Guide: 5 restauranter til påskefrokosten

thumb image

Er du på udkig efter de helt rette omgivelser til påskefrokosten? Her får du 5 bud på, hvor du kan tage hen i København. 

Er du så småt begyndt at se frem til påskeferien? Som bekendt hører der sig ofte hyggelige påskefrokoster til med god dansk mad og kolde øl og snaps. Er du på udkig efter den helt rette restaurant til festlighederne, får du her 5 bud på, hvor du kan tage hen.

Told & Snaps

På Restaurant Told & Snaps kan du opleve det traditionsrige danske smørrebrødsbord i hyggelige omgivelser. Restauranten har til huse i en høj kælder tæt ved Nyhavn. På Told & Snaps er alle retter tilberedt fra bunden af de bedste råvarer, og i køkkenet salter og ryger de alt selv. Dertil finder du naturligvis et stort udvalg af hjemmebrygget snaps.

Adresse: Toldbodgade 2, 1253 København K


Book bord på Told & Snaps ➤

Skank

På SKANK kan du nyde gode danske retter som tarteletter, indbagt svinemørbrad, krogmodnet oksehøjreb og langtidsbraiseret kalveskank til overkommelige priser. Alle retter er tilberedt med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Navnet er opstået som et ordspil på dels kødet skank og dels det engelske ord for de letpåklædte damer, der har patruljeret på Istedgade.

Adresse: Istedgade 48 1650 København V


Book bord på Skank ➤

Koefoed

Restaurant Koefoed er en moderne, dansk restaurant i nordisk stil med et regionalt køkken med bornholmsk accent. Til frokost serverer de en gendigtning af det klassiske, danske smørrebrød med bornholmsk øl og egne urtesnapse. Om aftenen kan du se frem til delikate retter af bornholmske og danske råvarer matchet med gode vine fra kælderen.

Adresse: Landgreven 3, 1301 København K


Book bord på Koefoed ➤

Christianshavns Færgecafé

Færgecafeen har fokus på det gode, danske køkken, og her holder man fanen højt for den danske smørrebrødstradition, men har opgraderet ”klassikerne”, så de også passer til det 21. århundrede. Retterne tilberedes af råvarer af højkvalitet, tilsat godt håndværk og kærlighed. Christianshavns Færgecafé fremstår i dag i den originale, rustikke stil fra 1800-tallet med prismelysekroner, tydeligt træværk og skæve døre og gulve. Det betyder, at du næsten bogstavelig talt kan mærke skumsprøjt og maritim stemning, når du indtager din frokost her.

Adresse: Strandgade 50, 1401 København K


Book bord på Christianshavns Færgecafé ➤

Foto: Christianshavns Færgecafé

Foto: Christianshavns Færgecafé

Møller Snaps & Smørrebrød

Manden bag den succesrige Møller Kaffe & Køkken på Nørrebro har udvidet forretningen til nu også at involvere Snaps og Smørrebrød i Toldbodgade. Her kan du se frem til moderne fortolkninger af det klassiske smørrebrød. Menukortet strækker sig både over velkendte retter som stegt fiskefilet og stegt sild og de anderledes som sellerimad med tomat og urtemayo.

Adresse: Toldbodgade 5, 1253 København K


Book bord på Møller Snaps & Smørrebrød ➤

You may also like...