Fyn er fin: 6 fynske gourmetrestauranter du skal opleve - DinnerBooking Blog
thumb image

Fyn er fin: 6 fynske gourmetrestauranter du skal opleve

Fyn er fin – og det gælder også de fynske spisesteder. Her får du 6 forslag til, hvor du skal rette kursen mod, hvis du leder efter en gourmetrestaurant på Fyn. 

Er du klar på at udforske den fynske gastroscene? På Fyn venter der dig en perlerække af helt særlige madoplevelser. Vi har samlet 6 af de bedste fynske gourmetrestauranter for dig – Læs med her!

1. Lieffroy

Foto: Lieffroy

Smukt placeret ved Storebælt i udkanten af Christianslundsskoven finder du Restaurant Lieffroy. Her er der udsigt til skov, natur, strand, bro og hav, og så er lokalerne i sig selv charmerende og smukke. Sidst men bestemt ikke mindst er maden lige i øjet. Menuen tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer fra lokale leverandører og kvaliteten er uovertruffen.

Hvor: Skræddergyden 34, 5800 Nyborg


Book bord på Lieffroy ➤

2. Rudolf Mathis

Foto: Rudolf Mathis

I det helt særlige fiskermiljø i Kerteminde på Fyn finder du Restaurant Rudolf Mathis. Maden er inspireret af det klassiske franske køkken og de friske fynske råvarer fra områderne omkring restauranten. De er særligt skarpe på fisk, men du kan generelt se frem til en velsmagende menu i højeste kvalitet, der nydes i hyggelige omgivelser helt ud til vandkanten.

Hvor: Dosseringen 13, 5300 Kerteminde


Book bord på Rudolf Mathis ➤

3. Balcony

Foto: The Balcony i Odense

I køkkenet følger de årets gang og arbejder kreativt med sæsonens råvarer. Resultaterne på tallerkenerne er så velsmagende, at de rosende ord regner ned over restauranten. Blandt andet har White Guide kaldt stedet for det bedste i Odense, og gæsterne placerer ligeledes Balcony i top blandt de bedste restauranter på Fyn i flere opgørelser fra DinnerBooking. Herudover har Balcony netop vundet to priser ved den prestigefyldte World Luxury Award – nemlig Danish Cuisine Global og Danish Cuisine Denmark.

Hvor: Vestergade 68, 1. sal


Book bord på The Balcony ➤

4. Falsled Kro

Foto: Falsled Kro

Nyd danske og franske retter med fokus på årstidens lokale råvarer, alt i mens øjnene hviler på en skøn udsigt over Helnæs-bugten. Falsled Kro er et af Danmarks gastronomiske fyrtårne, og her venter der dig uden tvivl en gastronomisk oplevelse i særklasse.

Hvor: Assensvej 513, 5642 Millinge


Book bord på Falsled Kro ➤

5. Vår

Foto: Restaurant Vår

Vil du prøve noget nyt? Tidligere i år åbnede Restaurant Vår i hjertet af Odense. Her er der bæredygtighed, lokale råvarer og velsmag på menuen. Maden har rødder i det nordiske køkken, dog uden at være dogmatisk – det vigtigste er, at råvarerne er bæredygtige og at smagen er i fokus.

Hvor: Vintapperstræde 10, 5000 Odense C


Book bord på Restaurant Vår ➤

6. Sortebro kro

Foto: Sortebro Kro

I naturskønne omgivelser ved den Fynske Landsby ligger Sortebro Kro. Her kan du se frem til mad i højeste klasse kombineret med en nostalgisk atmosfære i den gamle, hyggelige kro fra 1807. Køkkenet er et moderne egnskøkken, hvor der er fokus på de bedste lokale råvarer, god smag og solidt håndværk.

Hvor: Sejerskovvej 20, 5260 Odense C


Book bord på Sortebro Kro ➤

Flere restaurant nyheder...