Guide: Spis med udsigt i Rungsted - DinnerBooking Blog
thumb image

Guide: Spis med udsigt i Rungsted

Leder du efter et sted at få stillet sulten i Rungsted, får du her seks bud på steder, som du kan besøge.


I Rungsted kan du, udover at opleve ægte nordsjællandsk stemning og idyl, få alverdens gode smagsoplevelser, der spænder vidt fra store bøffer til det orientalske køkken. Her er inspiration til seks spisesteder, du kan prøve.

Club Riva

Foto: Club Riva.

På Club Riva kan du nyde din mad med udsigt til vandet i Rungsted Havn. Restauranten byder både på mad til frokost og aften, og i weekenden er der også mulighed for fest og dans på deres natbar. Menuen byder både på retter som steaks, spareribs og tun-tatar samt traditionelle retter som den danske nationalspise stegt flæsk.

Hvor: Rungsted Havn 28, 2960 Rungsted Kyst


Book bord på Club Riva ➤

Rungstedgaard

Foto: Rungstedgaard

På Rungstedgaard inviterer de hver søndag på overdådig brunchbuffet, med alt hvad hjertet begærer af hjemmebag, ost, pølser, æg, smoothie, pandekager, hjemmelavet syltetøj og meget, meget mere. Udover alverdens godt til ganen får du også kaffe, te, juice, spumante og bloody Mary shots at skylle ned med inkluderet i prisen. Skal man ud med hele familien, også de helt små, er der børnebuffet og legerum til de mindste. Så her er lagt op til en hyggelig formiddag, hvor du kan få stillet den store sult.

Hvor: Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst


Book bord på Rungstedgaard ➤

Rungsted kro

Foto: Rungsted Kro.

Rungsted Kro holder til i det 400 år gamle bindingsværk ved Rungsted Kyst med udsigt ud over Øresund. Her får du kvalitetsmad til både hverdag og fest. I de smukke omgivelse på kroen kan du nyde både smørrebrød og klassiske danske retter krydret med et ordentligt drys ægte dansk krohygge.

Hvor: Rungstedvej 84, 2960 Rungsted Kyst


Book bord på Rungsted Kro ➤

MASH

Foto: MASH

På MASH, der ligger på havnen i Rungsted med en fantastisk udsigt over Øresund, finder du alt det bedste fra den amerikanske steak-tradition. Her kan du, i de karakteristiske, røde lædersofaer – og stole, sætte tænderne i store, saftige bøffer, der er særligt udvalgt og udskåret af det bedste kvæg i verden. Er du ikke så meget til kød, er der også både fisk og salater på menuen.

Hvor: Rungsted Havn 42, 2960 Rungsted


Book bord på MASH ➤

Wokshop Rungsted

Foto: Wokshop Rungsted

På Wokshop i Rungsted havn, kan du med en lækker udsigt over Øresund sætte tænderne i alt det bedste fra det thailandske køkken. Madens friskhed, autencitet, aroma og spicyness, der er kendetegnende for det asiatiske køkken, tager straks smagsløgene med på rejse til de mere østlige himmelstrøg.

Hvor: Rungsted Havn 34, 2960 Rungsted


Book bord på Wokshop ➤

Sticks’n’Sushi

Foto: Sticks’n’Sushi

På Sticks’n’Sushi i Rungsted havn, kan du, mens du spiser, nyde udsigten til vandet. På Sticks’n’Sushi bygger konceptet, som navnet også lægger op til, på et stort udvalg af sushi og yakatori-sticks, men der serveres også et hav af små, simple delikatesser og snacks.

Hvor: Rungsted Havn 32-34, 2960 Rungsted Kyst


Book bord på Sticks'n'Sushi ➤

Flere restaurant nyheder...