Guide: Her skal du spise morgenmad i København

thumb image

Det vrimler med lækre morgenmadsrestauranter i København. Vi har samlet en guide med nogle af byens bedste morgenmadssteder.

Brunch er et hit – men det er ikke altid, at man har en hel formiddag til at sidde og nyde lækkerierne. Derfor har vi samlet en guide med gode morgenmadsrestauranter, hvor du kan kigge forbi til hverdag inden arbejde. Læs med her.

Fælles for alle stederne på listen er, at de åbner kl. 07:00-08:30 på hverdage.

Mirabelle

Foto: Mirabelle

Mirabelle er en ægte Nørrebro-darling, der både er et bageri, en café, et takeaway-sted og en restaurant. Til morgen kan du nyde deres skønne bagværk såsom croissanter, surdejsbrød og rugbrød. Herudover er der morgenmadsklassikere som havregrød og yoghurt på menuen samt brunchfavoritter som fx Eggs Benedict – og naturligvis lækker kaffe.

Åbner: kl. 08.30 alle ugens dage (bageriets takeaway-luge har åbent allerede fra kl. 07.00, hvis du vil have lidt lækkert bagværk med på farten)

Hvor: Guldbergsgade 29, 2200 København N


Læs mere om Mirabelle ➤

108 Hjørnet

For enden af Strandgade på Christianshavn finder du restaurant 108, der også er kendt som Nomas hverdagsrestaurant. 108 er en populær michelin-restaurant, men vidste du, at du også kan kigge forbi til morgenmad og frokost? I ‘Hjørnet’ af deres bygning serveres bagværk, skyr, pølser, æg, god kaffe og andre morgenmadslækkerier fra kl. 08.00 alle ugens dage.

Åbner: kl. 08:00 alle ugens dage

Hvor: Strandgade 108, 1401 København K


Læs mere om 108 ➤

Hønen og Ægget

Foto: Hønen & Ægget

Hvis du craver god morgenmad og bor tæt på Øster Farimagsgade 16, så er du heldig! Der er nemlig lækre retter på menuen allerede fra kl. 07:00 – vågn op med en god kop kaffe og sæt tænderne i æggekage, yoghurt, peanutbuttermad, pariser toast og mange andre lækkerier.

Åbner: kl. 07.00 tirs-fra og 09:00 lør-søn

Hvor: Øster Farimagsgade 16A, 2100 København Ø


Læs mere om Hønen & Ægget ➤

Nimb Brasserie

Foto: Nimb Brasserie

På Nimb Brasserie kan du starte dagen med lækker morgenmad i hyggelige omgivelser. De åbner kl. 07:00 alle ugens dage og serverer en lækker morgenmadsbuffet med alt fra æg og pølser over i skyr og chiagrød. Vil du hellere vælge selv, så har de også et a la carte kort med alverdens lækre morgenmadsretter at vælge i blandt.

Åbner: kl. 07:00 alle ugens dage

Hvor: Bernstorffsgade 5, 1577 København V


Læs mere om Nimb Brasserie ➤

Far’s Dreng

Foto. Far’s Dreng

Far’s dreng er et rigtig populært brunchsted, der har åbent alle ugens dage – og i hverdagene åbner de allerede kl. 08:00, så du kan nå forbi til en tidlig gang morgenmad. Nyd vafler, croissanter, skyr, morgengrød, acaibowl og meget andet. Du kan gøre dine kolleger misundelige og tage din morgenmad med på kontoret to-go.

Åbner: kl. 08:00 man-fre og kl. 09:00 lør-søn

Hvor: Ny Adelgade 7 & Rosengården 12, København K


Læs mere om Far's Dreng ➤

Sidecar

Foto: Sidecar

Weekendbrunch på Sidecar er ofte fuldt booket lang tid i forvejen – men du kan også sagtens kigge forbi i hverdagene allerede fra klokken 08:00, hvor der serveres forskellige mindre morgenmadsretter samt en større morgenmadstallerken (også en vegansk version). Herudover er der lækre juices på menuen samt masser af kaffe og te.

Åbner: kl. 08:00 man-fre og 09:30 lør-søn

Hvor: Skyttegade 5, 2200 København N


Læs mere om Sidecar ➤

Bistro Royal

Foto: Bistro Royal

Bistro Royal er en af Madklubbens restauranter i hjertet af København. Her kan du kigge forbi til morgenmad fra kl. 08:00 mandag til fredag, og menukortet er spækket med lækre retter! Hvis du ikke kan vælge, så kan du også snuppe en af deres combos ‘Morgenmad Royal’ eller ‘Den kalorielette’.

Åbner: kl. 08:00 man-fre og kl. 10:00 lør-søn

Hvor: Kongens Nytorv 26, 1050 København K


Læs mere om Bistro Royal ➤

The Union Kitchen

Foto: The Union Kitchen

The Union Kitchen er stedet, du skal tage hen, hvis du har lyst til lækre brunchfavoritter en tidlig morgen til hverdag. De slår dørene op allerede kl. 07:30, og på menuen er der alt fra en skøn brunchtallerken, over i grønne salater til mere eksotiske retter som ‘Shakshuka’ – en lækker nordafrikansk ret med tomater, chili, paprika, løg, feta og æg.

Åbner: kl. 07:30 man-fre og kl. 08:00 lør-søn

Hvor: Store Strandstræde 21, 1255 København K


Læs mere om The Union Kitchen ➤

Granola

Granola er et hyggeligt spisested på Værnedamsvej, der serverer god mad dagen lang. De er især kendt for deres morenmad, og hver dag kl. 07:00 slår de dørene op for de morgenfriske, der gerne vil starte dagen med en god kop kaffe eller en god bid mad. Røræg, havregrød, croissanter, pandekager og croque madame er blot nogle af retterne på morgenmadskortet.

Åbner: kl. 07:00 man-fre og 09:00 lør-søn

Hvor: Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C


Læs mere om Granola ➤

Mad & Kaffe

Foto: Mad & Kaffe

Det kan være svært at få bord til brunch i weekenden på det populære Mad & Kaffe, men heldigvis kan du også få de præcis samme skønne retter i hverdagene fra kl. 08:30. Et godt tip til dig der er på udkig efter en god hverdagsmorgenmad med brunch-vibe. Konceptet er, at du sammensætter dit eget morgenmadsbræt med 3, 5 eller 7 småretter.

Åbner: kl. 08:30 alle ugens dage

Hvor: Sønder Boulevard 68, 1720 København V og Tyrolsgade 6, 2300 København S


Læs mere om Mad & Kaffe ➤

Sokkelund

Sokkelund er en kendt café på Frederiksberg, der leverer ægte pariserstemning og en pokkers god morgenmad. Kig forbi mandag til fredag fra kl. 08:00 og nyd alle deres klassiske morgenmadsretter – croissanter, omelet, røræg, yoghurt, pandekage, croque madame – you name it!

Åbner: kl. 08:00 man-fre og kl. 09:30 lør-søn

Hvor: Smallegade 36, 2000 Frederiksberg


Læs mere om Sokkelund ➤

You may also like...