Fremragende frokostrestauranter i Aarhus - DinnerBooking Blog
thumb image

Fremragende frokostrestauranter i Aarhus

Er du på jagt efter byens bedste frokostrestaurant i Aarhus? Her får du vores bud på spisesteder i Aarhus med fremragende frokost for enhver smag. 

Er du træt af triste og ensformige madpakker, eller trænger du bare til at komme ud og spise en god frokost?

Aarhus bugner af skønne spisesteder, der serverer fremragende frokost fra alle verdenshjørner. Læs med her og lad dig inspirere af denne guide til forskelligartede og fremragende frokostrestauranter i Aarhus. God appetit!

Den danske: Den lille kro

Foto: Den lille kro

På Den Lille Kro bliver du sendt direkte tilbage til din bedstemors dagligstue og får serveret klassiske danske retter som smørrebrød, stegt flæsk, tarteletter rejecocktail m.fl. Prøv ‘Kroens Frokosttallerken’ eller gå selv på opdagelse i a la carte kortet blandt et hav af smørrebrød og danske klassikere. Her er der et bredt udvalg for enhver smag og en hyggelig og afslappet stemning.

Hvor: Nørre Alle 55, 8000 Aarhus C


Book bord på Den Lille Kro ➤

Den franske: Restaurant ET

Foto: Restaurant ET, Aarhus

På Restaurant ET serveres autentisk fransk mad til både frokost og aften. Til frokost finder du en lang række franske favoritter på menu såsom Confit de Canard, dampede blåmuslinger og klassisk fiskesuppe. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få en yderst velsmagende frokost i hyggelige og rolige omgivelser, så er Restaurant ET et rigtig god bud.

Hvor: Åboulevarden 7, 8000 Aarhus C


Book bord på Restaurant ET ➤

Den med udsigt: Frøken Koch

Foto: Frøken Koch

Frøken Koch har til huse på Kystpromenaden på Aarhus lystbådehavn og herfra er der den skønneste udsigt over den hyggelige træskibshavn. Frokostkonceptet er simpelt: Vælg 1, 2 eller 3 retter fra menukortet til en fast pris. Vær opmærksom på, at restauranten har sæsonåbent – der er vinterlukket fra 1. okt. til 1. april.

Hvor: Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus C


Book bord på Frøken Koch ➤

Den med bøf: MASH

Foto: MASH

På MASH Steakhouse kan du glæde dig til at sætte tænderne i store steaks udskåret af noget af det bedste kvæg i verden. Kunne det friste med en overordentlig god frokostbøf? Så kig forbi MASH og nyd ribeye, mørbrad, N.Y. Strip mm. midt på dagen. Der er masser af skønne starters, sides og saucer at vælge iblandt samt et veludrustet vinkort.

Hvor: Banegaardspladsen 12, 8000 Aarhus


Book bord på MASH Aarhus ➤

Den økologiske: Langhoff & Juul

Foto: Langhoff & Juul

På Langhoff & Juul kan du se frem til god, økologisk mad og hjemlig hygge. Maden er rustik og nordisk, og til frokost kan du vælge mellem retter som håndmadder, skønne salater, åben sandwich med hønsesalat og dagens varme ret. Kig forbi Langhoff & Juul til frokost, hvis du vil have smagfuld, økologisk kvalitetsmad til gode priser.

Hvor: Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus C


Book bord på Langhoff & Juul ➤

Den italienske: AmoRoma

Foto: AmoRoma

Kunne det friste med en bid af Italien til frokost? På AmoRoma er der sprøde pizzaer, dagens pasta, piatto misto med italienske delikatesser, caprese salat, dagens panino samt frittata på menuen til frokost. På AmoRoma er retterne lavet fra bundenaf gode, friske råvarer og ud fra klassiske italienske traditioner.

Hvor: Vestergade 60, 8000 Aarhus C


Book bord på AmoRoma ➤

Den med sushi: Sushi Sakura

Foto: Sushi Sakura

Sushi er et godt bud på et let og lækkert frokostmåltid. Udover sushi serverer Sushi Sakura også en lang række andre japanske specialiteter såsom misosuppe, gyoza, nudler, tempura og yakitori-spyd. Sushi Sakura har åbent til frokost alle ugens dage – og der er endda rabat på deres menukort i frokost-timerne!

Hvor: M. P. Bruunsgade 9, 8000 Aarhus C


Book bord på Sushi Sakura ➤

Den med tapas: CANblau

Foto: CANblau

Forskellige, små velsmagende retter, som I deler mellem jer ved bordet. Lyder det ikke som en skøn frokost? Tapas er bestemt ikke forbeholdt aftentimerne – på CANblau er du altid mere end velkommen til frokost. Kig forbi CANblau og tag dine smagsløg med på tur til Spanien i frokostpausen.

Hvor: Klostertorvet 9, 8000 Aarhus C


Book bord på CANblau ➤

Den Nordiske: Nordisk Spisehus

Foto: Nordisk Spisehus

Leder du efter et ideelt sted til en business lunch eller trænger du bare til at forkæle dig selv med en rigtig lækker frokost? På Nordisk Spisehus er der syv forskellige frokostserveringer, som du kan sammensætte til din egen frokostmenu alt efter sult, tid og lyst. Alle retterne serveres med brød og smør, og prisen er ganske fornuftig.

Hvor: M. P. Bruuns Gade 31, 8000 Aarhus C


Book bord på Nordisk Spisehus ➤

Flere restaurant nyheder...