Populær københavner-café åbner nyt eatery på Nørrebro

thumb image
Foto: Café Feel Good and Eatery

Ejerne bag den populære Café Feel Good udvider nu med en ny søstercafé, som går under navnet Café Feel Good and Eatery. Her kan du forvente præcis samme dejlige service og smagfulde retter – men med endnu mere lækkert på menukortet!

Den populære og anerkendte Feel Good Café har gjort sig godt bemærket på den danske restaurantscene. De er blev nævnt i Travellers’ Choice 2022 og ligger ligeledes på Restaurant Gurus top 10 liste over bedste caféer i København 2022. Så det ville ikke være så underligt, hvis deres nyåbnede café også hurtigt blev et hit blandt de sultne københavnere og turister.

De to caféer har adresse på hver sin side af Dronning Louises Bro, hvor Café Feel Good ligger ved Nørreport og den nyåbnede søstercafé ligger på Fælledvej. Det er næsten samme koncept, bortset fra at det nye eatery har åbent til sent, så gæsterne her udover morgenmad og frokost kan nyde en lækker middag.

Læs videre her og lær den nye café lidt bedre at kende!

Indbydende og charmerende atmosfære

Café Feel Good and Eatery ligger på den centrale og livlige Fælledvej ved Sankt Hans Torv, som er et urbant område, der hver dag tiltrækker masser af mennesker. Den hyggelige indretning afspejler i den grad bydelens mangfoldighed, og lige så snart du træder indenfor, vil du føle dig omfavnet af de mange varme farver, der pryder caféen.

Den nye café råder over en del flere kvadratmeter, hvilket selvfølgelig også betyder, at der kan være mange flere spisende gæster til stede på samme tid. Noget, der har være lidt af en udfordring for deres første café, der er så populær, at gæster til tider har måttet vente på et ledigt bord.

Det er dog helt forståeligt, at mennesker sværmer om stedet, for maden er i absolut topklasse, servicen er yderst fortrinlig og man kan tydeligt mærke, at personalet virkelig lægger deres hjerte i alt, hvad de laver.

Insta-værdig og næringsrig mad, der er god for dig

Café Feel Good and Eatery serverer farvestrålende, smuk mad, der taler til alle sanserne, som du i dén grad får lyst til at sætte tænderne i med det samme.

Ligesom det gør sig gældende for Café Feel Good, så er det meste af maden på det nye eatery lavet fra bunden af ingredienser af første skuffe. Det betyder, at du får en rigtig feel good experience, hvor både omgivelser, råvarer og smagsindtryk går op i en højere enhed og efterlader dig mæt på den helt rigtige måde. Her kan du forvente at spise et måltid mad, der nærer og giver dig energi – og som sandsynligvis vil få dig til at komme tilbage efter mere. 

Den fulde menu er endnu ikke offentliggjort, men du kan være sikker på at finde gamle kendinge som deres Smashed Avocado og den berømte Feel Good Brunch, som både fås i en vegansk og glutenfri version.

Glæd dig til at spise dig mæt i friskbagt rugbrød, stedets hjemmelavede hummus, økologisk æg samt yoghurt toppet med granola og mangopuré. Dertil kan du nyde en skøn, hjemmelavet lemonade med passionsfrugt, friskpresset juice eller en lækker, cremet Golden Latte.

Caféen åbner lørdag den 29. april og vil i opstartsperioden kun have åbent i dagstimerne.

Åbningstider: Alle dage fra kl. 10 til 21
Adresse:
 Fælledvej 14A, 2200 København N

You may also like...