Smag på hele verden på Morena Mia - DinnerBooking Blog
thumb image

Smag på hele verden på Morena Mia

På Morena Mia får du pas og boardingkort i hånden, når du ankommer. Når du forlader stedet igen er dine smagsløg fyldt med nye indtryk fra alle verdenshjørner. En helt særlig spiseoplevelse midt i Aarhus.

Rejsen går til Las Palmas med et kort pitstop Danmark, en mellemlanding i Columbia, en afstikker til Peru og en slutdestination, der hedder Australien.

På Morena Mia bliver du taget med på en rejse, en kulinarisk en af slagsen, når kokkene serverer spanske råvarer fusioneret med smage fra hele verden.

På Nørre Alle i det centrale Aarhus finder du den lille, intime spanske tapasrestaurant Morena Mia, der kun har plads til 12 gæster ad gangen.

Klar til afgang

Menukortet er forklædt som et pas, der afslører, hvilke destinationer dine smagsløg snart skal til at besøge, og dit boardingpas fortæller dig, hvilke væsker du skal skylle de mange oplevelser ned med.

Du kan vælge mellem den korte rejse, der består at 5 destinationer, eller  den lange rejse, hvor du bliver taget med til hele 9 destinationer.

Så sæt dig godt til rette i sædet og forbered dig på en helt særlig spise – og rejseoplevelse, hvor der også er gjort meget ud af anretningen, så du for en kort stund glemmer, hvor du er og i stedet befinder dig på den udvalgte destination.

Hajer og snevejr

På tallerkenen bliver du blandt andet mødt af plastikhajer, der svømmer i azurblåt hav, når smagsløgene er landet sydpå, ligesom retterne fra mere nordiske himmelstrøg er pyntet med sne.

Menuen skifter løbende, så der er rig mulighed for at besøge stedet flere gange og alligevel få nye oplevelser med hjem derfra.

En drøm til virkelighed

Foto: Morena Mia

Ejerne bag restauranten er Hector og Vicente fra Spanien. Hector er uddannet kok har mere end 20 års erfaring, mens Vicente er uddannet inden for Hotel Management. Efter 5 år i Danmark gjorde de deres drøm om en spansk restaurant til virkelighed.

” Dette projekt er fyldt med vores personlige erfaringer, hvor vi ønsker at give det bedste af os,” lyder det på hjemmesiden.


Book bord på Morena Mia ➤

Flere restaurant nyheder...