Sommertip: Her kan du nyde sol og rosé i Aarhus - DinnerBooking Blog
thumb image

Sommertip: Her kan du nyde sol og rosé i Aarhus

Er der noget bedre end at nyde solens stråler med et køligt glas rosé eller en kold brusende øl i hånden? Her får du vores bud på skønne steder, hvor du kan nyde solens stråler og læskende drikke i Aarhus.

Grappa

Foto: Matthieu Joannon, Unsplash

Grappa ligger langs åen i Aarhus og er en sand sommerfavorit. Her er altid en livlig og hyggelig stemning, og så er der desuden et ganske omfattende vinudvalg, der kan bringe smilet frem hos enhver. Trænger du til en lille bid mad til vinen, så byder Grappa også på et skønt menukort. Oplagt til vinen er fx deres forskellige lækre antipasti, der er ideelle at deles om ved bordet.

Hvor: Åboulevarden 60, 8000 Aarhus C


Book bord på Grappa ➤

Sjette Frederiks kro

Foto: Unsplash

Sjette Frederiks Kroer er stedet for dig, der gerne vil nyde et godt glas vin i grønne, rolige omgivelser. Kroen ligger i en smuk, gammel bevaringsværdig bygning fra 1826 i udkanten af skoven og med en smuk udsigt over Aarhusbugten. Et oplagt sted at koble af fra hverdagens stress og jag uden at skulle bevæge dig langt udenfor byen.

Hvor: Salonvejen 1, 8240 Risskov


Book bord på Sjette Frederiks Kro ➤

Frøken Koch

Foto: Unsplash

Frøken Koch har til huse på Kystpromenaden på Aarhus havn og har herfra en udsøgt udsigt over den gamle træskibshavn. Udenfor har de en rummelig terrasse, hvor man i sommermånederne kan nyde god mad og vin i den friske danske brise med udsigt over skibenes master og livet på den gamle lystbådehavn.

Hvor: Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus C


Book bord på Frøken Koch ➤

 Hantwerk

Foto: Hantwerk

Nyd øl, vin, snacks og mad i sommersolens stråler med udsigt over den nybyggede Århus ø. Når vejret er til det, fylder Hantwerk godt op med stole, bænke og borde på deres skønne udearealer lige ved vandkanten. Med sin gode placering lige ved Aarhus gamle Lystbådehavn er Hantwerk et ideelt sted at nyde en kold øl eller et glas kølig rose i de lune sommermåneder.

Hvor: Hantwerk, Fiskerivej 2D , 8000 Aarhus C


Book bord på Hantverk ➤

5. Café Casablanca

Foto: Roberta Sorge, Unsplash

Café Casablanca er smukt og centralt placeret i Latinerkvarteret ved Domkirken midt i Aarhus. Det er en sand favorit blandt mange lokale, og om sommeren er der rift om pladserne ude foran i solen. Midt i maj genåbnede caféen desuden i helt nyrenoverede lokaler, så kig forbi det nye Casablanca 2.0 og nyd et godt glas vino i den solfyldte brostensbelagte gade.

Hvor: Rosensgade 12, 8000 Aarhus C


Book bord på Casablanca ➤

VinDanmark

Foto: VinDanmark

På den hyggelige gamle lystbådehavn i Aarhus finder du VinDanmark. VinDanmark er en helt særlig vinhandel, hvor du både kan købe vin med hjem samt blive hængende og nyde god vin og tapas i deres stemningsfyldte lokaler. VinDanmark har en skøn placering på havnen i Aarhus. Her er der udsigt over det glinsende hav og de vuggende både – og så er det oplagt at gå en tur rundt på Aarhus Ø og udforske de mange nye, spændende bygninger, der skyder op.

Hvor: Kystpromenaden 2, 8000 Aarhus C


Book bord på VinDanmark ➤

Flere restaurant nyheder...

1 Response

  1. Ron Well siger:

    wow awesome vine. godt valg til en romantisk middag