Nørrebro: 7 suveræne spisesteder og restauranter

thumb image

På det livlige og farverige Nørrebro finder du et mangfoldigt restaurantlandskab, der byder på alverdens gastronomiske oplevelser. Her får du et bud på nogle af de steder, hvor du kan spise godt på Nørrebro.   

1. Cicchetti

På den travle og charmerende Nørrebrogade finder du det lille lokale italienske spisested Cicchetti. Her serverer de små italienske snacks og gode italienske vine. Al maden laves fra bunden med ægte kærlighed til det italienske køkken, og på menuen finder du et bredt udvalg af fritterede lækkerier, italienske oste, salumi og prosciutto, crostini, grøntsagsretter, fiskeretter, kødretter og desserter.

Hvor: Nørrebrogade 56, 2200 Kbh N


Bestil bord på Cicchetti her ➤

2. 20A

I den hippe Ravnsborggade på Indre Nørrebro finder du restaurant 20A – Et hyggeligt spisested med franske undertoner. Hos 20a kan du nyde dagens ret, lavet med kærlighed og af sæsonens bedste råvarer. De er særligt glade for det franske køkken og de franske vine, men uden at være dogmatiske. Kig forbi til en hyggelig aften i intime omgivelser med en behagelig atmosfære.

Hvor: Ravnsborggade 20A, 2200 Kbh N


Bestil bord på 20a her ➤

LÆS OGSÅ: 7 gode restauranter på Vesterbro

Hvor: Ryesgade 30A, 2200 København N


Bestil bord på Forketta her ➤

4. Bæst

Endnu en italiener på listen? Ja! Ingen tur til Nørrebro uden et smut på restaurant Bæst. Den anerkendte britiske avis The Guardian har udråbt restauranten til det 8. bedste pizzeria i hele verden. Og det er ikke uden grund! Pizzaerne er sprøde, bløde, lavet af økologiske råvarer og med hjemmelavet mozzarella af mælk fra egne køer. Løber dine tænder også i vand?

Hvor: Guldbergsgade 29, 2200 Kbh N


Bestil bord på Bæst her ➤

LÆS OGSÅ: 8 formidable spisesteder på Frederiksberg

5. Madklubben Nørrebro 

Skal middagen være billig og god, så er Madklubben Nørrebro et oplagt sted. Her får du én ret til 100,-, to retter til 150,- og hele 3 retter til kun 200,-. Menukortet henter inspiration fra de mellemøstlige strømninger, der løber gennem Nørrebro-kvarteret og flere af retterne kreeres over åben ild på restaurantens kæmpe specialfremstillede grill.

Hvor: Sortedam Dossering 7C, baghuset, 2200 Kbh N


Bestil bord på Madklubben Nørrebro her ➤

6. Manfreds

Jægersborggade på Nørrebro er en af de mest populære gader i hele København. Blandt gadens mange butikker, delikatesser, caféer og restauranter finder du restaurant Manfreds. Manfreds er Michelin-restauranten Relæs lillebror, og her kan du forkæle ganen med rustik hverdagsmad, der er tilberedt af økologiske råvarer af højeste kvalitet. Her er åbent til både frokost og aften.

Hvor: Jægersborggade 40, 2200 Kbh N


Bestil bord på Manfreds her ➤

7. Sidecar

Mangler du et spisested til brunch eller frokost? Så kig forbi Sidecar i Skyttegade. Sidecar er en lille lokal københavnerperle, hvor du kan kigge forbi til en smagfuld og hyggelig omgang morgenmad, brunch eller frokost. Om aftenen tager MAOBAO Street Food over og serverer smagfulde og budgetvenlige asiatiske retter samt gode læskende cocktails.

Hvor: Skyttegade 5, 2200 Kbh N


Bestil bord på Sidecar her ➤

You may also like...