København: Her skal du tage til vinsmagning

thumb image
Foto: San Marco JUNIOR

Elsker du også et godt glas vin? Sommeren er heldigvis fyldt med events, hvor du kan smage på de gyldne dråber, imens du bliver klogere på alt fra konventionelle klassikere til eksperimenterende naturvine. Her får du en guide til vinsmagninger i København.

Pinot Noir, Barbera, Sauvignon Blanc eller Chardonnay? Har du styr på de forskellige druesorter? Hvad end du er vin-connaisseur eller ej, er en vinsmagning en sjov måde at tilbringe en hyggelig aften med venner, familie eller kolleger. Og endnu bedre er det, hvis smagningen komplementeres med en dejlig middag eller et par lækre snacks.

Her får du en liste over 4 vinsmagninger, der finder sted i København i juni 2023.

Wine & Dine på San Marco JUNIOR

Er du også vild med italiensk vin og mad? Så er det nu, du skal slå til.

Den 22. juni 2023 byder San Marco JUNIOR på Wine & Dine, når det anerkendte vinhus Ca Dei Frati gæster den hyggelige restaurant på Frederiksberg.

I løbet af aftenen vil der blive serveret 6 fantastiske vine, heriblandt Brolettino, Amarone og ikke mindst Lugana, som det historiske vinhus anses for at være førende producent af.

Til vinen bliver der serveret en lækker sommermenu bestående af 6 retter:

  • Ravioli med krabbe og hummerbisque
  • Hvide asparges med dehydreret caviar
  • Jomfruhummer med citron og hvidløgssmør  
  • Kalvemørbrad med gorgonzolasauce og grillede grønne asparges
  • Ostetallerken
  • Chokoladetærte med sommerbær

Få fingrene i en billet, inden der er udsolgt, og nyd en dejlig aften fyldt med smag og ny viden.

Pris: 1.350 kr. pr. person
Hvor: San Marco JUNIOR, Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg
Hvornår: Den 22/6 kl. 18:30

Bourgogne-aften på Ewalds Brasserie

Tag en smuttur til Frankrig, når Ewalds Brasserie på Frederiksberg holder “Bourgogne-aften” med deres franske vinleverandør Catching Wines den 8. juni 2023.

Bourgogne-området er et af verdens mest kendte vindistrikter. Og det er ikke uden grund. Bourgogne-vine er nemlig kendte for deres velsmagende karakter og yderst høje kvalitet.

Forkæl dine smagsløg med 5 skønne hvide og røde Bourgogne-vine fra Catching Wines, imens du smager dig gennem 5 veltilberedte serveringer bestående af alt fra østers, duelår, hvide asparges og pighvar.

Pris: 1.295 kr. pr. person (ekskl. gebyr)
Hvor: Ewalds Brasserie, Allégade 24 A, 2000 Frederiksberg
Hvornår: Den 8/6 kl. 18:00

Champagnesmagning på Joanne’s

Den 10. juni er der lagt op til en sprudlende eftermiddag, når champagneflaskerne poppes på Grand Joanne’s tagterrasse på Vesterbrogade.

Eventet holdes sammen med Kjær & Sommerfeldt, der sørger for 6 forskellige champagner. Mens du smager på boblerne, vil der blive serveret et par lækre snacks.

Du behøver ikke at være champagne-connaisseur for at deltage. Du skal blot kunne lide den franske mousserende vin, og have lyst til at bruge en forhåbentlig solrig lørdag eftermiddag på en af Københavns skønneste tagterrasser.

Pris: 700 kr. pr. person (ekskl. gebyr)
Hvor: Joanne’s, Vesterbrogade 9A, 1620 København V
Hvornår: Den 10/6 kl. 15-17

Vinsmagning på Nærvær

Med havudsigt og udkig til det pulserende Nyhavn ligger Nærvær. Her kan du smutte forbi til en hyggelig og uformel vinsmagning efter arbejde med kollegerne, eller før du skal videre i teatret eller operaen. Har du aftenen fri, kan du blive hængende til en lækker middag.

Selve smagningen varer en halv time og kan bookes hver dag kl. 17, 17:30 eller 18. Til at supplere de gode vine vil der blive serveret 3 mindre snacks.

Pris: 250 kr. pr. person (ekskl. gebyr)
Hvor: Nærvær, Strandgade 87E, 1401 København K
Hvornår: Maj – November

You may also like...