Favoritter på Frederiksbjerg

thumb image

Det charmerende kvarter Frederiksbjerg i Aarhus er blandt lokale kendt som Aarhus’ spisekammer – Og det er ikke uden grund!

Frederiksbjergs gader bugner af spændende restauranter, der tilbyder et hav af lækkerier til ganen. Vi har samlet en liste med nogle af favoritterne, du bør besøge, hvis du lægger vejen forbi Kulturhovedstaden og Gastronomiregionen Aarhus.

1. Hærværk

Restaurant Hærværk slog dørene op i 2014, og både i 2015, 2016 og 2017 er de blevet belønnet med en Bib Gourmand i Guide Michelin Nordic Cities for deres kvalitetsmad til rimelige priser.

På Hærværk er menuen dikteret af friske, lokale råvarer, og den skifter derfor dagligt alt efter, hvad sæsonen og dagen bringer. Se frem til en spiseoplevelse med fokus på kvalitet, bæredygtighed og godt håndværk.

Hvor: Frederiks allé 105, 8000 Aarhus C


på Hærværk her ➤

2. Kähler Spisesalon

Kähler Spisesalon kan du både få en sublim morgenbuffet, prisvindende smørrebrød, søde lækkerier og en smagfuld aftenmenu. Maden nydes i restaurantens unikke omgivelser, hvor Kählers verdensberømte keramik er kernen i indretningen.

Spisesalonen får god respons fra både gæster og anmeldere, og så er den omtalt i den nye Michelin Guide Nordic Cities 2016.

Hvor: M.P. Bruuns Gade 33, 8000 Aarhus C


Bestil bord på Kähler Spisesalon her ➤

3. Nordisk Spisehus

Du behøver ikke at rejse langt for at opleve verdens bedste gourmetretter – du kan smage dem i hjertet af Aarhus! På Nordisk Spisehus samarbejder køkkencheferne nemlig med verdenskendte Michelin-kokke og bringer deres opskrifter og ideer hjem på din tallerken.

Som gæst på Nordisk Spisehus kan du opleve det allerbedste fra den internationale, kulinariske scene i harmonisk samspil med køkkenchefernes egne, nordiske kreationer.

Hvor: M.P. Bruuns Gade 31, 8000 Aarhus C


Betil bord på Nordisk Spisehus her ➤

4. St. Pauls Apothek

St. Pauls Apothek er en madbar med lækre cocktails på menuen. Her parres innovative retter med velsmagende cocktails, så du som gæst får en helhedsorienteret oplevelse i særklasse.

Bygningen er en over 100 år gammel apotekerforretning, og selvom det i dag er en mad- og cocktailbar, så kalder de sig alligevel for ’den sjette generation af apotekere’ – ” Vi forsøger med både dansk-inspireret mad og mange spændende spiritusser, at lindre og kurere selv de mest sejlivede sygdomme…”

Hvor: Jægergårdsgade 76, 8000 Aarhus C


Bestil bord på St. Pauls Apothek her ➤

5. Sårt

I 2016 slog den århusianske deli og restaurant Sårt dørene op, og den er hurtigt blevet populær blandt gæsterne. Sårts køkken er en skøn blanding af lækre sager fra deres delikatesse kombineret med simple kød- fisk- og grøntsagsretter baseret på økologiske råvarer fra egen gård og gode venner. Retterne er meget delevenlige, så de anbefaler, at I bestiller forskellige retter og deler dem mellem jer ved bordet.

Hvor: Jægergårdsgade 6, 8000 Aarhus C


Bestil bord på Sårt her ➤

You may also like...