Populær foodtruck åbner som café

thumb image

Den populære foodtruck Food Squad – der nok bedst er kendt for sin særlige crispy pulled pork burger – har åbnet ny café på Borgergade i København.

Har du deltaget i en af sidste års mange musikfestivaler, så har du måske allerede stiftet bekendtskab med crispy pulled burger, som den lille food truck Food Squad er kendt for.

Sidste år kunne de lange et stort antal burgere over disken, og nu er de klar til at udvide foretagendet, så du ikke behøver at vente til næste musikfestival for at smage med.

De har åbnet en café i Borgergade i København, hvor de nu står klar til at kreere saftige burgere, dagens ret og sandwiches.

Dagens ret til sympatiske priser

Prislejet er i den sympatiske ende, og stedet er et oplagt go-to-place, hvis du er i humør til en enkelt ret og et glas vin eller en af deres lækre rugbrøds sandwiches.

Blandt sandwiches kan du blandt andet se frem til den med kalveculotte, peberrodscreme, coleslaw og et spejlæg på toppen eller den med gratineret gedeost med honning, avokado og spinat.

Som dagens ret kan du eksempelvis sætte tænderne i deres egen udgave af pølsemix med pølser fra pølsekompagniet, ratatouille og kartoffelmos.

Om konceptet siger ejeren Mads Winberg:

”Vi er en lille café med restaurationsdrømme. Vi skal ikke op at slås om Michelin-stjerner men vil have fokus på at lave enkle og solide retter i høj kvalitet.”

Baggrund i restaurationsbranchen

Caféen Food Squad slog dørene op i december og har indtil nu oplevet stor opbakning fra gæsterne:

”Vi kan mærke, at de lokale bakker op og har taget godt imod os som et nyt stamsted, og det er vi meget glade for,” fortæller Mads Winberg.

For ham har det altid været en selvfølge, at han skulle havne i restaurationsbranchen:

”Vi har haft restaurant i familien, så i min opvækst har restaurationslivet altid fyldt meget. Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville have mit eget sted.”

Mads Winbergs mor har været ejer af Restaurant Skagen i København – og vil også være at finde på gulvet i den nye café.


Book bord på Food Squad ➤

Flere restaurant nyheder...