Sommeroaser i Aarhus: Nyd sol til maden i smilets by - DinnerBooking Blog
thumb image

Sommeroaser i Aarhus: Nyd sol til maden i smilets by

Sommeren er over os! Er der noget bedre end at nyde solens stråler med en kølig drik i hånden og en god bid mad på tallerknen?

Ikke rigtig vel? Her får du vores bud på tre skønne steder i Aarhus, hvor du kan nyde solens stråler, læskende drikke og et godt måltid. Så er det bare at huske ekstra solcreme på næsen og den gode appetit.

Åboulevarden

Åboulevarden i Aarhus kan man vel næsten kalde en menneskemagnet, når vejret viser sig fra sin gode side. Når solen titter frem er der kamp om hver en ledig caféstol og trappetrin på boulevarden, der løber langs åen midt i byens centrum.

Spisestederne, der ligger her, er en sand favorit, når solen skinner. Der er altid en livlig og hyggelig stemning og mulighed for at prøve alverdens mad. Om du er til et godt glas vin serveret med lækker antipasti, en skummende fadøl med en snasket burger eller fransk gourmet.

Spis italiensk akkompagneret med gode druer på Piccolo og Grappa eller Latinamerikanske specialiteter på Rømer. Er du til store bøffer, pommes og sauce kan du få stillet kødsulten på KöD. Craver du derimod mere efter klassisk café-mad som brunch, burger og pariserbøf, kan du svinge forbi Café Faust, Café Viggo, Globen Flakket eller Cross Café. Cock’s & Cows og Madklubben Grill står også klar til at byde på gode sager.

Havnen

Der er ikke noget som at sidde ved kajen og nyde den gode udsigt til bølgen blå, når vejret er godt. Det skulle da lige være at spise godt og skåle i kolde genstande imens. Og det gode ved Aarhus havn er, at der er masser af skønne spisesteder med udeservering. Ved træskibshavnen på Fiskerivej kan du spise fisk og franske fristelser på ANKER. Eller du kan nyde øl, vin, snacks og mad i sommersolens stråler med udsigt over den nybyggede Århus ø på Hantwerk.

På den anden side af kajen på Kystpromenaden står KP5 klar til at forkæle på deres udendørsterrasse. Her finder du også VinDanmark, der er en helt særlig vinhandel, hvor du både kan købe vin med hjem samt blive hængende og nyde god vin og tapas.

Klostertorvet

@Bar Plata

Klostertorvet i Aarhus er et paradis for solhungrende aarhusianere. Den brostensbelagte plads ved Vor Frue Kloster emmer altid af liv – især om sommeren. En ekstra bonus ved Klostertorvet er, at hvis du har drukket lidt for meget, er busgaden lige uden for døren, så du kan komme sikkert og hurtigt hjem.

Det kan nemlig godt ske her, at du kan få et glas eller to indenbords. Bar Plata serverer lækre, farvestrålende cocktail-menuer til deres mad – det lyder ikke dårligt vel? Du kan også mæske dig i vin og nippe til traditionel tapas på spanske CANblau.

Flere restaurant nyheder...

1 svar

  1. Ron Well siger:

    wow awesome vine. godt valg til en romantisk middag