Guide: 4 århusianske restauranter til påskefrokosten

thumb image

Påsken venter forude, og har du endnu ikke fundet de helt rette omgivelser til påskefrokosten, får du her lidt inspiration.

Påskefrokosten er som regel lig med god dansk mad, kolde øl og snaps – men hvor i Aarhus skal man tage hen, hvis man vil have den helt ideelle frokost? Her får du fire bud på restauranter, der kan gøre din påske lidt bedre.

Frøken Koch

Frøken Koch er et klassisk spisested ved havnen i Aarhus, og her kreeres enkle og ærlige retter i høj kvalitet. Inspirationen hentes fra det klassiske køkken, og det betyder, at retterne er de traditionelle livretter, som vi husker og altid søger tilbage til – det gælder blandt andet stjerneskud og tarteletter. Hertil finder du et godt udvalg af Jacobsen specialøl.

Adresse: Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus C


Book bord på Frøken Koch ➤

Krofatters Mad & Ølbar

Krofatters Mad & Ølbar er beliggende på Guldsmedegade i Aarhus og er den nye dreng i klassen af det moderne og klassiske danske køkken. Inspirationen hentes fra det danske køkken, og der serveres både fra det kolde og det lune køkken – bla. smørrebrød, stjerneskud og pariserbøf. Herudover disker Krofatters op med et imponerende udvalg af øl fra mikrobryggerier.

Adresse: Guldsmedegade 32, 8000 Aarhus C


Book bord på Krofatters ➤

Kähler Spisesalon

Maden i Kähler Spisesalon er traditionel med et moderne præg, og du vil finde retter, som mange kan genkende fra deres barndom, blot i en opdateret udgave. Menukortet skifter med årstiderne, så det altid er sæsonens gode råvarer, der præsenteres i retterne. Lige nu kan du på menukortet finde lækkert smørrebrød med røget hjortekød eller kartofler og stenbiderrogn.

Adresse: M. P. Bruunsgade 33, 8000 Aarhus C


Book bord på Kähler Spisesalon ➤

Restaurant Fedet

På Fedet henter retterne inspiration fra den franske bistro og det toskanske køkken – og dertil kommer det gode danske køkkenhåndværk. I påskedagene fra den 18.-28. marts  byder restauranten på påskefrokost med bla. fuldmodnet sildefilet, ferskrøget laks og rosmarinstegt lamme-culotte. Se menuen her

Adresse: Nordre Strandvej 35, 8240 Risskov


Book bord på Fedet ➤

You may also like...