3 restauranter i Aarhus serverer sublimt smørrebrød lavet på kærlighed

thumb image
Foto: Restaurant NorR

December er lig med traditionel dansk mad, og særligt smørrebrød er populært i juletiden. Her er tre bud på, hvor du kan få lækkert smørrebrød i Aarhus. 

Så blev det juletid, og for mange er det ensbetydende med god, dansk mad. Den danske frokostfavorit over dem alle er selvfølgelig smørrebrødet – højtbelagt med både pålæg og kærlighed.

Derfor har vi samlet en guide med tre gode smørrebrødsrestauranter i Aarhus, som du bør besøge i den søde juletid.

Klokken Aarhus

Smilende æg, håndpillede rejer, citronmayo på saftigt rugbrød toppet med caviar. Hvis det lyder som noget for dig, så vil vi opfordre dig til at lægge vejen forbi Restaurant Klokken.

Spisestedet kunne snildt til forveksling ligne din mormors lune stue. Her står frokosten på vaskeægte smørrebrødsklassikere tilsat ekstra kærlighed.

Klokken har desuden et velassorteret snapsekort lavet i samarbejde med Copenhagen Distillery, så du ikke går tørstig fra bordet.

Du kan også bestille smørrebrødet hjem, så du nemt kan invitere familien hjem til hyggelige sammenkomster i juletiden.

Hvor: Mindegade 6, 8000 Aarhus C

Den Lille Kro

Den Lille Kro er et hyggeligt spisested med god mad, god atmosfære og god service. Her serverer de traditionel dansk mad dagen lang, og det indebærer naturligvis et frokostkort fyldt med smagfulde smørrebrød.

Der er tale om klassiske udgaver med mormors frikadeller, æg og rejer, stegt rødspættefilet, roastbeef, dyrlægens natmad og masser af andre favoritter.

Den Lille Kro er også kommet i julehumør. Du kan fx booke bord til din julefrokost, som består af lækkert smørrebrød og alt andet godt, som man forbinder med det klassiske, danske julebord.

Her kan selskabet vælge mellem enten 8 retter // 10 retter // eller 12 retter.

Hvor: Nørre Alle 55 st, 8000 Aarhus C

Restaurant NorR

Hvem kunne ikke tænke sig at spise helstegt kalveculotte med norsk myseost og hjemmelavede karamelliserede løg?

Med sin placering lige på Lystbådehavnen er Restaurant NorR et oplagt bud på en velsmagende frokostpause med kig til vandet. Stedet serverer deres egen fortolkning af dansk og nordisk mad, herunder spændende smørrebrød af lækre lokale råvarer.

NorR inviterer desuden også til julefrokost, hvor du og selskabet kan vælge mellem lækkert smørrebrød og alt det andet klassiske julemad bestående af enten 8 retter // 10 retter // eller 12 retter.

Så ja, det lyder ikke til, at du går sulten fra bordet.

Hvor: Marselisborg Havnevej 46D, 8000 Aarhus C

You may also like...

1 Response

  1. claus jarning siger:

    glemte I ikke lige kohalen, teaterbodegaen og rådhuscafeen…….?
    claus