Glimrende gårdhaver og udeserveringer i København - DinnerBooking Blog
thumb image

Glimrende gårdhaver og udeserveringer i København

Den danske sommer er over os, og selvom vejret ikke altid viser sig fra sin mest stabile side, er de lyse sommeraftener noget helt særligt. Her får du vores bud på byens bedste gårdhaver og udeserveringer, hvor du kan nyde dem.

Er der noget bedre end at nyde et godt måltid i solens varme stråler? Vi giver dig forslag til gode spisesteder i København, hvor du kan forkæle ganen og samtidig nyde solen.

Find din sommerfavorit blandt frodige oaser, skønne gårdhaver, hippe tagterrasser og hyggelige havneperler – Læs med her.

Orangeriet

Orangeriet er et åndehul midt i storbyens støj og ståhej. Når solen står højt på himlen, dækker Orangeriet op på deres fine terrasse i Kongens Have. Her byder de velkommen til bobler, kolde øl og en god bid mad. Slap af blandt smukke gamle træer og grønne plæner og nyd en god frokost, eftermiddagskaffe eller middag.

Hvor: Kronprinsessegade 13, København K


Book bord på Orangeriet ➤

Kødbyens Fiskebar

Når forårssolen luner, er Kødbyens Fiskebar det perfekte sted at nyde et godt måltid med gode venner. Der er altid god stemning i den hippe og livlige ’by i byen’, og på Bib Gourmand restauranten Kødbyens Fiskebar kan du blandt andet få friske østers og kølige bobler i solens stråler – Uden tvivl en sommerfavorit!

Hvor: Flæsketorvet 100, 1711 København V


Book bord på Kødbyens Fiskebar ➤

Restaurant Hummer

På solsiden af Nyhavn i Indre København finder du fiskerestauranten Hummer. Her serveres friske fisk og skaldyr samt bobler og gode vine i Nyhavns charmerende omgivelser. Som navnet antyder har de helt styr på tilberedningen af det røde skaldyr, og på menukortet finder du hummer i alverdens afskygninger – bl.a. hummerchips, lobster roll og en hel porcheret hummer.

Hvor: Nyhavn 63A, 1051 København K


Book bord på HUMMER ➤

Nyhavnskroen

På Nyhavnskroen, der som navnet antyder holder til på Nyhavn, kan du forkæle ganen med ægte kromad med alt fra smørrebrød til wienerscnitzel og sprøde rødspætter. Med placering på solsiden i den charmerende havn, er der rig mulighed at nyde solen og en iskold fadøl samtidig – hvis vejret altså tillader det.

Hvor: Nyhavn 47, 1051 København K 


Book bord på Nyhavnskroen ➤

Cafe Bopa

Café Bopa på Østerbro er et ideelt sted at hænge ud, mens du nyder den afslappede atmosfære og udsigten til grønne træer og petanque. Om sommeren kan du ikke blot nyde solen på pladsen, du kan også se frem til at sætte tænderne i en lækker bøf fra grillen i caféens gårdhave. Kig forbi til morgenmad, frokost eller aftensmad alle ugens dage.

Hvor: Bopa Plads, Løgstørgade 8, 2100 København Ø


Book bord på Cafe Bopa ➤

Toldboden

På Toldboden ved Københavns Havn er der en uovertruffen panorama-udsigt mod havneløbet. Nyd smagen af solskin, når de tænder op for den store havegrill og byder på alt fra friske skaldyr til sprøde spareribs. Hvis vejret er godt, kan du slænge dig i en solstol og nyde en kold drink.

Hvor: Nordre Toldbod 24, 1250 København K


Book bord på Toldboden ➤

Almanak og Mission

På Almanak og Mission, der begge ligger i The Standard på Havnegade, er der godt for sultne og solhungrende sjæle. De har nemlig begge udeservering på terrassen, og med placeringen helt ned til vandet er du garanteret en fantastisk udsigt.

På Almanak er maden dansk og menukortet byder på klassiske smørrebrød i opdaterede udgaver til frokost og moderne dansk mad til aften.

På Mission får du moderne mad inspireret af mellemøsten og middelhavsområdet

Hvor: Havnegade 44, 1085 København K


Book bord på Almanak ➤


Book bord på Mission ➤

Skagen Fiskerestaurant

Fejr sommerens komme med kølig hvidvin, friske skaldyr og masser af solskin på Skagen Fiskerestaurant i toppen af Illum. Her er der både en fremragende udsigt over byens tage, ægte urban rooftop-stemning og ikke mindst et hav af friske fiske- og skaldyrsretter. Har du ikke den store sult, kan du også blot kigge forbi den populære tagterrasse til en cocktail eller en kop kaffe.

Hvor: Illum, Østergade 52, 4 sal, 1001 København K


Book bord på Skagen Fiskerestaurant ➤

Gemyse

Gemyse er det nyeste medlem af Nimb-familien. Det er en grøn oase midt i Tivoli med sin egen urban garden. Her bliver grøntsager og urter hevet op af jorden lige for næsen af dig, og serveret foran dig i skåle den selv samme dag. Nyd solens stråler og duften af forårets afgrøder i Gemyses fine køkkenhave, og sæt tænderne i deres smagfulde retter med fokus på økologiske råvarer.

Hvor: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V


Book bord på Gemyse ➤

Lalala

Den hyggelige franske restaurant Lalala i Strandgade på Christianshavn fik i foråret 2017 indviet deres splinternye og flotte orangerie – Vi er sikre på at det er det perfekte sted at drikke rosé i forårs- og sommersolen.  I kan sågar også tage et slag petanque på restaurantens egen bane – Sikke et sommerspot!

Hvor: Strandgade 98, Christianshavn


Book bord på Lalala ➤

Undici

Undici er den nye italiener langs kanalen. Restauranten åbnede i 2018 på en af Christianshavns mest solrige hjørner – lige der hvor Christianshavns kanal møder Wilders kanal. Her kan du på den store, solbeskinnede terrasse nyde italienske egnsretter, druer og farvestrålende Aperols i massevis, mens solen bager på dig hele eftermiddagen og aftenen.

Hvor: Wilders Plads 11, 1403 København K


Book bord på Undici ➤

Nærvær

Med adresse på Krøyers Plads er Nærvær beliggende på første parket ud til havnefronten, hvor byens liv og lys puster liv i hverdagen. Tag plads på den solbeskinnede terrasse, hvor solen kan nydes i selskab med et boblende glas rosé og udsigt til Inderhavnsbroen og Nyhavn. Oplev rendyrket Nærvær lige her, hvor god mad og vin går op i en højere enhed, mens solen langsomt går ned over vandet.

Hvor: Strandgade 87E, 1401 København K 


Book bord på Nærvær ➤

Kanalen

Restaurant Kanalen ligger lige ud til Christianshavns Kanal med et perfekt udsyn over de forbisejlende skibe og joller, samt til de smukt restaurerede gamle bygninger. Her kan du nyde traditionelle retter både til frokost og aften. Kom og nyd et glas vin fra vinkortet, der gemmer på skønne og sjældne vine fra hele verden, på terassen lige i vandkanten.

Hvor: Wilders Plads 1-3, 1403 København K 


Book bord på Kanalen ➤

Flere restaurant nyheder...

2 svar

  1. Jostein siger:

    Og så er der lige Livingstone. Lige ned til Sortedams sø 🙂