thumb image

Guide: Asiatiske fristelser i Aarhus

Er du vild med asiatisk køkkenkunst? Så får du her en guide til tre steder i Aarhus, hvor du kan sende smagsløgene på en tur til Østen.

Oyisi Sushi & Wok i Aarhus N

Foto: Oyisi Sushi

Er du vild med sushi og især, når der er meget af den? Så tag på Oyisi Sushi & Wok i Aarhus N, som blandt andet byder på running sushi, der består af et bredt udvalg af sushi, varme og kolde retter samt saucer og tilbehør. Stedet servere også sticks.

Hvor: Skelagervej 11, 8200 Aarhus N


Book bord på Oyisi Sushi ➤

Cu’ Cu’

Foto: Cu’ Cu’

Cu’ Cu’ ligger i Bruuns Galleri og byder på traditionelle og smagsfulde retter som Phở, Gỏi cuốn eller Bún Chả Hà Nội – Restauranten er især inspireret af et nordelige Vietnam og området omkring hovedstaden Hanoi. Der dufter af citrongræs, lime og kafirlimeblade i restauranten, hvor alle retter tilberedes fra bunden – altid af gode og friske råvarer.

Hvor: M. P. Bruuns Gade 25, Bruuns Galleri, 8000 Aarhus C


Book bord på Cu' Cu' ➤

A+ Siam Sushi Restaurant

Foto: A+ Siam Sushi

Hos A+ Siam Sushi Restaurant er kun det bedste godt nok for deres gæster. Kokkene på stedet elsker at eksperimentere i japanske køkken. Derfor har stedet en variation af traditionelle ruller, som de fleste kender og specielle ruller, som man kun kan prøve hos dem.

Hvor: Skolegade 27, 8000 Aarhus C


Book bord på A+ Siam Sushi ➤

Flere restaurant nyheder...