Guide: Smuttur til Sverige – her er tre gode restauranter i Malmø

thumb image

Der er flere gode grunde til at tage en tur over Øresundsbroen i weekenden. En af dem er de mange gode restauranter i Malmø. Her får du en forsmag på nogle af dem. 

Det tager ikke mere end en halv times tid at tage toget til Malmø fra København, så hvorfor ikke tage på en smuttur til den skånske by lige på den anden side af sundet? En oplagt udflugt, når du vil shoppe eller bare komme lidt væk fra det velkendte.

Én ud af flere gode grunde til at tage turen over broen til Malmø er, at byen vrimler med skønne spisesteder. Her kommer vores bud på tre gode restauranter, som du bør besøge i Malmø.

Le Gourmet – Franske fristelser

Da Katia i 2017 fik øjnene op for Friisgatan i Malmø, var det kærlighed ved første blik. Her ville hun åbne sin kommende restaurant, og kort tid efter blev en tøjbutik forvandlet til et fransk mekka med det appetitvækkende navn Le Gourmet.

Siden da er stedet vokset til at blive en populær danser på den malmøske restaurantscene, og de har et loyalt publikum, som ynder at komme igen gang på gang efter den rendyrkede smag af Frankrig.

Glæd dig til retter som moules frites, tournedos, lam og meget mere. Menukortet skifter jævnligt, så du går ikke to gange i byen efter det samme.

Prisniveau: $$

Hvor: Friisgatan 14, 21146 Malmø

Sajvva – Vegetarisk verdensmad

Hos Sajvva serverer de urteretter og desserter, som er inspireret af et væld af forskellige kulturer. Sajvva er et kreativt univers, som hele tiden søger at innovere deres koncept. Derfor er restauranten konstant i udvikling, men grundværdierne og visionen holder ved. Kvaliteten, det visuelle og smagen går op i en højere enhed, og menuen skifter i takt med årstiderne.

Hos Sajvva kan du fx smage islæt fra det koreanske, japanske, vietnamesiske, persiske og indiske køkken.

Prisniveau: $$

Hvor: Östra Förstadsgatan 29, 21212 Malmø

Bloom in the Park – Michelinoplevelsen

Hos Bloom in the Park kan du se frem til en eksklusiv restaurantoplevelse i Michelin-klassen. Her tager de det moderne europæiske køkken til et helt nyt niveau i et luksuriøst, men afslappet miljø.

Restauranten ligger i idyliske omgivelser – et frodigt landskab i en af områdets smukkeste offentlige parker. Tag plads med udsigt til søen Pildammarna og glæd dig til en oplevelse lige så berigende som beliggenheden.

Prisniveau: $$$

Hvor: Pildammsvägen 17, 214 66 Malmø

You may also like...