Guide: 6 gode restauranter i Malmø - DinnerBooking Blog
thumb image

Guide: 6 gode restauranter i Malmø

Er du på udkig efter en god restaurant i Malmø? Her får du seks bud på skønne spisesteder, som du bør sætte kursen mod, hvis du vil spise godt i Malmø.

Det tager ikke mere end en halv times tid at tage toget til Malmø fra København, så hvorfor ikke tage på en smuttur til den skønne skånske by?

Én ud af flere gode grunde til at tage turen over sundet til Malmø er, at der vrimler med skønne spisesteder. Her kommer vores bud på seks gode restauranter, som du bør besøge i Malmø:

1. B.A.R. krog & vinbar

B.A.R. er en hyggelig kro- og vinbar i hjertet af Malmø. Her er der fokus på økologisk og bæredygtig mad, så du som gæst kan læne dig godt tilbage i stolen og nyde en skøn madoplevelse med god samvittighed – endda til billige penge!

Hvor: Erik Dahlbergsgatan 3, 211 48 Malmø


Book bord på B.A.R. ➤

2. Gamla Brogatan

Gamla Brogatan er en uformel bistro og bar, hvor der er plads til alle. Maden tager udgangspunkt i det klassiske franske køkken og de friske skånske råvarer. Snup en enkelt ret og et godt glas øl, eller sammensæt din egen 3. retters menu til en god pris.

Hvor: Brogatan 12, 211 44 Malmø


Book bord på Gamla Brogatan ➤

3. Bord 13

Bord 13 er en restaurant og vinbar centralt placeret i Malmø. Her serveres nordisk gourmetmad af sæsonens råvarer, som kan nydes i selskab med skønne naturvine. Vælg mellem 3., 4. eller 6. retter med eller uden tilhørende vinmenu.

Hvor: Engelbrektsgatan 13, 211 33 Malmø


Book bord på Bord 13 ➤

4.  The South Indian

Er du på jagt efter noget mere eksotisk, så kan du tage på The South Indian, der specialiserer sig i indiske madtraditioner fra regionen Chettinad. Hvis du synes, at navnet lyder bekendt, så er det måske fordi at The South Indian er en dansk restaurant brand, der startede i København, og nu har flere restauranter rundt om i landet – og nu også en i Sverige, Malmø, der åbnede i august 2018.

Hvor: Södra Förstadsgatan 84 A, 214 20 Malmö


Book bord på The South Indian ➤

5. Vollmers

Leder du efter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige i Malmø? Så skal du tage på Vollmers. Køkkenet er traditionelt med et moderne twist og stedet har hele to Michelin-stjerner – vel at mærke som den første og eneste restaurant i hele byen.

Hvor: Tegelgårdsgatan 5, 211 33 Malmø


Læs mere om Vollmers ➤

6. Snapphane

Hvis budgettet ikke helt rækker til en tur på Michelin-restaurant, så kan du i stedet kigge forbi en af Michelin’ernes mindre søskende. Et godt bud er Vollmers lillebror, Snapphane, der byder på  forrygende nynordisk mad til rimelige penge.

Hvor: Adelgatan 4, 211 22 Malmø


Læs mere om Snapphane ➤

 

Flere restaurant nyheder...