Midt i Aarhus kan du komme på en gastronomisk jordomrejse

thumb image

På Morena Mia får du pas og boardingkort i hånden, når du ankommer. Når du forlader stedet igen, så er dine smagsløg fyldt med nye indtryk fra alle verdenshjørner, med anretninger af sne, delfiner og blomster.

Restauranten ser ikke ud af meget fra gaden. Faktisk er der kun plads til 14 gæster ad gangen. Men træder du indenfor, bliver du taget med på en rejse, der går til Las Palmas med et kort pitstop i Frankrig og en slutdestination, der hedder Australien.

På Morena Mia bliver du nemlig taget med på en rejse, en kulinarisk én af slagsen, når kokkene serverer anretninger med smage fra hele verden. Lige midt i det centrale Aarhus, på Nørre Alle, ligger den intime, spanske restaurant, hvor du kan få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Klar til afgang

Foto: Morena Mia

Menukortet er forklædt som et pas, der afslører, hvilke destinationer dine smagsløg snart skal til at besøge. Dit boardingpas fortæller dig, hvilke drikkevarer, du skal skylle de mange oplevelser ned med.

Du kan vælge mellem den korte madrejse, der består af 4 destinationer, eller den lange rejse, hvor du bliver taget med til hele 7 destinationer. Gastronomisk ligger niveauet skyhøjt til en yderst venlig pris. For kun 445 kr. kan du tage på den korte rejse og 645 kr. for den helt store tur rundt i verden. 

Så sæt dig godt til rette i sædet, og forbered dig på en særlig oplevelse. Her er der gjort meget ud af anretningen, så du for en kort stund glemmer, hvor du er.

Små kunstværker på din tallerken

Den nytænkende gourmet byder på flotte kreationer, hvor smags- og sanseindtryk får fuld gas. På tallerkenen bliver du blandt andet mødt af grene, vulkanudbrud og de smukkeste blomster.

Menuen skifter løbende, så der er rig mulighed for at besøge stedet flere gange og alligevel få nye oplevelser med hjem derfra.

Restaurant Morena Mia

Den intime restaurant har kun få borde hver dag – så du skal ikke vente for længe, hvis du gerne vil sikre dig en plads i weekenden.

You may also like...