Guide: Spis med udsigt i Rungsted

thumb image

Leder du efter et sted at få stillet sulten med flotte omgivelser i Rungsted, så er du kommet til det helt rigtige sted! Her får du seks bud på steder med en skøn udsigt.


I Rungsted kan du, udover at opleve ægte nordsjællandsk stemning og idyl, få alverdens gode smagsoplevelser, der spænder vidt fra store bøffer til det orientalske køkken. Her er inspiration til seks spisesteder i dejlige omgivelser.

No. 22 Bistro

No. 22 Bistro Rungsted

Foto: No. 22 Bistro

Lige i smørhullet af Rungsted Havn ligger No22 Bistro, hvor franske og danske traditioner mødes. Her kan du opleve livlig promenadestemning og nyde den fine udsigt ved havnen, mens du spiser retter som moules frites, bouillebaisse eller No22’s skaldyrstoast.

Hvor: Rungsted Havn 22, 2960 Rungsted


Book bord på Bistro no. 22 ➤

Club Riva

Foto: Club Riva

Club Riva ligger også med udsigt til vandet i Rungsted Havn. Restauranten byder både på mad til frokost og aften, og i weekenden er der også mulighed for fest og dans på deres natbar. På menuen er der steaks, spareribs og tun-tatar, samt traditionelle retter som stegt flæsk.

Hvor: Rungsted Havn 28, 2960 Rungsted Kyst


Book bord på Club Riva ➤

Rungstedgaard

Foto: Rungstedgaard

På Rungstedgaard inviterer de hver søndag på overdådig brunchbuffet, med alt hvad hjertet begærer: hjemmebag, ost, pølser, æg, smoothie, pandekager og meget, meget mere. Udover alverdens godt til ganen, får du også kaffe, te, juice, spumante og bloody mary shots, hvilket er inkluderet i prisen. Skal man ud med hele familien, også de helt små, er der børnebuffet og legerum til de mindste. Så her er lagt op til en hyggelig formiddag, hvor du kan få stillet den store sult.

Hvor: Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst


Book bord på Rungstedgaard ➤

Rungsted kro

Foto: Rungsted Kro

Rungsted Kro holder til i det 400 år gamle bindingsværk ved Rungsted Kyst med udsigt ud over Øresund. Her får du kvalitetsmad til både hverdag og fest. I de smukke omgivelse på kroen kan du nyde både smørrebrød og klassiske, danske retter krydret med et ordentligt drys dansk krohygge.

Hvor: Rungstedvej 84, 2960 Rungsted Kyst


Book bord på Rungsted Kro ➤

MASH

Foto: MASH

På MASH, der ligger på havnen i Rungsted med en fantastisk udsigt over Øresund, finder du alt det bedste fra den amerikanske steak-tradition. Sæt dig i de karakteristiske, røde lædersofaer og spis store, saftige bøffer, der er særligt udvalgt og udskåret af det bedste kvæg i verden. Er du ikke så meget til kød, er der også både fisk og salater på menuen.

Hvor: Rungsted Havn 42, 2960 Rungsted


Book bord på MASH ➤

Wokshop Rungsted

Foto: Wokshop Rungsted

På Wokshop i Rungsted havn, kan du med en lækker udsigt over Øresund sætte tænderne i alt det bedste fra det thailandske køkken. Madens friskhed, autencitet, aroma og spicyness, der er kendetegnende for det asiatiske køkken, tager straks smagsløgene med på rejse til de mere østlige himmelstrøg.

Hvor: Rungsted Havn 34, 2960 Rungsted


Book bord på Wokshop ➤

You may also like...