Restaurant Glød åbner i Adelgade

thumb image

Fredag d. 13. april slår Restaurant Glød dørene op for første gang på Adelgade i hjertet af København. Her er en afslappet atmosfære og mad lavet med kærlighed.

I morgen får København et nyt hyggeligt spisehus, når Restaurant Glød åbner for første gang i Adelgade. Her kan du forvente at få serveret gedigen og ærlig mad, lyder det fra restauranten.

Navnet Glød udspringer af en fælles passion og glæde ved at skabe gode smagsoplevelser og hygge om gæsterne. At spise hos Glød skal være som at spise ude og føle sig hjemme.

Hygge, duft og smag

På stedet arbejdes der med sæsonens råvarer, ganske dogmefrit, men med en masse kærlighed til maden. Forrest i køkkenet står Camilla Noe Kristensen, som kommer fra Den Røde Cottage.

Det er ikke noget hokus pokus over det, der bliver serveret – det er mad helt nede på jorden, hvor duften og smagen er i højsædet.

Hos Glød ønsker man at skabe et hyggeligt rum, som gæsterne har lyst til at besøge. Maden bliver serveret med henblik på at dele, hygge og smage. Uanset om du er til salte, sprøde snacks og et glas vin i baren eller et reelt måltid i restauranten med kød og fisk fra grillen, friske grøntsagsretter eller lidt fra det søde køkken.

Snak om vinen

Når det kommer til vin, vil du blive forkælet af Mikkel Lynge, som tidligere har været souschef på Kadeau København, Geranium & Uformel, og som senest var restaurantchef og sommelier på Nabo.

Vinstilen på stedet spænder fra de klassiske stilarter til den frie vin. Altid med renhed og et klart udtryk, så det både er forståeligt for alle og samtidig gør plads til en snak ved bordet om vinen.

Bag Glød står Rasmus Friis / Tetris A/S, der har udviklet ejendommen Turbinehuset i Adelgade, hvor restauranten ligger, og Anita Klemensen, som tidligere drev Den Røde Cottage i Klampenborg.

Hvor: Adelgade 12, 1304 København K
Hvornår: 13. april 2018


Book bord på Glød ➤

You may also like...