Top 3: Her er maj måneds gæstefavoritter i København

thumb image

To nye restauranter og en gammel kending er på top 3 over bedst anmeldte spisesteder i maj måned. Du kan se de tre gæstefavoritter her og blive inspireret til din næste madoplevelse.

Sommeren har netop meldt sin ankomst. Det samme har vores liste over gæsternes favoritspisesteder i København for maj måned. Tager man et kig på listen, er man ikke i tvivl. Fine dining i tophyggelige omgivelser er et stort hit blandt gæsterne.

Læs med her og se de tre restauranter, der har trukket et hav af gode anmeldelser i løbet af årets sidste forårsmåned.

Nr. 3: Brasserie Barner

På Østerbro finder du den hyggelige Brasserie Barner. Manden bag det lille franske brasserie er Allan Bærentzen, der har en fortid som køkkenchef på den populære restaurant Sokkelund.

Stedet hyldes for dets lille, men skarpe, menukort, der tæller smagfulde og delevenlige serveringer til både frokost og aften. Lige nu kører de en delemenu til 575 kr. pr. person, der byder på lækre starters, tatar af dansk okse, due med asparges og ramsløg samt en rabarberdessert med mælkecrumble og cremefraichesorbet.

Foruden sublim mad er betjeningen både venlig og nærværende. Ifølge gæsterne er det netop den høje kvalitet og rare atmosfære, der gør Brasserie Barner til et sted, man hurtigt forelsker sig i og vender tilbage til igen og igen.

Samlet score: 5,78 ud af 6

Hvor: Århusgade 1, 2100 København Ø

Nr. 2: Parsley Salon

I hjertet af Hellerup ligger den hyggelige fine dining-restaurant Parsley Salon. Stedet drives af ejer og køkkenchef Allan Schultz, der siden 1985 har bidraget til den gastronomiske scene blandt andet på Café Victor, La Cocotte og Restaurant Schultz.

På Parsley Salon er visionen at give dig en uforglemmelig madoplevelse. Der er sørget for alt, og med en 8-retterse menu bliver du forkælet med fantastiske smage, der trækker tråde til en kærlighed for klassisk kogekunst.

Lige nu indeholder menuen blandt andet den udsøgte Rossini Oscietra Caviar, fine fiskeserveringer af havtaske og helleflynder samt to serveringer til den søde tand bestående af hjemmelavet jordbæris og pocherede rabarber. Menuen koster 1100 kr. pr person, og du kan tilkøbe en tasting vinmenu fra 750 kr.

Løber din mund også allerede i vand? Parsley Salon inviterer indenfor fra tirsdag til fredag.

Samlet score: 5,84 ud af 6

Hvor: Strandvejen 203, 2900 Hellerup

Nr. 1: Restaurant Krebsegaarden

Det er en gammel kending, der indtager førstepladsen i maj måned. På Studiestræde i Indre By finder du nemlig gæstefavoritten Restaurant Krebsegaarden.

Så snart du træder ind i den hyggelige københavnergård, oplever du en helt særlig atmosfære. Det er bestemt ikke tilfældigt. Stedets udsmykning og menu er nemlig inspireret af baghusets Galleri Krebsen, der byder på diverse udstillinger i form af alt fra malerier, tekstiler, grafiske prints og skulpturer.

Lige nu prydes menuen på Krebsegaarden med himmelske klassikere som dampede hvide asparges med fjordrejer og hollandaise, grillet lam med rosmarin-glace og tzatziki og gammeldags æblekage.

Samlet score: 5,89 ud af 6

Hvor: Studiestræde 17, 1455 København K

You may also like...