Glimrende gårdhaver og udeserveringer i København - DinnerBooking Blog
thumb image

Glimrende gårdhaver og udeserveringer i København

Den danske sommer er endelig over os, og selvom vejret ikke altid viser sig fra sin mest stabile side, er de lyse og lune sommeraftener noget helt særligt. Her får du vores bud på byens bedste gårdhaver og udeserveringer, og hvor du kan nyde dem.

Er der noget bedre end at nyde et godt måltid i solens varme stråler? Vi giver dig forslag til gode spisesteder i København, hvor du kan forkæle ganen og samtidig nyde solen.

Find din sommerfavorit blandt frodige oaser, skønne gårdhaver, hippe tagterrasser og hyggelige havneperler – Læs med her.

Gorilla

Gorilla er beliggende i rå lokaler i Kødbyen, men på sommerdage er det oplagt at blive seatet på borde og bænke på restaurantens udendørs område. Nyd den delevenlige og populære 10-retters menu til 395 kr., del en Gorilla-pitcher eller tilkøb 5 glas vin til 450 kr. Sørg desuden for at smage på Gorillas snaskede brisket slider. Holdet bag er de gastronomiske iværksættere Rasmus Oubæk og Jesper Marcussen, som også står bag Retour og Pluto.

Hvor: Flæsketorvet 63, 1711 København K


Book bord på Gorilla ➤

Kødbyens Fiskebar

Når forårssolen luner, er Kødbyens Fiskebar det perfekte sted at nyde et godt måltid med gode venner. Der er altid god stemning i den hippe og livlige ’by i byen’, og på Bib Gourmand restauranten Kødbyens Fiskebar kan du blandt andet få friske østers og kølige bobler i solens stråler – Uden tvivl en sommerfavorit!

Hvor: Flæsketorvet 100, 1711 København V


Book bord på Kødbyens Fiskebar ➤

Restaurant Hummer

Foto: Hummer

På solsiden af Nyhavn i Indre København finder du fiskerestauranten Hummer. Her serveres friske fisk og skaldyr samt bobler og gode vine i Nyhavns charmerende omgivelser. Som navnet antyder har de helt styr på tilberedningen af det røde skaldyr, og på menukortet finder du hummer i alverdens afskygninger – bl.a. hummerchips, lobster roll og en hel porcheret hummer.

Hvor: Nyhavn 63A, 1051 København K


Book bord på HUMMER ➤

Toldboden

Foto: Toldboden

På Toldboden ved Københavns Havn er der en uovertruffen panorama-udsigt mod havneløbet. Nyd smagen af solskin, når de tænder op for den store havegrill og byder på alt fra friske skaldyr til sprøde spareribs. Hvis vejret er godt, kan du slænge dig i en solstol og nyde en kold drink.

Hvor: Nordre Toldbod 24, 1250 København K


Book bord på Toldboden ➤

Almanak

Foto: Almanak

På Almanak, der begge ligger i The Standard på Havnegade, er der godt for sultne og solhungrende sjæle. Der er udeservering på terrassen, og med placeringen helt ned til vandet er du garanteret en fantastisk udsigt.

På Almanak er maden dansk og menukortet byder på klassiske smørrebrød i opdaterede udgaver til frokost og moderne dansk mad til aften.

Hvor: Havnegade 44, 1085 København K


Book bord på Almanak ➤

Manon les Suites

Foto: Manon les Suites

Nyd en signatur cocktail, et glas vin, bobler eller andet godt fra drikkekortet til fantastisk udsigt over København. Du kan naturligvis også vælge en bistro-klassiker fra menukortet. Invitér dine venner med til dag med forrygende udsigt på en af Københavns mest hippe tagterrasser.

Hvor: Gyldenløvesgade 19. 1600 København V


Book bord på Manon les Suites ➤

Skagen Fiskerestaurant

Fejr sommerens komme med kølig hvidvin, friske skaldyr og masser af solskin på Skagen Fiskerestaurant i toppen af Illum. Her er der både en fremragende udsigt over byens tage, ægte urban rooftop-stemning og ikke mindst et hav af friske fiske- og skaldyrsretter. Har du ikke den store sult, kan du også blot kigge forbi den populære tagterrasse til en cocktail eller en kop kaffe.

Hvor: Illum, Østergade 52, 4 sal, 1001 København K


Book bord på Skagen Fiskerestaurant ➤

Lalala

Den hyggelige franske restaurant Lalala i Strandgade på Christianshavn fik i foråret 2017 indviet deres splinternye og flotte orangerie – Det er det perfekte sted at drikke rosé i forårs- og sommersolen. Er du sulten kan du eksempelvis nyde en ‘Menu de la Maison’ – en introduktion til det frankofile køkken, som består af tre retter for 345 kr. eller 4 retter for 395 kr.

Hvor: Strandgade 98, Christianshavn


Book bord på Lalala ➤

Undici

Foto: Undici

Undici er den nye italiener langs kanalen. Restauranten åbnede i 2018 på en af Christianshavns mest solrige hjørner – lige der hvor Christianshavns kanal møder Wilders kanal. Her kan du på den store, solbeskinnede terrasse nyde italienske egnsretter, druer og farvestrålende Aperols i massevis, mens solen bager på dig hele eftermiddagen og aftenen.

Hvor: Wilders Plads 11, 1403 København K


Book bord på Undici ➤

Nærvær

Foto: Nærvær

Med adresse på Krøyers Plads er Nærvær beliggende på første parket ud til havnefronten, hvor byens liv og lys puster liv i hverdagen. Tag plads på den solbeskinnede terrasse, hvor solen kan nydes i selskab med et boblende glas rosé og udsigt til Inderhavnsbroen og Nyhavn. Oplev rendyrket Nærvær lige her, hvor god mad og vin går op i en højere enhed, mens solen langsomt går ned over vandet.

Hvor: Strandgade 87E, 1401 København K 


Book bord på Nærvær ➤

Orangeriet

Orangeriet er et åndehul midt i storbyens støj og ståhej. Når solen står højt på himlen, dækker Orangeriet op på deres fine terrasse i Kongens Have. Her byder de velkommen til bobler, kolde øl og en god bid mad. Slap af blandt smukke gamle træer og grønne plæner og nyd en god frokost, eftermiddagskaffe eller middag.

Hvor: Kronprinsessegade 13, København K


Book bord på Orangeriet ➤

Brewpub

Foto: BrewPub

Gårdhaven i en fredet bygning, som stammer tilbage fra det 17. århundrede er en af Københavns hyggeligste af sin slags. Indhyllet i de gule mursten, brede parasoller og komfortable kurvestole indbyder BrewPub til nærværende stunder i kombination med god skyllet ned med øl, som er hjemmebrygget og tappet direkte fra husets egne tanke


Book bord på BrewPub ➤

Flere restaurant nyheder...

2 svar

  1. Jostein siger:

    Og så er der lige Livingstone. Lige ned til Sortedams sø 🙂