Amerikaner-guide: Smovs dig gennem greasy buffalo wings, burgere og milkshakes

thumb image

Mmmm, nogle dage har man bare lyst til det der snaskede amerikanske måltid med flydende ost, barbeque-sauce og røde bøffer. Bare rolig. Vi har fundet en god undskyldning for at smovse på amerikansk maner.

I anledning af 4. juli, amerikanernes nationaldag, har vi fundet fem restauranter til dig, som bor i Storkøbenhavn. Her finder du både kaloriebomber af milkshakes, greasy burgere, saftige ribs og ikke mindst den klassiske macaroni & cheese.

Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Vi starter i Albertslund. For på Roskildevej 251 finder du en amerikansk restaurant og motel, der sender tankerne tilbage til 50’ernes USA. Her bliver du mødt af neonskilte, drive-in reception, amerikansk musik fra højtalerne og amerikanske sofabåse. På tallerknerne kan du smovse dig gennem fried onions rings, chili cheese fries, Sallies originale cheeseburger og selvfølgelig BBQ Ribs. Og så kan du jo altid slutte af med en stor milkshake, Sunday-is eller Grandma’s Old Fashined Apple Cake? Alt er lavet efter egne opskrifter selv mayonnaisen.

Hvor: Roskildevej 251, 2620 Albertslund


Book på Sallie's ➤

Restaurant Angelini

Den nyåbnede amerikanske og italienske Angelini ligger overfor Tivoli. Der er masser at vælge mellem både saftige burgere, rib-eyes, grillede søde kartofler, BLT-sandwich og ikke mindst Snickers Frenzy til dessert med masser af karamel og chokolade. Har du en ven med på Angelini, som ikke er lige så engageret i det amerikanske køkken som dig, kan du også finde pastaretter og sprøde, italienske pizzaer på menuen.

Hvor: Bernstorffsgade 4, 1577 København V


Book på Restaurant Angelini ➤

Mash

Det moderne amerikanske steakhouse har bredt sig i hele Danmark – og efterfølgende i England og i Tyskland. Hvis du vil besøge stedet, hvor det hele startede, så tag forbi Bredgade i København. Her kan du få det skønneste møre kød alt fra en Greater Omaha steak til en saftig Original Mash burger – og selvfølgelig akkompagneret med en hjemmelavet macaroni eller chili-cheese tops med bacon. Og så kan du skylle herlighederne ned med enten en hjemmelavet lemonade eller en stor, amerikansk ale.

Hvor: Bredgade 20, 1260 København K


Book på Mash i Bredgade ➤

Cock’s & Cows

Mmmh burger, burger, burger. Hos Cock’s & Cows har de specialiseret sig i saftige bøffer og bløde, søde brioche boller. Du kan sætte tænderne i de klassiske uden for mange dikkedarer, eller du kan springe på The New Yorker med hvidløgsmarineret steaks eller på Onion Johnny spækket med onions rings og bearnaise! På Mash i Ravnsborggade i København er der også åbnet op for amerikansk brunch. Så er du til morgenburger eller eggs benedict, er det muligt at nyde morgenmad fra 10-14 alle lørdage og søndage.

Hvor
: Ravnsborggade 14, 2200 København N


Book på Cock's & Cows ➤

TGI Fridays

Den amerikanske restaurantkæde TGI Fridays åbnede for første gang i NYC i 1965 og er siden vokset med over 900 restauranter over hele verden. I Danmark finder du den populære restaurantkæde på Højbro Plads i København. Og dit amerikanske madhjerte bliver ikke skuffet, hvis du drømmer om dyngevis af smeltet ost og dryppende friture. Indretningen er amerikansk med lædersofaer, store røde industrilampe og amerikansk fodbold live på fladskærmene. På menukortet er der selvfølgelig happy hour til de tørstige, men endnu vigtigere finder du fried mozzarella sticks, greasy buffallo wings, store ribs, Jack Daniels-steaks og ikke mindst mashed potatos.

Hvor: Højbro Plads 5-7, 1200 København K


Book på TGI Fridays ➤

You may also like...