Her er årets bedste restauranter i Nordjylland

thumb image

I 2016 har næsten 200.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com – Her får du overblikket over de nordjyske favorit-restauranter.

2016 ligger bag os, men inden vi retter al fokus mod det nye år, har vi taget et lille kig på, hvilke restauranter der har klaret sig bedst i det forgangne år – ifølge gæsterne.

I løbet af 2016 har næsten 200.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com, og som topscoreren med de mest positive anmeldelser i Nordjylland finder man den lille lokale Aalborg-bistro, Rositas.

God værdi for pengene

Ser man nærmere på gæsternes anmeldelser, bliver der blandt andet lagt stor vægt på, at restauranten giver ”value for money”. Gæsterne skriver eksempelvis:

”Generelt bare et super hyggeligt og intimt sted. Helt sikkert et sted som jeg vil besøg igen! God valuta for pengene” – Charlotte

”Jeg har allerede her til morgen anbefalet alle mine kollegaer at ta’ en tur på Rositas 🙂 Rigtig god værdi for pengene” – Mette

”Skøn oplevelse, fantastisk mad og søde tjenere. Den mest hyggelige stemning man kan ønske sig. Ikke andre steder i Aalborg der kan måle sig med det sted” – Lone

På listen er især Aalborg-restauranter repræsenteret, mens også Fyrklit i Hirtshals og Hanstholm Madbar er at finde i toppen.

Top 10 i Nordjylland i 2016

  1. Rositas Bistro, Aalborg 
  2. Fyrklit, Hirtshals 
  3. Den Bette Kro, Aalborg
  4. Hanstholm Madbar, Hanstholm 
  5. Restaurant JØRN, Aalborg
  6. Restaurant Rusk, Aalborg
  7. Musikkens Spisehus, Aalborg
  8. Mortens Kro, Aalborg
  9. Café Aalto, Aalborg
  10. Fusion, Aalborg

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 2016 er baseret på 184.440 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...