Guide til fars dag i København: Fejr far med en god middag

thumb image
Foto: Nyhavns Færgekro

Den 5. juni er det fars dag. Far skal fejres og forkæles, og hvorfor ikke gøre det med en god middag. Her kan du blive inspireret af fem skarpe spisesteder i København.

Nu er det atter tid til at fejre far. Og han fortjener det bedste.

Så tag din, eller dine børns, far med ud til ‘a night on the town’, hvor I kan fejre dagen med en dejlig middag. Vi har udvalgt fem restauranter, hvor du kan forkæle din far. Lad dig inspirere!

Wining & Dining: Fransk gourmet og vin ad libitum

Er din far en rigtig livsnyder, så lad Wining & Dining på Gråbrødretorv stå for middagen. Disse kokke har erfaring fra Michelin-restauranternes verden, og den bruger de, når de kokkerer.

Samtidig bygger retterne på et særligt og gunstigt koncept, hvor du får serveret en lækker treretters og al den vin, du kan drikke, for 575 kr. Ikke dårligt, når livsnyderen skal forkæles. Bon appetit.

Pris: 575 kr. for 3-retters og vin ad libitum
Hvor: Wining & Dining, Gråbrødretorv 12, 1154 København K

H3 Amager Fiskehus: Friskfanget fisk og skaldyr

Moules frites med pommes frites. Koldrøget torskeryg med urtedressing, daikon og stikkelsbær. Kulmule med sæsonens asparges og caviar.

Hvis det lyder som noget for din far, så tag til Holmbladsgade, hvor H3 Amager Fiskehus serverer et hav af fristelser fra det danske farvand. Til herlighederne kan I blandt andet få serveret en kold øl fra det populære Krenkerup Bryggeri.

Pris: 445 kr. for 3-retters menu
Hvor: H3 Amager Fiskehus, Holmbladsgade 3, 2300 København S

MASH: Saftige bøffer af højeste kvalitet

Far skal hyldes med lækker mad. Og her kommer vi ikke udenom de lækre, saftige steaks. Så vend I bare snuden mod MASH, der findes flere steder i byen.

I kan også tage et smut ud af byen, nærmere Charlottenlund, hvor MASH huses i Skovriderkroen i skønne omgivelser overfor Charlottenlund Fort. Her kan I vælge alt fra dansk mørbrad til amerikansk ribeye og uruguaysk striploin. Tilsæt en fyldig rødvinssauce eller en cremet bearnaise.

Hvor: MASH Skovriderkroen, Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund

Nyhavns Færgekro: Klassikere på menuen

Er din far vild med traditionelle retter, er Nyhavns Færgekro bestemt et besøg værd. Her er der smørrebrød i lange baner, lune tarteletter og stegt flæsk på menuen. Mens stemningen er hyggelig, hjemlig og hjertelig. Ikke dårligt, når den gamle skal forkæles med et klassisk festmåltid.

Hvor: Nyhavns Færgekro, Nyhavn 5, 1051 København K

You may also like...