Guide: Gode restauranter i Vejle

thumb image

Leder du efter et sublimt spisested i Vejle? Her er 5 bud på gode restauranter i Vejle, som du bør besøge. 

Vejle har lidt af det hele! Lige fra flot natur og fjord over i byliv og spændende arkitektur til historie og ikke mindst fremragende spisesteder. De seneste år har Vejle i høj grad formået at sætte sig på det gastronomiske Danmarkskort, og i februar 2018 sørgede MeMu for at trække en Michelin-stjerne til byen. Her får du en guide med fem bud på gode restauranter i Vejle.

Treetop Restauranten

Foto: Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel

Treetop Restauranten er beliggende på det skønne 4-stjernede hotel Munkebjerg ved Vejle Fjord. Det er en gourmetrestaurant, hvor der venter dig en absolut unik madoplevelse – og en unik udsigt over skov og fjord oveni hatten. I køkkenet lader de sig inspirere af, hvad hele verden har at byde på – de nordiske udtryk og de klassiske franske smage spiller en stor rolle, men de låser sig ikke fast på noget.

LÆS OGSÅ: Interview med køkkenchefen på Tree Top Restauranten. 

Hvor: Munkebjergvej 125, 7100


Book bord på Treetop ➤

MeMu Bistro & Bar

Foto: MeMu Bistro & Bar

Det er naturligvis oplagt at prøve byens nye Michelin-restaurant MeMu, men lillesøsteren til Michelin-restauranten MeMu er også et besøg værd – den hedder MeMu Bistro & Bar. MeMu Bistro & Bar er en moderne bistro, hvor du kan få god enkel mad, som er lavet med udgangspunkt i det klassiske håndværk og årstidens friske råvarer. Stemningen er uformel, betjeningen er uhøjtidelig og rammerne er afslappende. Hvis du ikke har penge nok på kontoen til at spise på Michelin-MeMu, så er deres bistro-søster et god bud på en god spiseoplevelse til overkommelige priser.

Hvor: Orla Lehmannsgade 3 A, 7100 Vejle


Book bord på MeMu Bistro & Bar ➤

Remouladen

Foto: Remouladen

Restaurant Remouladen har til huse på lystbådehavnen i Vejle. Her kan du nyde en fantastisk udsigt og ikke mindst en sublim spiseoplevelse. På Remouladen er smagen og de gode råvarer i fokus. Håndværksmæssigt trækkes der tråde til det danske køkken og den franske madlavnings tradition, men maden er ikke begrænset til en bestemt stil.

Hvor: Stævnen 55, 7100 Vejle


Book bord på Remouladen ➤

Vedelsborg

Foto: Vedelsborg

I Vedelsgade centralt i Vejle ligger Restaurant Vedelsborg, og her laver de mad, der pirrer dine smagsløg. Retterne tager udgangspunkt i årstidens bedste råvarer og tilberedes med omhu og respekt. Vedelsborg har efterhånden mange år på bagen, og de bliver fortsat ved med at overraske med deres gode gastronomiske oplevelser. En vaskeægte Vejle-favorit!

Hvor: Vedelsgade 59, 7100 Vejle


Book bord på Vedelsborg ➤

Madindustrien

Foto: Madindustrien

Ved Dæmningen i Vejle finder du Madindustrien, og her kan du se frem til et velsmagende måltid til fornuftige priser. Retterne tager udgangspunkt i de friske danske råvarer og kokkereres af talentfulde kokke. Menukortet er simpelt, råvarerne er gode, servicen er i top og priserne i bund – Madindustrien er et skønt spisested, hvor du kan komme ofte uden at blive ruineret.

Hvor: Dæmningen 42 B, 7100 Vejle


Book bord på Madindustrien ➤

You may also like...