Guide til fars dag i Aarhus: Her kan du invitere ham på middag

thumb image
Foto: Rømer

Den 5. juni er det fars dag, og far skal selvfølgelig fejres og forkæles på denne dag. Du kan derfor bruge anledningen til at invitere hovedpersonen på en god middag. Vi guider dig til fem spisesteder i Aarhus.

Er du i tvivl om, hvordan du skal overraske din, eller dine børns, far på Fars dag? Med en middag selvfølgelig.

Her får du fem spændende spisesteder i Aarhus, som du kan gå direkte efter eller lade dig inspirere af.

Klokken Aarhus: Dansk mad, når det er bedst

Tarteletter, bøfsandwich og sprødstegt rødspættefilet. Disse danske klassikere er noget af det, du kan forvente på menukortet hos Klokken Aarhus. Er din far vild med en god klassiker og en kold øl, er dette stedet, du skal tage ham med på.

Vil du gå all in, har Klokken Aarhus sammensat en 4-retters menu til 395 kr. pr. person bestående af et miks af klassiske og nyskabende sammensætninger.

Hvor: Mindegade 6, 8000 Aarhus C

Det Glade Vanvid: En aften i gourmetens tegn

På havnen byder Brødrene Koch indenfor til all inclusive middag i deres evigt populære restaurant, Det Glade Vanvid. Her får du og din far en helaftensoplevelse med enestående smagsoplevelser på tallerkenen og i glasset.

På menuen finder du lige nu kreationer som pocheret skærising med asparges, glaseret dansk gris med persille blanquette sauce og karamelliseret butterdej med rabarberpuré og hvid chokolademousse.

Sæt bare kursen mod havnen for en hyggelig aften.

Hvor: Pakkerivej 2, 8000 Aarhus C

Köd: Bøffer af højeste kvalitet

Går I direkte efter gode bøffer, så tag på Köd. Her serveres kød af den fineste kvalitet i form af bøffer fra de bedste udskæringer fra både Danmark, USA og Uruguay.

Tilbehøret kan I frit vælge fra menukortet, så I sammensætter præcis den menu, I gerne vil have. Smørsauterede svampe, chili fries, sprød salat og cremet bearnaise er noget af det, I kan forvente.

Hvor: Åboulevarden 23, 8000 Aarhus C

Rømer: Social dining i latinamerikanske rammer

Er din far til de mere eksotiske smage? Og sætter I pris på et socialt måltid?

Så skal du invitere din far med på den hyggelige latinamerikanske restaurant, Rømer. Her kan I frit vælge mellem et udvalg af delevenlige retter, blandt andet tacos med svinenakke, ceviche af tun, friterede padron-peber og farseret vagtel.

Vil I spice mandagen op, har Rømer et bredt udvalg af forfriskende cocktails.

Hvor: Åboulevarden 50, 8000 Aarhus C

Restaurant NorR: Danske klassikere med et ny-nordisk strejf

Er dit far et madøre, har du garanteret lyst til at forkæle ham med et dejligt måltid af friske sæsonråvarer. Og det er netop, hvad du får hos Restaurant NorR.

Menukortet er inspireret af den nordiske madkultur, og derfor kan I sætte tænderne i alt fra krondyrsfilet med nye kartofler og helstegt rødspætte med årstidens grønt.

Hvor: Marselisborg Havnevej 46D, 8000 Aarhus C

You may also like...