10 spisesteder du skal prøve på Nørrebro

thumb image

Det vrimler med gode restauranter og spisesteder på hippe Nørrebro i København. Mangler du inspiration til, hvad du skal besøge næste gang, du befinder dig i bydelen, så har du her 10 bud på steder, der kan få mundvandet til at løbe hos de fleste.

OMAR

Foto: OMAR

På OMAR kan du sætte tænderne i en 8 retters menu til blot 300 kr., hvor man kommer igennem 8 komponerede retter med forskellige smagsindtryk. Restauranten kalder deres mad for comfort food med yummifaktor klassiske smage tilsat OMAR’s skæve personlighed. Køkkenet er inspireret af mellemøsten, asien og sydamerika – ligesom de elsker det klassiske franske, middelhavskøkken og også det danske. De mixer alt, så længe det smager godt.

Hvor: Refsnæsgade 32, 2200 København N


Book bord på OMAR ➤

Thai Pan

Foto: Thai Pan

Thai Pan ligger smukt placeret langs søerne i København. Her serveres ægte thairetter baseret på gamle familieopskrifter. På Thai Pan bliver du taget med til østen til en autentisk middag i hyggelige omgivelser.

Hvor: Korsgade 1, 2200 København N


Book bord på Thai Pan ➤

Cicchetti

Foto: Cicchetti

Er du glad for det italienske køkken, skal du prøve det lille italienske spisested Cicchetti. Ciccheti betyder små, italienske snacks til et glas vin eller to, og det er præcis det, som stedet tilbyder. Her kan du gå på opdagelse i alverdens små retter, som fritterede lækkerier, italienske oste, salumi og prosciutto, der selvfølgelig er lavet helt fra bunden.

Hvor: Nørrebrogade 56, 2200 København N


Book bord på Cicchetti ➤

Nørrebro Bryghus

Foto: Nørrebro Bryghus

Det økologiske Nørrebro Bryghus er kendt for at lave noget af Københavns bedste øl, men udover at nyde en øl i glas, kan du også byde smagsløgene på en middag i restauranten, hvor øl også ofte optræder på tallerken som ingrediens eller krydderi.

Hvor: Ryesgade 3, 2200 København N


Book bord på Nørrebro Bryghus ➤

Restaurant Relæ

Foto: Relæ

I en kælder på Ydre Nørrebro i København finder du Michelin-restauranten Relæ. Her er konceptet enkelt: Velsmagende mad uden dikkedarer. Restauranten, der kun bruger økologiske råvarer, har opnået det økologiske guldmærke, så her kan du også spise med god samvittighed.

Hvor: Jægersborggade 41, 2200 København N


Book bord på Relæ ➤

Guldkroen

Foto: Guldkroen

På Guldkroen banker hjertet for det danske køkken. Her får du serveret danske klassiske retter i hjemlige rammer. Så hvis du er vild med traditionel dansk kromad, hvor der ikke spares på smør og fløde, så skal du uden tvivl besøge Guldkroen.

Hvor: Fredensgade 11a, 2200 København N


Book bord på Guldkroen ➤

20a

Foto: 20a

På 20a, der ligger på Ravnsborggade på indre Nørrebro, har de foden solidt placeret i det franske køkken, men de henter også gerne inspiration fra andre landes køkkener. Her kan du nyde et godt måltid i hyggelige omgivelser.

Hvor: Ravnsborggade 20a, 2200 København N


Book bord på 20a ➤

PROVINS

Foto: Provins

På PROVINS i Rantzausgade kan du få god gammeldaws dansk mad. Her dufter af mormors deller og farmors kyllingesteg. Det hele bliver serveret i historiske lokaler, der under besættelsen husede en berygtet stikker, Mr. Smile. Så er du til tarteletter, biksemad og andre retter fra en svunden tid, så bør du slå et smut forbi her.

Hvor: Rantzausgade 44, 2200 København N


Book bord på PROVINS ➤

Cock’s & Cows

Foto: Cock’s & Cows

Er du til saftige burgere i alverdens afskygninger og sprøde pommes, er Cock’s & Cows stedet, du skal besøge. Til din burger kan du få selskab af lækre Cocktails ligesom stedet også tilbyder milkshakes lavet af økologisk is fra Hansen Flødeis.

Hvor: Ravnsborggade 14, 2200 København N


Book bord på Cock's & Cows ➤

You may also like...