thumb image

Guide: Asiatiske fristelser i Aarhus

Er du vild med asiatisk køkkenkunst? Så får du her en guide til fire steder i Aarhus, hvor du kan sende smagsløgene på en tur til Østen.

INDO

Foto: Indo

På INDO, der ligger centralt i Aarhus, kan du mæske dig i lækkerier fra det asiatiske køkken med inspiration fra det europæiske kontinent. INDO forsøger at bruge danske sæson-råvare i menuerne.  Konceptet er Social Dining og menuen består af små retter, som kan deles så måltidet bliver så socialt som muligt, og så du har mulighed for at smage flere ting fra menukortet. Det er dog også muligt at bestille større retter.

Hvor: Vestergade 47, 8000 Aarhus C


Book bord på INDO ➤

Oyisi Sushi & Wok i Aarhus N

Foto: Oyisi Sushi

Er du vild med sushi og især, når der er meget af den? Så tag på Oyisi Sushi & Wok i Aarhus N, som blandt andet byder på running sushi, der består af et bredt udvalg af sushi, varme og kolde retter samt saucer og tilbehør. Stedet servere også sticks.

Hvor: Skelagervej 11, 8200 Aarhus N


Book bord på Oyisi Sushi ➤

Cu’ Cu’

Foto: Cu’ Cu’

Cu’ Cu’ ligger i Bruuns Galleri og byder på traditionelle og smagsfulde retter som Phở, Gỏi cuốn eller Bún Chả Hà Nội – Restauranten er især inspireret af et nordelige Vietnam og området omkring hovedstaden Hanoi. Der dufter af citrongræs, lime og kafirlimeblade i restauranten, hvor alle retter tilberedes fra bunden – altid af gode og friske råvarer.

Hvor: M. P. Bruuns Gade 25, Bruuns Galleri, 8000 Aarhus C


Book bord på Cu' Cu' ➤

A+ Siam Sushi Restaurant

Foto: A+ Siam Sushi

Hos A+ Siam Sushi Restaurant er kun det bedste godt nok for deres gæster. Kokkene på stedet elsker at eksperimentere i japanske køkken. Derfor har stedet en variation af traditionelle ruller, som de fleste kender og specielle ruller, som man kun kan prøve hos dem.

Hvor: Skolegade 27, 8000 Aarhus C


Book bord på A+ Siam Sushi ➤

Flere restaurant nyheder...