Guide: Smagsoplevelser i Kødbyen

thumb image

Kunne du godt tænke dig at udforske de mange kulinariske oplevelser i Kødbyen, får du her fire gode bud på, hvad du kan sætte tænderne i.  


I de gamle slagterihaller i Kødbyen, der ligger i den pulserende københavnske bydel Vesterbro, kan du opleve et mekka af restauranter, der serverer kulinariske oplevelser fra alle verdenshjørner. Vi har samlet fire af dem til inspiration her.

KUL

Foto: KUL

Er du til gourmet grillmad, så skal du helt sikkert besøge Restaurant KUL. Her bliver mange retter, som navnet antyder, tilberedt over ild på deres specialfremstillede grille og ovne. Restauranten har et multinationalt menukort, men er især inspireret af San Francisco og det Californiske køkken. Anretningerne serveres i forretsstørrelser, så du selv kan sammensætte dit helt eget måltid fra menuen, der varierer efter sæson. Det er også muligt at bestille 5 – og 7-retters serveringer efter kokkens valg både med og uden vin.

Hvor: Høkerboderne 16B-20, 1712 København V.


Book bord på KUL ➤

 

Gorilla

På Flæsketorvet i Kødbyen ligger Restaurant Gorilla. I de rå industrilokaler med plads til 220 personer kan du sætte tænderne i alverdens retter fra brisket sliders til østers – så der er noget for enhver smag. Menuen består af delevenlige snacks og al’a carte-retter, så man har mulighed for at byde ganen på lidt af hvert. Har du svært ved at beslutte dig, kan du også overlade valget til køkkenet, der kan sammensætte 10 –  eller 15 – retters serveringer.

Hvor: Flæsketorvet 63, 1711 København V.


Book bord på Gorilla ➤

Kødbyens Fiskebar

Foto: Kødbyens Fiskebar

I den gamle hovedindgang til Kød- og Flæskehallen i Kødbyen er flæsk og kød i dag skiftet ud med friske fisk og skaldyr. Er du til alt godt fra havet, er Kødbyens Fiskebar bestemt et besøg værd. Her er det bedste fisk og skaldyr fra vandene omkring os i højsædet, og menukortet byder blandt andet på et stort udvalg af friske østers, muslinger og fisk fra dagens fangst. Skal det hele ikke gå helt i fisk, er der også både vegetar – og kødretter at finde på menukortet.

Hvor: Flæsketorvet 100, 1711 København V


Book bord på Kødbyens Fiskebar ➤


BOB – BioMio Organic Bistro

Foto: BOB

På Halmtorvet i den ikoniske Bosch bygning finder du BOB – BioMio Organic Bistro. Her serveres velsmagende mad i moderne bistro-stil, og der bydes på retter som tatar, grillet okseburger og dagens husmandskost. Bistroen er en af de 100 procent certificerede økologiske spisesteder i København og alt mad og drikke er økologisk eller biodynamisk.

Hvor:
Halmtorvet 19, 1700 København V


Book bord på BOB ➤

 

You may also like...