Fremragende frokostrestauranter i Aarhus

thumb image
Foto: Klokken Aarhus

Er du på jagt efter en god frokostrestaurant i Aarhus? Her får du vores bud på spisesteder i Aarhus med fremragende frokost for enhver smag. 

Er du træt af triste og ensformige madpakker, eller trænger du bare til at komme ud og spise en god frokost?

Aarhus bugner af skønne spisesteder, der serverer en lækker frokost fra alle verdenshjørner. Læs med her og lad dig inspirere af denne guide til forskelligartede og fremragende frokostrestauranter i Aarhus. God appetit!

Gæsternes frokostfavorit: Klokken Aarhus

Ved Klokken i Aarhus står snapseglasset klar, når du sætter dig til bords. For der hører jo en lille skarp til en klassisk smørrebrødsfrokost.

Her skal du tage ind, hvis du vil have en god, dansk frokost i hyggelige omgivelser. På menukortet står den nemlig på klassisk smørrebrød eller varme retter som stegt flæsk med persillesovs, tarteletter eller en god bøfsandwich.

Gæsterne roser restauranten for den hyggelige atmosfære, fremragende mad og generøse portioner.

Hvor: Mindegade 6, 8000 Aarhus C

Den franske frokost: Restaurant ET

Skal det være en lidt særlig frokost, så tag på Restaurant ET, der nævnes i Michelinguiden. Her kan du få en sublim frokost, der dog stadig er til at betale.

På Restaurant ET serveres autentisk fransk mad, hvor du på på frokostmenuen finder en lang række franske favoritter såsom Confit de Canard, dampede blåmuslinger og klassisk fiskesuppe.

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få en yderst velsmagende frokost i hyggelige og rolige omgivelser, så er Restaurant ET derfor et rigtig god bud.

Hvor: Åboulevarden 7, 8000 Aarhus C

Den nordiske frokost: Nordisk Spisehus

Vil du spise frokost et sted, hvor der er tænkt nøje over både mad og indretning, så tag på Nordisk Spisehus. Restauranten er en del af Danish Design Restaurants, så du kan se frem til at sidde i dansk design. Hvad angår maden, så nævnes restauranten i Michelinguiden for deres moderne, smagfulde serveringer, baseret på det nordiske køkken.

På Nordisk Spisehus er der syv forskellige frokostserveringer, som du kan sammensætte til din egen frokostmenu alt efter sult, tid og lyst. Vælg mellem retter som tatar, torsk eller kammusling, der alle serveres med brød og smør. Og så er prisen ganske fornuftig – kun 99 kr. pr. frokostret!

Nordisk Spisehus er derfor et ideelt sted til en business lunch eller hvis du trænger til at forkæle dig selv med en rigtig lækker frokost!

Hvor: M. P. Bruuns Gade 31, 8000 Aarhus C

Den traditionsrige frokost: Den lille Kro

Den lille Kro frokostrestaurant Aarhus
Foto: Den Lille Kro

På Den Lille Kro bliver du sendt direkte tilbage til din bedstemors dagligstue og får serveret klassiske danske retter som smørrebrød, stegt flæsk, tarteletter, rejecocktail og mange andre gode, gamle danske retter. Her er der et bredt udvalg for enhver smag og en hyggelig og afslappet stemning.

Der er snapsekort på bordet, portionerne bliver gavmildt skænket op, og servicen er altid smilende og kompetent.

En spiseoplevelse, hvor du kan være sikker på at trille glad og mæt derfra!

Hvor: Nørre Alle 55, 8000 Aarhus C

Den økologiske frokost: Langhoff & Juul

På Langhoff & Juul kan du se frem til god, økologisk mad og hjemlig hygge. Maden er rustik og nordisk, og til frokost kan du vælge mellem et lækkert udvalg af smørrebrød, såsom stegt sild og hønsesalat. Du kan også spise moules frites, vol au vent eller nyde en lækker ostetallerken.

Kig forbi Langhoff & Juul til frokost, hvis du vil have smagfuld, økologisk kvalitetsmad til gode priser.

Hvor: Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus C

You may also like...