Guide: Lækker sushi i København

thumb image

Er du vild med sushi finder du her inspiration til fem lækre steder, der serverer sushi i København. 


Uramaki, futomaki, hosomaki eller nigiri – måske bedre kendt under betegnelsen sushi er en yderst populær spise. Er du selv vild med de japanske ruller med fersk fisk og ris, er her fem gode sushirestauranter i København.

Hatoba

Foto: Hatoba Sushi

Med udsigt til vandet på det centrale Islands brygge på Amager, kan du nyde retter fra det japanske køkken på sushirestauranten Hatoba. Her serveres moderne mad, hvor man trods en stor passion og respekt for det japanske køkken også forsøger at udfordre det traditionelle sushikøkken med spændende og smagfulde sushivarianter, der blandt andet krydres med hjemmelavede saucer og friske krydderurter.

Hvor: Islandsbrygge 9, 2300 København S


Book bord på Hatoba ➤

Sticks’n’Sushi

Foto: Sticks’n’Sushi

Sticks’n’Sushi var en af de første sushirestauranter i København, da de åbnede i Nansensgade tilbage i 1994. I dag har de 12 restauranter i Storkøbenhavn. Her bygger konceptet, som navnet også lægger op til, på et stort udvalg af sushi og yakatori-sticks, men der serveres også et hav af små, simple delikatesser og snacks.

Hvor: Nansensgade 59, 1366 København K


Book bord på Sticks'n'Sushi ➤

Damindra

Foto: Damindra

I Holbergsgade i indre by finder du Restaurant Damindra, der inviterer på unik japansk kogekunst. Her kan du smage på traditionelle, men eksperimenterende retter fra det japanske køkken, tilberedt af danske og skandinaviske råvarer. Køkkenchefen er den japanske stjernekok Taka Mishimura, der repræsenterer det eksperimenterende køkken. Ud over sushi byder Damindra også på retter som kushiyaki, små træspyd med grillet kød, fisk eller grøntsager og toban yaki, som er fintskåret lynstegt kød og grønt, der tilberedes på keramikfade og serveres sydende varmt.

Hvor:
Holbergsgade 26, 1057 København K


Book bord på Damindra ➤

Sushi Lovers Torvehallerne:

Foto: Sushi Lover

Midt i det altid velbesøgte og pulserende Torvehallerne, ligger Sushi Lovers, hvor du kan sidde og nyde din mad i baren med udsigt til sushikokkene, der har travlt med at tilberede de altid friske råvarer. Filosofien bag handler om respekt for håndværket og smagen og restauranten arbejder altid på at udvikle sig og skabe nye og mere velsmagende sushikombinationer. Derfor er Sushi Lovers også i både 2013 og 2014 blevet udvalgt til at deltage i World Sushi Cup i Tokyo.

Hvor: Rømersgade 18, Stade G10, 1362 København K


Book Bord på Sushi Lovers ➤

Dinner Sushi

foto: Dinner Sushi

Tæt på Forum på Frederiksberg ligger Dinner Sushi, med det populære koncept: Spis, hvad du kan. Her kan du få alle de frisklavede sushi retter, som du kan spise. Du kan bestille lige netop det, du kan tænke dig fra ad libitum menukortet, der byder på alt, hvad et ægte sushihjerte begærer. Ud over sushi bydes der også på forretter, yakatoristicks og dessert. Et godt sted at stille den store sult til en god pris.

Hvor: H.C.Ørsteds vej 33, 1879 Frederiksberg C


Book bord på Dinner Sushi ➤

You may also like...