Guide: Lækker brunch i Odense - DinnerBooking Blog
thumb image

Guide: Lækker brunch i Odense

Er du på udkig efter et godt sted at spise brunch i Odense? Her er et overblik over, hvor du skal tage hen, hvis du vil nyde en god brunch i Odense. 

Odense er ved at være et sandt paradis for brunch-entusiaster! Vi har samlet en liste med nogle af de restauranter, der serverer en god brunch i Odense. Der er noget for enhver smag – hvad end du er til luksus, buffet, økologi eller noget helt fjerde. Læs med her:

Nordatlanten

Foto: Nordatlanten

Leder du efter en luksuriøs brunch i Odense? Så er Nordatlanten stedet for dig. Her kan du sætte tænderne i en overdådig brunch-buffet, mens du nyder udsigten over vandet.  Konceptet er enkelt: Spis dét, du har lyst til fra buffeten, og tag for dig af kaffe, the, juice og bitter, som alt sammen er inkluderet i prisen. Der er brunch på menuen lørdag, søndag og helligdage.

Hvor: Nordatlantisk Promenade 1, 5000 Odense C


Book bord på Nordatlanten ➤

Olivia Brasserie

I hjertet af Odense i den hyggelige Vintapperstræde finder du Olivia Brasserie. Her kan du hver søndag nyde godt af en gedigen brunchbuffet med mange skønne brunch-favoritter – fx yoghurt med müsli, æg, lun leverpostej, wienerbrød, sprøde fritter med mayo og meget, meget mere. Til hverdag er der desuden to forskellige brunch tallerkener på menuen samt en række småretter, som du kan sammensætte til din egen brunch.

Hvor: Vintapperstræde 37, 5000 Odense C


Book bord på Olivia Brasserie ➤

Under Lindetræet

Foto: Under Lindetræet

Restaurant Under Lindetræet er kendt for at servere eventyrlige smagsoplevelser i stemningsfulde omgivelser – og deres brunch er ingen undtagelse! Her serveres brunch i 4. serveringer fyldt med luksuriøse lækkerier, der tilsammen udgør det perfekte brunch-måltid. Brunchen serveres hver lørdag og søndag.

Hvor: Ramsherred 2, 5000 Odense C


Book bord på Under Lindetræet ➤

Eydes

Hver morgen fra klokken 09.00 slår Eydes dørene op til deres store brunch- og frokost buffet. Buffeten består af klassiske brunchretter samt de bedste ting fra deres frokostbuffet, og så kan lækkerierne nydes helt indtil klokken 14.00. Retterne vil variere fra dag til dag. Herudover kan du tilkøbe to timers fri sort kaffe, the, varm kakao og juice til en favorabel pris.

Hvor: Kongensgade 31a, 5000 Odense C


Book bord på Eydes ➤

Gastroteket

Foto: Gastroteket

I Nørregadekvarteret finder du restaurant og delikatessebutikken Gastroteket. Her er der fokus på den gode smag og på økologiske råvarer. Hver lørdag serveres en skøn brunchtallerken med klassikere som brunchpølse, bacon, røræg, koldrøget laks, frugt, yoghurt, hjemmebagt brød mm.

Hvor: Nørregade 39, 5000 Odense C

Flere restaurant nyheder...