Guide til Fars dag i København: Fejr far med en god middag

thumb image

Den 5. juni er det fars dag. Far skal fejres og forkæles, og hvorfor ikke gøre det med en god middag. Her kan du blive inspireret af fem skarpe spisesteder i København.

Nu er det er atter tid til at fejre far. Og han fortjener det bedste.
Så tag din far – biologiske, bonus- eller måske plejefar – med ud til ‘a night on the town’, hvor I kan fejre dagen med en dejlig middag.
Dinnerbooking har udvalgt fem restauranter, som din far stensikkert vil blive glad for. Lad dig inspirere!

Der er også restauranter, der på dagen står klar med særlige Fars dags-menuer til favorable priser: Spis en treretters på BrewPub eller tre retter på Nimb Brasserie.

Fransk gourmet og vin ad libitum

Er din far en rigtig livsnyder, så lad Wining & Dining på Gråbrødretorv stå for middagen. Disse kokke har erfaring har Michelin-restauranternes verden, og den bruger de, når de kokkerer restaurantens gourmet. Samtidig bygger retterne på særligt og gunstigt koncept, hvor du får serveret en lækker treretters og al den vin, du kan drikke, for en plovmand. Ikke dårligt, når livsnyderen skal forkæles. Bon appetit.

Hvor: Wining & Dining, Gråbrødretorv 12, 1154 København K


Book bord på Wining & Dining ➤

Spis store bøffer

Far skal hyldes med lækker mad. Og her kommer vi ikke udenom de store, saftige steaks. Dem kan han godt li.
Så vend I bare snuden mod Mash, der findes flere steder i byen. I kan også tage et smut ud af byen, nærmere Charlottenlund, hvor Mash huses i Skovriderkroen i skønne omgivelser overfor Charlottenlund Fort. Her kan I vælge alt fra dansk mørbrad til amerikansk ribeye og uruguaysk striploin. Tilsæt en fyldig rødvinssauce eller en cremet bearnaise, og så er der dømt herremiddag.

Hvor: MASH Skovriderkroen, Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund


Book bord på Mash Skovriderkroen ➤

Tag med ud og (spis) fisk

Moules frites med sauce tartare. Krabbekløer med mayonnaise og frisk citron. Slethvar med hvide asparges og klassisk hollandaise. Hvis det lyder som noget for din far, så tag til Holmbladsgade, hvor H3 Amager Fiskehus serverer et hav af fristelser fra det danske farvand. Til herlighederne kan I blandt andet få serveret en kold øl fra det populære Krenkerup Bryggeri.

Hvor: H3 Amager Fiskehus, Holmbladsgade 3, 2300 København S


Book bord på H3 Amager Fiskehus ➤

Skal det traditionelle på tallerkenen?

Foto: Nyhavns Færgekro

Skal alt være, som det plejer, så er et besøg på Nyhavns Færgekro med traditionelle retter at foretrække. Her er der smørrebrød i lange baner, lune tarteletter og stegt flæsk på menuen. Mens stemningen er hyggelig, hjemlig og hjertelig. Ikke dårligt, når den gamle skal forældes med et klassisk festmåltid.

Hvor: Nyhavns Færgekro, Nyhavn 5, 1051 København K


Book bord på Nyhavns Færgekro ➤

Spice it up

Skal der sættes krydderi på tilværelsen? Så tag da din far med på JED. Denne thailandske restaurant åbnede i marts, men kokkene bag er ikke debuttanter på restaurantscenen. Tværtimod. Derfor har JED på kort tid formået at sætte et solidt aftryk og varme gæsternes madhjerter med autentiske smage. Du kan derfor trygt tage din far med på denne smagsrejse til varmere himmelstrøg og Nørrebro.

Hvor: JED, Ryesgade 7, 2200 København N


Book bord på JED ➤

Flere restaurant nyheder...