighedshorn af andre gode sager, så skal du slå vejebn forbi Eydes hyggelige lokaler i Kongensgade. Hver morgen slår Eydes nemlig dørene op til deres store brunch- og frokost buffet. Buffeten består af klassiske brunchretter som røræg, bacon og pølser, men du finder også lune frokostretter som tarteletter, fiskefiletter og frikadeller, ligesom der er et stort udvalg af salater og alverdens pålæg som laks, hjemmelavet tun – og rejesalat. Der er selvfølgelig også pandekager, brunsviger og andet godt til den søde tand.

Både sulten og tørstig? Du kan købe fri drikkelse til din morgenmad og skylle alt det kaffe, the, varm kakao og juice ned du kan på to timer. Så går du sulten eller tørstig herfra, er det vist din egen skyld, for der er så meget at vælge imellem.

Brunchbuffeten koster 139 kr. for sig selv og 239 kr. inklusiv drikkevarer. psssst… skal du forkæle dig selv liiidt ekstra, så kan du også bestille et glas cava til. SKÅL!

Hvor: Kongensgade 31a, 5000 Odense C


Book bord på Eydes ➤

Konrads food and coffee

I altid hyggelige Overgade midt i Odense holder Konrads til i et smukt, gammelt hus. Er du til en lidt utraditionel brunchoplevelse uden overflod af æg og pølse, vil du helt sikkert synes om Konrads bud på en god start på dagen.

Her får du hjemmerørt laksemousse, en lille quiche lorraine, sprød baco, yoghurt med syltede bær og hjemmelavet kanelsirup, rosmarinskinke og ost. Du får også koldskål med kammerjunker, marmelade og friskbagt brød m. smør – selvfølgelig hjemmelavet. Alt sammen til bare 125 kr. Vil du forkæle din søde tand lidt ekstra, er der også masser af søde, hjemmebagte sager at smage på i glasmonotren.

Her er du også garanteret en god kop kaffe til din morgenmad. På Konrads elsker de nemlig kaffe, og du får selvfølgelig friskbrygget koffeinfix lavet på 100 % øko og fairtrade Arabica bønner.

Hvor: Overgade 32, 5000 Odense C


Book bord på Konrads ➤

Fynboen

Elsker du brunch? Det gør de på Fynboen, hvor de serverer brunch lørdag og søndag – på lidt utraditionel vis. Den klassiske, danske restaurant har sammensat en brunch, der kommer i fire serveringer med både klassiske retter og noget der udfordrer smagsløgene med nye oplevelser.

Menuen skifter hver anden måned og er inspireret af råvarer i sæson. Makrelsalat med syltet tomat, tomatcreme og rugbrødsjord, Maltes æbleskive med æbleflæsk og æblestøv, chartcuterie, porcheret hønseæg og mazarinkage er et udpluk af det, som du kan opleve på Fynboen. En rejse gennem det kolde, det lune, det salte og det søde koster 215 kr.

Hvor:  Nørregade 17, 5000 Odense


Book bord på Fynboen ➤

Nordatlanten

Leder du efter en luksuriøs brunch i Odense? Så er Nordatlanten stedet for dig. Her kan du sætte tænderne i en overdådig brunch-buffet, mens du nyder udsigten over vandet på havnen i Odense. Her er altså chance for at forkæle både ganen, synet og morgenhumøret. Gå ombord i røræg, nordiske pølser, koldrøget laks, ost med syltede valnødder, hjemmelavet nutella (MUMS!) og meget, meget mere. Konceptet er ganske enkelt: Spis dét, du har lyst til fra buffeten, og tag samtidig for dig af kaffe, the, juice og bitter, som alt sammen er inkluderet i prisen (gælder kun weekendbrunch).

Spis i weekenden inklusiv drikkevarer for 225 kr.
Spis i hverdage eksklusiv drikkevarer for 175 kr.

Hvor: Nordatlantisk Promenade 1, 5000 Odense C


Book bord på Nordatlanten ➤

Olivia Brasserie

I hjertet af Odense i den hyggelige Vintapperstræde finder du fransk inspirerede Olivia Brasserie. Her kan du hver søndag nyde godt af en gedigen brunchbuffet med mange skønne brunch-favoritter – yoghurt med hjemmelavet müsli, røræg og pølser, laksemousse, lun leverpostej, wienerbrød, sprøde fritter med mayo og andet mundgodt.

Til hverdag er der desuden tre forskellige brunch tallerkener på menuen samt en række småretter, som du kan sammensætte til din egen brunch. Prøv den klassiske med æg, krydderpølser og bacon eller den mere utraditionelle Olivias brunch med friteret camembert med solbærmarmelade, bruchetta med avocadocreme og forårsløg på ristet rugbrød og koldrøget laks med Fynsk rygeostcreme. Der er også mulighed for at vælge vegetarbrunch.

Prisen på en brunchtallerken er 130-135 kr. Det er muligt at få sin brunch glutenfri.

Hvor: Vintapperstræde 37, 5000 Odense C


Book bord på Olivia Brasserie ➤

Café Cuckoo’s Nest

I hjertet af Odense centrum – nærmere bestemt Vestergade – ligger Café Cuckoo’s Nest hvor du kan forkæle dig selv med brunch både hverdag og weekend til en favorabel pris. Lørdag og søndag serverer caféen nemlig en overdådig brunchbuffet med alt det kaffe, juice, kakao, mælk og isvand du kan drikke for bare 175 kroner. Er du ikke så tørstig, kan du nøjes med buffeten til 119 kr.

I hverdagene, hvis du får lyst til brunch, kan du kaste dig over caféens brunchtallerken fyldt med traditionelle fristelser som røræg, bacon, pølser, pandekager med akacie honning og nutella og andre lækre sager. Prisen her er 119 kr.
Til den lille mindre sult kan du også bestille en mini brunch eller lidt sødt til tanden – som begge fristet med en smørcroissant – haps!

Hvor:  Vestergade 73, 5000 Odense C 


Book bord på Cuckoo's Nest ➤

Flere restaurant nyheder...