Guide: Her kan du fejre Mors Dag i København

thumb image
Foto: Unsplash

Søndag d. 14. maj er der masser af mødre, der fortjener at blive forkælet med blomster og oplevelser, når det endnu en gang er mors dag. Flere restauranter har planlagt skønne events, hvor der er sørget for det hele, så du kan fejre mødrene i dit liv med manér.

Mødre er kendt for evigt og altid at have fokus på alle andre end sig selv. De passer på os, sørger for at vi har det godt, og er altid klar med en trøstende skulder, når livet er hårdt.

Derfor fortjener mødrene i vores liv masser af forkælelse, når kalenderen siger 14. maj. Se vores bud på, hvor du kan invitere din mor, veninde eller måske dig selv på en dejlig spiseoplevelse.

Overdådigt skaldyrsfad på Skt. Petri

Er din mor fan af skaldyr, kender vi lige stedet, du skal invitere hende hen på Mors Dag.

Det ikoniske hotel Skt. Petri sørger for vaskeægte forkælelse med et ekstravagant skaldyrsfad med hummer, østers, muslinger, krebs og rejer samt salat og fritter til. Og så rundes eftermiddagen af på perfekt vis med hjemmelavet passionsfrugtis. Skal dagen være ekstra festlig, kan du tilkøbe bobler ad libitum i to timer for 165 kr. Så kan dagen da næsten ikke blive bedre!

Pris: 795 kr. pr. person (+gebyr)
Hvor: Krystalgade 22, 1172 København K

Bobler og udsøgt 4-retters menu på Capa

Restaurant Capa på Rådhuspladsen er blandt andet kendt for den berømte smørbøf, som TV-kokken Casper Sobczyk står bag.

Til Mors Dag sørger de for en fantastisk aften, hvor du kan forvente både bobler, snacks og en lækker 4-retters menu bestående af lyngrillet laks, ceviche, kalveculotte og jordbærdrøm med hvid chokolade og blød mazarinkage til dessert.

Der er også mulighed for at bestille en børnemenu.

Pris: 550 kr. pr. person (+gebyr)
Hvor: Rådhuspladsen 57, 1550 København V

Brunch med havudsigt på CPH Strandpark

Glæd din mor med en dejlig brunchbuffet og en lækker udsigt over Øresund på SEANERY Skybar. Buffeten består blandt andet af æg, lun leverpostej, salater, pandekager, oste og meget mere. Derudover er kaffe, te, juice og saft med i prisen.

Pris: 349 kr. pr. person (+ gebyr) // Børn mellem 3 – 13 år: 200 kr.
Hvor: Amager Strandvej 401, 2770 Kastrup

Kreativt, hyggeligt blomster-event på Joanne’s

Vil du og din mor udfolde de kreative evner, tilbyder Joanne’s på Vesterbro en hyggelig eftermiddag med blomsterbinding på Mors Dag.

STILK Copenhagen sørger for et kursus i blomsterbinding i Joanne’s charmerende gårdhave, og når du er færdig med din smukke blomsterbuket, kan du naturligvis tage den med hjem i dagligstuen.

Joanne’s sørger for både snacks og kolde drikke til eventet.

Pris: 550 kr. pr. person inkl. buket (+gebyr)
Hvor: Vesterbrogade 9A, 1620 København V

You may also like...