Top 5: Her er gæsternes sommer-favoritter i Aarhus

thumb image

I juni-måneden har over 25.000 gæster skrevet restaurantanmeldelser til Dinnerbooking.com, og vi har samlet gæsternes favoritter i Aarhus, så du er ekstra godt klædt på til sommer.

Lytter du tit til dine venner, din familie, kollegaer eller bekendte, når du skal finde dit næste restaurantbesøg? Det gør vi også hos Dinnerbooking – og derfor har vi samlet de bedste anmeldelser fra gæster, som har mæsket sig gennem Aarhus’ gode restauranter. Det er både til dig, som rigtig skal nyde ferien med den store pengepung – og dig som bare vil nyde et enkelt, godt måltid.

Hærværk

Kvalitet, bæredygtighed og godt håndværk beskriver restaurant Hærværk godt – og som formentlig også er grunden til, at Hærværk er junis storfavorit. Bæredygtighed er især i fokus hos Hærværk, som skræddersyer menuen ud fra udvalget af gode råvarer på den pågældende dag. Menuen skifter fra dag til dag – og nogle gange endda fra bord til bord. En ting er sikkert; Kvaliteten og smag er i top!

”Den hyggeligste restaurant, mad lavet med kærlighed og sublim betjening. Hos Hærværk er det en totaloplevelse i særklasse. ” – Anna-Mette


Book på Hærværk ➤

Gastromé

Michelin-restauranten Gastromé har sneget sig ind på andenpladsen. Her kan du opleve et autentiske landkøkken på gourmetplan – og så er det de to stjernekokke, Søren Jakobsen og William Jørgensen, som står bag. Hos Gastromé bliver der eksperitmenteret med det klassiske køkken – og så sørger de to kokke også for, at der kun er retter på menukortet, som de selv holder meget af. Gastromé har altid et hav af positive gæster, og så ligger restauranten altid placeret blandt gæsternes favoritter.

”Vores middag hos Gastromé var en fantastisk oplevelse og trods vi har spist på en del fine restaurant igennem tiderne, så tror jeg ikke at vi nogensinde har spist så god mad hvor hver eneste lille smagsprøve og madret var perfekt kombineret med god vin og forståelig præsentation. En 100% “value for money” oplevelse.” – Peter


Book på Gastromé ➤

Café Viggo

Michelin-restauranter og gourmetrestauranter ligger på topplaceringerne i juni, men herefter finder du også en af de første cafeer, som åbnede tilbage i 1996 ved åen i Århus, nemlig Café Viggo. På menukoret har de lidt af hvert – alt fra brunch til 3-retters menuer. Anmeldelserne viser, at stedet har en stor håndfuld stamgæster.

”Elsker at komme på Cafè Viggo til brunch. En perfekt start på dagen.” – Marianne.


Book på Cafe Viggo ➤

Nordisk Spisehus

Nordisk Spisehus giver dig mulighed for at smage det bedste fra den internationale madscene kombineret med køkkenchefernes egne nordiske livretter. Spisehuset har indgået samarbejde med kendte michelinkokke rundt omkring i verden – og derfor er du garanteret nyinspirerede retter i særklasse.

” Intet mindre end fantastisk!” Lemmy


Book på Nordisk Spisehus ➤

Sota Sushi Bar

På femtepladsen ligger Sota Sushi Bar. Den moderne japanske restaurant byder ikke kun på kvalitetssushi, men også på andre japanske retter som hjemmelavede gyoza, dimsum, tempura og ikke mindst omakase, som er en 6-retters menu kokken sammensætter til dig.

”Fantastisk oplevelse. Alt sad lige i skabet. Fik 6 retter der kom stille og roligt 1 eller 2 ad gangen, så man kunne nyde alle de gode smage stille og roligt (ca. 2 timer) super god betjening og stemning. Er man i Aarhus så kan det varmt anbefales.” – Palle


Book på Sota Sushi Bar ➤

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juni 2019 er baseret på i alt 25.586 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...