Aarhus-bloggerne Sidsel & Lasse anbefaler: Byens bedste restauranter

thumb image

Hvor går madglade aarhusianere hen, når de vil spise godt? Det populære aarhusianske bloggerpar Sidsel & Lasse giver her deres bud på byens bedste restauranter til enhver lejlighed. 

Der sker meget på den aarhusianske restaurantscene for tiden, og der er et hav af muligheder, når du vil ud at spise god mad i Aarhus. For at guide dig gennem restaurant-junglen har vi spurgt de populære bloggere Sidsel & Lasse, hvor de synes, at man spiser bedst i Aarhus.

I over syv år har Sidsel & Lasse blogget om deres liv i Aarhus – Herunder om mad, mode, bolig, parforhold og rejser. De kender byen ud og ind og besøger hyppigt mange af byens restauranter. Her fortæller de om deres favoritresteder i Aarhus for tiden.

Bedste nye restaurant

“Restaurant Frederiksgade 42 er et friskt pust på en aarhusianske restaurantscene, der er domineret af tung, fransk bistromad, bøfhuse og burger-joints. Restauranten har stor fokus på økologi og serverer dele-retter med grøntsager som bærende element.”

Bedste brunch

“Spisestedet Klassisk 65 serverer en søndagsbrunch i særklasse. Kvalitetsmæssigt ligger den et godt stykke over mange andre brunchbuffeter i byen. Tænk fransk charcuteri, hjemmelavet nutella og marmelade, honningtavle og friskbagt kage og brød. Og det bedste af det hele – omeletter, crepes og oeufs cocotte lavet på bestilling.”

Bedste frokost

“Frokost er en svær disciplin. Der kan godt være langt mellem sandwiches og smørrebrød, der slår benene væk under én. Hos Restaurant Bernth & Co har de dog formået at løfte “brød med pålæg”-genren til nye højder. De bager selv et fantastisk surdejsbrød, som fås med vidunderligt fyld så som lakseceviche og avokado, italian meatball med provolone og spicy tomatsauce samt vores all time favourite: banh mí med frilandsgris, satay-sauce, koriander og spidskål.”

Bedste middag på budget

“Mejlgade er generelt et godt sted at søge hen, hvis man vil spise ude til billige penge. Både Oli Nico, Den Rustikke, Sct. Oluf og Oli Bistro er leveringsdygtige i lækre serveringer på budget. Restaurant Oli Nico er nok vores favorit, selvom der kan være rift om bordene på det lille sted.”

Bedste gourmet-oplevelse

“Restaurant Frederikshøj må stadig siges at være det ypperste, Aarhus kan byde på, indenfor gourmet-oplevelser. Restaurantens beliggenhed er enormt smuk og køkkenet styres med Wassims sikre hånd. Restauranten har i øvrigt fået en lillesøster (F-Høj) på Åboulevarden, der serverer smørrebrød og kager.”

Foto: Nicklas Ingemann

You may also like...