thumb image

Udendørs oaser i Aarhus: Nyd sol til maden i smilets by

Genåbningen den 21. april er lige om hjørnet, og det betyder liv og glade dage igen på restauranter og caféer, der åbner deres skønne, populære terrasser for udeservering langs åen, havnen og andre hotspots i smilets by.

Er der noget, vi glæder os mere til end at nyde forårssolens stråler med en kølig drik i hånden og en god bid mad på tallerknen på en restaurant eller café?

Ikke rigtig vel? Se her, hvor i Aarhus du fra den kommende uge kan nyde sol og et godt måltid. Så er det bare at huske ekstra solcreme på næsen og den gode appetit.

Grappa

Grappa er en italiensk restaurant og vinbar ideelt beliggende langs åen i hjertet af Aarhus. På Grappa er der ingen ternede duge og bastflasker, men masser af kærlighed til det klassiske italienske køkken i en moderne udgave.

Hvor: Åboulevarden 60, 8000 Aarhus C

Rømer

Rømer er beliggende på den populære adresse Åboulevarden i Aarhus, og her er konceptet latinamerikansk. Smag på spændende retter af specialiteter og ingredienser fra Latinamerikas mangfoldige madkulturer.

Hvor: Åboulevarden 50, 8000 Aarhus C

Café Faust

Centralt beliggende på den charmerende Åboulevard i hjertet af Aarhus ligger Café Faust. Du kan booke bord til både, brunch, frokost og aften.

Hvor: Åboulevarden 38-42, 8000 Aarhus C

Café Viggo

Café Viggo var en af de første caféer, der åbnede ved åen i Aarhus tilbage i 1996. Med den attraktive beliggenhed langs den smukke århusianske å gør stedet populært blandt århusianere, og der er derfor altid god stemning.

Hvor: Åboulevarden 52, 8000 Aarhus C

Pica Pica

Til genåbningen har Pica valgt at udvide åbningstiden, og har derfor ekstraordinært også åbent om mandagen. De har fået nye loungemøbler, picnictæpper til plænen og en markise, hvis vejret svigter. Og så kan du som et nyt supplement bestille en umami-burger og fadøl fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

Hvor: Vester Allé, 15, 8000 Aarhus C

ANKER

Mellem lystbåde, kuttere og bølgeskvulp på Fiskerivej 12 er Anker beliggende. Til genåbningen kan du tage plads under den delvist overdækkende terrasse, og så kører stedet med et helt særligt program, hvor der hver dag er et lækkert program med live jazz fra kl. 18-20.45.

Hvor: Fiskerivej 12, 8000 Aarhus C

Hantwerk

Du finder dem i det dynamiske havnemiljø i Aarhus Ø blandt de gamle træskibe bygget af godt håndværk. Og det er lige præcis, hvad du får serveret her. Hantwerk er nemlig godt håndværk – både i hanerne, i flaskerne og i køkkenet.

Hvor: Fiskerivej 2D, 8000 Aarhus C

Åland Café

I det hippe Jægergårdsgade i Aarhus åbnede i starten af 2018 den smarte Åland Café, som serverer velsmagende og smukke, Instagram-venlige retter. Fra den 21. april åbner stedet op både for udeservering i den skønne, urbane gårdhave og ved facaden.

Hvor: Jægergårdsgade 9, 8000 Aarhus C

VinDanmark

VinDanmark har en skøn placering på havnen i Aarhus. Her er der udsigt over det glinsende hav og de vuggende både. VinDanmark er en helt særlig vinhandel, hvor du både kan købe vin med hjem samt blive hængende og nyde god vin og tapas

Hvor: Kystpromenaden 2, 8000 Aarhus C

Früd

Früd åbner op for den opvarmede terrasse i haven til genåbningen. I første omgang med en begrænset, men lækker menu som består af b.la. en ny burger, en nytænkt hindbærsnitte med hvid chokolade, hindbær og rabarber og så starter de salg af hjemmelavet is i haven.

Hvor: Dalgas Avenue 54, 8000 Aarhus C

Din Vinbar

Din Vinbar er beliggende i den charmerende og hyggelige Jægergårdsgade, hvor vinbaren åbnede i juni 2017. Navnet Din Vinbar kommer af, at kunderne føler sig velkomne fra det øjeblik, de ankommer. Snup et godt glas i solen på Din Vinbar.

Hvor: Jægergårdsgade 21A st., 8000 Aarhus C

Flere restaurant nyheder...

1 svar

  1. Ron Well siger:

    wow awesome vine. godt valg til en romantisk middag